Mod expert la casetofon... Cum se acceseaza?, Aveti documentatie pentru radiocass/CD Logan?
![]() ![]() ![]() |
Mod expert la casetofon... Cum se acceseaza?, Aveti documentatie pentru radiocass/CD Logan?
soulraven |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ia inceraca pe keya muzica daca nu a mers pe src sa tii apasat pana face bip ,sunt mai multe tipuri de cass pe logan ,
ex la mine merge pe src ,la tine sigur e pe keya aia muzica |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
soulraven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
am incercat, dar nu gasesc meniul din care pot sa setez difuzoarele....2 sau 4....pentru ca eu vreau sa il trec in modul de 2 difuzoare....ca am numai 2 si casetofonul l-am pus pe o dacia 1300
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Extras din manualul de utilizare:
MENIU EXPERT Acest meniu permite diferite setări opționale ale unor funcții. Pentru aceasta veți proceda astfel: - apăsați tasta SRC și mențineți-o astfel până ce auziți un semnal sonor, după care aparatul nu va emite nici un sunet.Pe afișaj, în partea dreaptă sus, va apare litera E. - apăsați tasta > sau < pentru a selecta o opțiune. Apăsând succesiv aceste taste, pe afișaj vor apare următoarele opțiuni: * SPEED - volumul sonor al aparatului radio va crește sau se va diminua în funcție de creșterea sau reducerea vitezei automobilului. Acestă funcție poate fi activată numai dacă aparatul radio primește informații despre viteza automobilului. Apăsând tasta + sau - puteți obține pe afișaj cifra 0 care indică dezactivarea acestei funcții. Pentru a obține efectul maxim apăsați tasta + sau - până când apare cifra 5 pe afișaj. Se recomandă funcționarea pe nivelul 3 pentru a obține un bun confort acustic. (a) S P E E D 3 * AF (Autres frequences) - atunci când funcția este activată și calitatea auduției programului s-a deteriorat, aparatul va comuta automat pe o altă frecvență a aceluiași program atunci când este posibil. Dacă acestă funcție nu este activată, atunci când calitatea audiției programului a scăzut, aparatul nu va mai încerca să o îmbunătățească automat . Activarea acestei funcții se face apăsând tasta + sau - , iar pe afișaj va apare confirmarea prin mesajul (a). Dezactivarea se face apăsând din nou tasta + sau - , iar pe afișaj va apare mesajul (b ). (a) AF ON (b ) AF OFF * LOUD (Reglaj fiziologic) - permite efectuarea unei corecții fiziologice dinamice a sunetelor joase și înalte pentru un volum sonor între 0 și 15. Activarea funcției se face apăsând tasta + sau -, iar pe afișaj va apare mesajul (a). Dezactivarea se face apăsând din nou tasta + sau -, iar pe afișaj va apare mesajul (b ). (a) L O U D ON (b ) L O U D OF F * TUNER (Acord radio) - permite alegerea modului de căutare a frecvențelor radio, prin apăsarea tastei + sau -. Există două moduri de căutare: (AUTOMATIC TUNER) căutare automată, care în momentul activării arată mesajul (a) și căutare manuală (MANUAL TUNER) care în momentul activării arată mesajul (b ). (a) T U N E AUT (b ) T U N E MAN * LIST (lista programelor) - se referă la actualizarea automată a listei programelor memorate și poate fi activată cu tasta + sau - , iar pe afișaj va apare mesajul (a). Dacă nu se dorește actualizarea automată a listei programelor se va apăsa din nou tasta + sau - , iar pe afișaj va apare mesajul (b ). (a) L I S T MAN (b ) L I S T D Y N * REAR ON (cu difuzoare spate) - permite activarea sau dezactivarea funcționării difuzoarelor spate, prin apăsarea tastei + sau -. Pe afișaj va apare mesajul (a) în cazul activării difuzoarelor spate sau mesajul (b ) în cazul dezactivării difuzoarelor spate. (a) R E A R ON (b ) R E A R OF F rcd.JPG ( Size: 64.96k ) Number of downloads: 512 |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
eu am RCD si nu merge de nici o culoare daca apesi pe SRC. insa merge daca apesi undeva in stanga SRC, in locul in care e scris EXPERT. este scris intre SRC (partea de sus a rotitei respective) si partea din stanga. nu stiu daca m-am facut inteles.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
eu vorbeam de modelul din poza de mai sus, prezent pe Supernova, Solenza si Loganuri... acum stiu ca sunt alte modele de RCD...
P.S. la fel e si la radio-casetofon !!! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pe logan au fost cel putin 2 modele, la care se intra diferit in meniul expert.
Incercati prin apasarea lunga pe fiecare din cele 4 pozitii ale tastei respective, ca nu e asa de greu... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE Incercati prin apasarea lunga pe fiecare din cele 4 pozitii ale tastei respective tot așa și la mine. Am apăsat inițial pe SRC și degeaba. După care le-am luat la rând. Și am găsit. Pe butonul din stînga cu cheia de muzică (logan varianta ian 2006). PS: Apăsați până vă ies ochii, sau tastele. ![]() Acum fără glumă - MERGE FRAȚILOR, NU VĂ E FRICĂ PT CĂ NU AVEȚI CE STRICA (DOAR REGLAJELE). |
--------------------
.
.
.
|
|
soulraven |
![]()
|
deci.......apas pe cheita muzicala....si apare ca meniu...
- AF On/OFF - MW On/OFF - LW On/OFF - News On/OFF - Speed On/OFF daca din acelasi meniu tin apasat.. pe SRC mai apare.... - Curve 0-5 (ce reprezinta??????) - Others (care face parte din selectia pentru setarea regionala la radio) dar sub nici o forma nu gasesc....urmatoarele optiuni... (nu apare nici litera E) - QUOTE (a) L O U D ON (b ) L O U D OF F * TUNER (Acord radio) - permite alegerea modului de căutare a frecvențelor radio, prin apăsarea tastei + sau -. Există două moduri de căutare: (AUTOMATIC TUNER) căutare automată, care în momentul activării arată mesajul (a) și căutare manuală (MANUAL TUNER) care în momentul activării arată mesajul (b ). (a) T U N E AUT (b ) T U N E MAN * LIST (lista programelor) - se referă la actualizarea automată a listei programelor memorate și poate fi activată cu tasta + sau - , iar pe afișaj va apare mesajul (a). Dacă nu se dorește actualizarea automată a listei programelor se va apăsa din nou tasta + sau - , iar pe afișaj va apare mesajul (b ). (a) L I S T MAN (b ) L I S T D Y N * REAR ON (cu difuzoare spate) - permite activarea sau dezactivarea funcționării difuzoarelor spate, prin apăsarea tastei + sau -. Pe afișaj va apare mesajul (a) în cazul activării difuzoarelor spate sau mesajul (b ) în cazul dezactivării difuzoarelor spate. (a) R E A R ON (b ) R E A R OF F nu ajung la ele deloc...... cum fac? This post has been edited by soulraven: 14 Mar 2007, 15:07 |
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
astea le accesezi apăsând normal (scurt) pe acceași tastă menționată mai sus....
Încearcă să experimentezi....nu strică. Și în plus, o să fi mai mulțumit de sine! Mai ales când descoperi singur! Știi ce fain e?!?! |
--------------------
.
.
.
|
|
soulraven |
![]()
|
daca apas din nou pe SRC dupa ce am intrat in meniul cu Others si Curve iese din meniu si revine la normal.......ID-ul meu de mess este soulraventnt...daca ma puteti ajuta live...
Ce insemna Curve??? |
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
soulraven |
![]()
|
poate daca dau mai multe detalii despre casetofon aveti vre-o idee....este cu caseta,autorevers si nu cu CD. DSCF6407.JPG ( Size: 386.4k )
Number of downloads: 399
HELP... |
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
soulraven |
![]()
|
unde pot sa gasesc documentatie, de orice fel despre radiocasetofoanele cu CD sau caseta care sunt puse pe LOGAN
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
La dealerii Dacia ai intrebat? Poate au vreunul ramas si ti-l dau.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
soulraven |
![]()
|
casetofonul este luat in SH....nu este dupa masina.....pentru ca nu am logan
![]() |
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
soulraven |
![]()
|
eu nu reusesc sa ajung in meniu sa opresc difuzoarele de fata......pur si simplu....nu apare meniu respectiv......este modelul cu casetofon.....nu cel cu CD..ma poti ajuta?
mentionez ca am urmat pasi din manual....si cel pe care mi-ai dat acuma....si tot nu pot....HELP |
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
soulraven |
![]()
|
help....
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Mai am crezut ca te ineci de strigi asa dupa ajutor
![]() This post has been edited by l@u: 15 Mar 2007, 09:28 Attached thumbnail(s) IMG_0000.jpg ( Size: 150.24k ) Number of downloads: 339 IMG_0001.jpg ( Size: 104.04k ) Number of downloads: 268 IMG_0002.jpg ( Size: 176.56k ) Number of downloads: 141 IMG_0003.jpg ( Size: 147.27k ) Number of downloads: 102 IMG_0004.jpg ( Size: 137.49k ) Number of downloads: 219 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Se pot opri doar difuzoarele de spate. Celor de pe fata le poti diminua volumul din balansul fata-spate.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
soulraven |
![]()
|
apas degeaba tasta SRC, am inteles ca poti sa apesi si pe tasta cu cheia muzicala, dar tot degeaba, nu apare nici un E si nici nu se opreste auditia. Si din moment ce apare in meniu optiunea de FADE(balans fata-spate) este logic ca sunt activate si boxele din fata....si daca sunt activate.....si eu le dau la minim....circuitul final ramane fara sarcina pe iesire, si daca ramne fara sarcina pe iesire, am sanse mari sa il ard.....
parerea mea...help.....nu a patit nimeni problema asta? mentionez ca, casetofonul este cu caseta si nu cu cd-u. help.. |
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ma cam indoiesc ca daca le dai la minim ti se arde circuitul final!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
soulraven |
![]()
|
din moment ce ramane fara sarcina pe iesire......si plus de asta....acuma puterea este impartita la 4......4x15W, pe cand pe 2 canale....logic ca trebuie sa ajunga la 30W pe 2 canale.....
cine mai are un radiocasetofon de genul asta....il implor sa incerce sa gaseasca optiunea asta.... help.... |
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si cam cat timp tii tu apasat pe taste?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
soulraven |
![]()
|
mult...foarte mult.......pe SRC oricat de mult asi tine, nu se inatmpla nimic, daca apas pe cheita muzicala apare meniu cu......LW-MW-Loud..si cam atat.....help...
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
S-ar putea ca functia de care vorbesti sa fie activa numai la modelul de cass. de pe Ambiance sau Preferance ptr. un eventual upgrade la 4 boxe.Cele ce vin din fabrica cu 4 boxe s-ar putea sa nu aibe aceasta functie.Spun asta deoarece la mine (am CD) am toate functiile mai putin ceea ce cauti tu.Repet s-ar putea sa fie o banuiala
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
Si eu am CD si e activa functia.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AL |
![]()
|
eu zic ca nu ar strica sa intrebe si la Vocea Clientului... sa aflam totusi ce indrumari ii dau cei de acolo (evident, in afara celei de a contacta un dealer/service)
![]() de asemenea ma intreb daca are si daca a citit sau nu instructiunile de utilizare... chiar daca "scula" a cumparat-o SH de la cineva cu Logan, tot ar trebui sa existe instructiunile... sau o fi furaciune? |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu am cass cu 4 boxe ,e laureate ,si am functia de inchidere boxe doar pe spate apare asa: rear on ,off,si cass meu nu seamna ca cel din poza,nu scrie expert pe el sau ramdom la cifra 6 si am si altfel de sagete la butoane
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
soulraven |
![]()
|
o idee buna cu vocea clientului, si cum ajung la acea voce?casu este dat jos dupa un logan.....am si manualul original.....si ce-l dintr-un topic inaintat, cel in romana....ce este interesant ca nu apare nici optiunea cu
- T U N E AUT - T U N E MAn - L I S T D Y N nici pe astea nu le gasesc....eu ma gandesc sa nu fie vre-o optiune contextuala...dar nu sunt sigur....ma gandesc ca este imspoibil.....atata timp cat majoritatea au optiunea asta, si toate topicurile daclara activa optiunea..... La ce te referi Sony cand zici...la sarcina maxima? Sarcina insemna impedanta.....adica....4Ohmi 8 Ohmi....rezistanta care trebuie sa fie pe final...pentru ca el sa nu lucreze in gol.... |
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:55 |