Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pai de ce sa l de-a jos pe ciolacu, el nici măcar n a candidat.
O sa cada vina pe crin, adică n o sa fie nimeni de vina. Asta e și ideea |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
HSBP, e prima dată în viață când mă gândesc serios dacă să mă duc la vot. Antipesede, că mi-a halit covrigarul din salariu.
This post has been edited by marksman: 25 Apr 2025, 10:57 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
IT?
|
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Conteaza?!
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eram doar curios.
Ca a futwt IT, constructii si agricultura... |
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marksman @ 25 Apr 2025, 10:57) HSBP, e prima dată în viață când mă gândesc serios dacă să mă duc la vot. Antipesede, că mi-a halit covrigarul din salariu. deci pe aia care te-au scutit de impozit i-ai vota, nu? Ah, stai ca , tot PSDul nu nastase era. IN 2001 le-ai multumit? This post has been edited by einstein1984: 25 Apr 2025, 15:26 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 25 Apr 2025, 15:25) deci pe aia care te-au scutit de impozit i-ai vota, nu? Ah, stai ca , tot PSDul nu nastase era. IN 2001 le-ai multumit? Te roade tare? În 2001 îmi toceam coatele pe băncile facultății, mă pregăteam pentru export. Am rămas aici cu speranța că va fi bine și la noi. Rău n-a fost, dar banii pe care i-am făcut, majoritatea tot peste graniță i-am făcut. Chestia cu scutirea de impozit trebuia scoasă, și exista un calendar pentru asta. Parcă în 2028 era termenul, timp în care se mai acumulau niște măriri de salarii. Unii mai planifică, nu cheltuiesc asemenea guvernului și apoi se dau de ceasul morții de unde să scoată bani. Anul ăsta aveam planificate niște investiții, pe care nu le mai fac, că n-am de unde să compensez creșterea prețurilor la materiale de construcții și manoperă, mai ales dintr-un salariu ciuntit. Așa că n-am cui mulțumi decât mie, părinților, mentorilor, unor colegi și unor prieteni. În niciun caz vreunui partid politic de pe plaiurile mioritice. Încă mă mai gândesc cum am refuzat să rămân la client în USA, sau să îmi pun CV-ul la sediul Microsoft din Redmond cu recomandare de la două persoane, sau cum am spus de trei ori nu pentru interviuri în Germania. Capisci? <span class='edit'>25 Apr 2025, 15:46:</span> QUOTE(bucatzel @ 25 Apr 2025, 15:30) Am crescut la țară, sunt cât se poate de țăran. Dar acolo unde am crescut știi și tu că exista apă caldă la robinet de pe vremea lui Ceaușescu. Nu în toate casele, e drept. This post has been edited by marksman: 25 Apr 2025, 15:47 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
marksman, nu am cerut vreo poveste romantata a vietii si regretelor tale. PSD a dat, PSD a luat. Fara scutirea aia de impozite din tara poate perspectiva de a ramane in tara era mai putin atragatoare.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ministrul ala al transporturilor (ala cu ranjet de magar) parca e din psd, nu? Greu de batut o asemenea (contra)performanta: Podul suspendat peste Dunăre, de la Brăila, reasfaltat pentru a cincea oară în doi ani. Cica au gasit o formula noua de asfalt.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 26 Apr 2025, 09:06) marksman, nu am cerut vreo poveste romantata a vietii si regretelor tale. PSD a dat, PSD a luat. Fara scutirea aia de impozite din tara poate perspectiva de a ramane in tara era mai putin atragatoare. Hai, lasă, nu mai face pe fecioara neprihănită. Ai insinuat că ar fi trebuit să le mulțumesc pesediștilor în 2001. Nu știu pentru ce, că în 2001 eram la facultate, după cum am zis, tocmai ca să vezi că nu aveam de ce să le mulțumesc. Nici lor și nici altora, nici atunci și nici acum. În rest, dacă vrei să te faci că nu pricepi, n-ai decât. De fapt pe tine te doare scutirea aia de impozit, am înțeles. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
einstein1984 |
![]()
|
In 2005 sau cand ai terminat tu facultatea ai plecat direct in state? Sau ai lucrat si pe aici cu scutire cu tot?
Asa e romanul, il tine ideologia cata vreme i se da, daca nu i se da e anti. Eu macar nu votez PSD ca sunt hoti , si am facut asta mereu This post has been edited by einstein1984: 27 Apr 2025, 16:27 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Oh este Einstein pe forum și e duminică.
Așa ceva.... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 27 Apr 2025, 16:22) In 2005 sau cand ai terminat tu facultatea ai plecat direct in state? Sau ai lucrat si pe aici cu scutire cu tot? Asa e romanul, il tine ideologia cata vreme i se da, daca nu i se da e anti. Eu macar nu votez PSD ca sunt hoti , si am facut asta mereu Am scris mai mult, dar m-am împiedicat de cablu și nu mai reiau. Pe scurt, aia cu PSD a dat, PSD a luat, să o cânți la altă masă. N-am votat niciodată PSD, pentru că de dat a dat Pambuccian, care a venit cu ideea și s-a dus cu calculele la Năstase și i-a demonstrat că la 1 leu pierdut de stat din impozite, va câștiga alți 15 lei. Altfel, PSD-ul nu gândea mai departe decât cum să mai fure și de la cine. Același calcul a convins și BM și FMI, dar nu și UE. Prin urmare s-a convenit un calendar de eliminare treptată a acestei scutiri, atât din IT cât și din construcții până-n 2028. Oricine ar fi fost la guvernare trebuia să elimine scutirile astea. Pe baza acestei date mulți oameni și-au făcut niște calcule, inclusiv eu. Numai că în decembrie 2024, după ce a dat cu bani în stânga și-n dreapta, prăduind fondul de urgență al guvernului, covrigarul a decis că de la 1 ianuarie 2025, IT-iștii să ia salariie ciuntite (din nou). La fel și muncitorii din construcții. N-am cu cine vota, dar am toate motivele să votez antipesede. This post has been edited by marksman: 27 Apr 2025, 21:32 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:11 |