Mostenit o masina - aveti idee cum o inmatriculez?, (ce pasi trebuie facuti?)
![]() ![]() ![]() |
Mostenit o masina - aveti idee cum o inmatriculez?, (ce pasi trebuie facuti?)
viulian |
![]()
|
||
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca tot notarul ar fi in masura sa-ti spuna ce etape trebuie sa urmezi.Apropo: ce masina ai mostenit?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
notarul iti va da un act(cert. de mostenitor de exemplu) cu care , pe langa restul actelor necesare te duci la politie si gata. Actul ala de la notar e dovada ca e masina ta, cum poate sa fie factura, act vanzare-cumparare, etc.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
argon: multumesc, suna usor. Mi-era teama nu cumva sa trebuiasca sa stau iar la RAR o gramada de vreme - cozi infernale, etc. Sper sa nu fie nevoie sa merg la Udriste totusi
![]() ady85btz: o sa te dezamagesc (sorry)! E vb de masina pe care o conduc deja de ani de zile, o berlina, dar care initial a fost cumparata de taica-miu si acum am zis sa termin si eu formalitatile.. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
dupa ce rezolvi succesiunea notariala, vei putea sa-ti inregistrezi masina in raza localitatii de domiciliu.....daca vrei in buc si ai buletin de alt oras nu se poa'......si daca iti stabilesti domiciliul in buc. nu scapi de udriste! succes!
![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
viulian |
![]()
|
Cu notariatul e rezolvata da, am si act notarial ca sunt mostenitor, cat si act (tot notarial) ca maica-mea imi doneaza jumatatea ei de masina.
E drept ca buletinul nu l-am schimbat inca (o sa trec azi pe la sectie sa-l las). Dupa aceea trebuie sa ma prezint oare direct la Udriste ? Sau merge si la o politie de sector ca sa depun actele ? (da, domiciliul va fi Bucuresti). |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
pai udriste scrie pe tine......din alta parte nu prea vezi taloane....
![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pe langa alte acte, la politie e necesara si o identificare, care se face doar la RAR, asa ca nu scapi
![]() http://www.neamt.ro/Info_utile/acte/certif...triculare.php#1 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
viulian |
![]()
|
Cooool.
Ok, o sa merg la politie sa schimb buletinul si am sa explic cum vor decurge lucrurile. Nu mi-e clar daca in cazul meu este vorba de: "inmatricularea unui vehicul" sau "preschimbarea certificatului de înmatriculare". |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
argon |
![]()
|
înmatricularea unui vehicul
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:26 |