Modificari Bord, totul despre modificarile bordului
![]() ![]() ![]() |
Modificari Bord, totul despre modificarile bordului
elro |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|||
m-power |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 9 December 04 From: Iasiington ![]() |
Hai cu pozele alea, please!
|
--------------------
Dacia Logan
Ambiance
- IS xx DAM Daca nu aici...cand??
Daca nu acum....unde ???!? |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
hai ca venira si pozele, dupa atita timp...
ps: spun pentru a n-a oara, ca realitatea nu este reflectata total de catre aparatul foto. totusi iti poate face o idee. This post has been edited by Dsign: 31 Jan 2005, 21:07 Attached thumbnail(s) bord0015.jpg ( Size: 54.9k ) Number of downloads: 6666 bord0017.jpg ( Size: 64.43k ) Number of downloads: 7152 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
10x
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
m-power |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 9 December 04 From: Iasiington ![]() |
Mai BRAVO!
Se vede frumos pe poza. Dar luminile de la climatizare nu se pot schimba sau nu ai vrut tu? Oricum imi place cum se vede. E frumos contrastul. |
--------------------
Dacia Logan
Ambiance
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
m-power: cum facem sa ne tragem si noi luminite d-astea la loganele?
![]() acuma am vazut ca inca esti in asteptarea lui ![]() Design...cum poti sa ne rezolvi si pe noi tocma la Iasi cu asa ceva? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
climatizarea nu e asa usor de dat jos, o sa ma mai documentez, deocamdata nu am timp.
cit despre iasi, nu stiu ce sa zic... mentionez ca am butoane standard la geamuri, nu din alea confort... la alea confort e destul de greu de pus leduri dar nu imposibil. pentru cine vrea asa ceva, dar nu e din bucuresti, vorbim pe yahoo messenger.. @tazz, este Dsign, nu Design... mersi This post has been edited by Dsign: 2 Feb 2005, 10:21 |
--------------------
D
Logan
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Bravo Dsign o treaba de nota 10 si cu mult gust.
Traiasca bricolaju' si modificarile. |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
ar_logan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 7 December 04 From: ARAD ![]() |
Frumos, imi place si sa ai spor si la alte modificari.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4Preference
- B 00 XJM 100% - 90%posesori permis
- 10% soferi |
|
Dsign |
![]()
|
mersi mult baieti, urmeaza tabloul de bord, dar mai astept sa ne remedieze astia problema cu beculetul sclipicios, ca n-am chef sa ma chinui si dupa aia sa mi-l schimbe...
... dar bord albastru s-a mai facut deja la logan, eu voi incerca sa fac si acele rosii. sa vedem ce iese. mai am de lucru si la aeroterma si sa gasesc o solutie sa pun iluminare la picioare. |
--------------------
D
Logan
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
iluminarea la picioare e simpla in comparatie cu cre ai facut pana acum...pur si simplu se cumpara neoane de-alea pentru interior din targuri/bazaruri si se monteaza sub bord, am pus asa ceva pe-acolo si este destul loc si in plus se vede si fain
![]() una bucata neon de vreo 30-40 cm costa in jur de 300-400.000 ROL |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
wa, da de ce nu cereti sfatul si unei firme de tunning auto????????
daca poate sa faca cineva o treaba ca lumea, ei sunt aia! si oricum wa felicit si respect pt.faptu' ca wa-ti putut personaliza masina. |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
- NT - 45 - BOG Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|
xoft |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 25 November 04 From: Galati ![]() |
Arata super
![]() This post has been edited by xoft: 3 Feb 2005, 22:20 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- Gl-XX-XFT "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former" - A. Einstein
|
|
m-power |
![]()
|
eso!id: nu e mai frumos cand o faci cu mana ta?
![]() Tazz: imi vine masina...ma apuc de venit la intrunirile de la iasi...dupa care dam o fuga la bucuresti macar la o intrunire de acolo sa vedem si noi ce si cum. In principiu daca ne explica cineva care treaba exact...pe mine simt ca o sa manance mana si nu e prima data cand raman fara garantie la un priodus cumparat. Mai vb! This post has been edited by m-power: 3 Feb 2005, 23:16 |
--------------------
Dacia Logan
Ambiance
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
mah, da unde al loc "intrunirile" astea din Iasi, ca vreai sa vin si eu, kiar daca masina imi iese din fabrika pe 22 feb, iar in 3-4 zile ajunge la Auto Caremil. Va rog multe da-ti si mie o adresa, sau o ora , sau amandoua:D
|
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Dsign |
![]()
|
wa, dwa dwe cwe nu worbwesti si matale romaneste?
care mai e farmecul "tuningului" daca nu-ti faci totul cu minutza ta? @tazz, nu vreau neoane, vreau sa-mi fac singur totul, mai ales ca eu chiar lucrez cu asa ceva in timpul liber |
--------------------
D
Logan
|
|
e.so!id |
![]()
|
Ai dreptate, nu m-am gandit la treaba asta.
Cu atat mai mult ai respectu meu. Poate ma ajuti si pe mine sa skimb cate ceva la masina:D Sau poate vii si tu sambata viitoare la "intalnirea celor cu loganuri"???? |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
Am reusit sa fac acele rosii si cadranul albastru,totul dupa vreo 5 ore de munca si cu un mic ajutor de la Dsign(el a furnizat ledurile)!
Attached thumbnail(s) poza_007.jpg ( Size: 998.81k ) Number of downloads: 6938 poza_005.jpg ( Size: 873.38k ) Number of downloads: 5578 |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
|
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
Dsign |
![]()
|
am si eu poze de la mine, din timpul lucrului
albastrul la mine se vede slab pentru ca inca n-am pus toate ledurile. se va vedea totul pe viu in aprox 2 saptamini la intilnire. Attached thumbnail(s) bord0012.JPG ( Size: 101.14k ) Number of downloads: 5334 bord0010.JPG ( Size: 89.5k ) Number of downloads: 2800 |
--------------------
D
Logan
|
|
Dsign |
![]()
|
am mai incercat o bazaconie, dar ramine la studiu pentru dupa sesiune
Attached thumbnail(s) bord0016.JPG ( Size: 66.88k ) Number of downloads: 3645 |
--------------------
D
Logan
|
|
osirus |
![]()
|
Pina nu izolezi ca lumea ledul acului,nu prea merge.........se amesteca culorile........dar acum stii cum se face si dupa sesiune....spor la treaba!
Attached thumbnail(s) poza_011.jpg ( Size: 448.34k ) Number of downloads: 2873 poza_010.jpg ( Size: 575.63k ) Number of downloads: 2461 |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
|
Dsign |
![]()
|
e hai mai pune tu multe poze, ca sa vezi ce ma oftici, si sa vezi ce bord dupa ceafa iti dau...
![]() |
--------------------
D
Logan
|
|
Ionut_r2100 |
![]()
|
![]() Slow Mo Group: Members Posts: 87 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Opel Corsa
Enjoy 1.3 CDTi Black Saphirre
2007
- B-x8-AIM
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
Osirus
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
Dsign
![]() |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Dsign & osirus,
puneti va rog o poza globala cu bordul (sa se poata vedea si ceasurile si consola centrala) |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
tonyX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
Buna treaba. Si mai arata si bine. Abia astept `` harta``. Nu de alta dar VREAU SI EU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Respecte Dsign&osirus.
|
--------------------
Logan Laureate 1.6
- TM Mama timpitzilor e tot timpul gravida
|
|
vandan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Buna treaba,baieti!A iesit super.Un pic cate un pic transformati golanul in golf,eventual passat...
![]() Tare as vrea si eu asa ceva,dar pacat ca nu pot renunta la garantie... ![]() |
--------------------
laureat 1,4 perla
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:04 |