My precious, Megane 2.1 tourer 1.6 16v+GPL
![]() ![]() |
My precious, Megane 2.1 tourer 1.6 16v+GPL
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
io mi-s multumit tare de dauna totala din dotare,
mecanicul la care vede service nu a avut comentarii de genul, iar la alte masini cu care am fost la el mi-a zis daca au fost atinse. multumesc oricum ca imi duci grija, daca iti provoc insomnii te rog sa ma scuzi. edit, da este din deva dauna totala, de la un om care a folosit-o (nu a luat-o s-o dea mai departe), si cand l-am cunoscut am am cunoscut si oameni de treaba din deva. This post has been edited by pishky: 4 Mar 2012, 20:34 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
adiblu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 15 January 07 From: Slatina ![]() |
Salut oltene, felicitari pentru achizitie, sa o stapaniti sanatosi, ca este o masina frumoasa, practica si confortabila. Problemele aparute din cauza varstei sunt normale si sunt compensate de caliatile enumerate anterior. Nu inteleg aversitatea unor useri atotcunoscatori fata de GPL. Probabil ca au avut inainte cel putin o masina cu instalatie GPL care a avut probleme din aceasta cauza(nu ma refer la Dacia cu carburator, cu instalatie GPL de 8 milioane). Daca este asa ii rog sa ne impartaseasca si noua din experientele neplacute avute. Avand si eu montata o instalatie GPL de aprox. 6000km pe masina din semnatura, pot sa confirm cele spuse de tine referitor la consum/costuri; un consum mediu de 9l GPL/100km , este echivalent ca si costuri cu un consum de 5l motorina/100km. Iar pierderea de putere in cazul unei instalatii bune si bine reglata este foarte mica. Te rog sa dai mai multe detalii despre instalatie si eventual niste poze cu motorul si rezervorul, ca sunt curios unde au inghesuit componentele, avind in vedere ca spatiul la motor este foarte mic.
Sanatate maxima!!! |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
inoxidabilu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 6 July 11 From: Craiova ![]() |
Ce ma deranjeaza cel mai mult sunt acuzatiile voalate gen "ai sa negi", de unde sti ma cunosti si nu stiu eu?
Da compar gpl-ul cu dieselul dar ca pret al deplasarii nu ca performante, desi cu ala de 84 de cai nici nu discut la demaraj. Am mai scris masina am cumparat-o pentru ca mi-a placut prea mult si cu dotarile astea nu prea gasesti pe toate drumurile. Adiblu merci mult de urare, instalatia e stag 200 si poze am pus la sectiunea de gpl prin vara cand mi-am montat instalatia, oricum o sa mai fac niste poze la masina curand dar sa o spal ca la mizeria care este in oras o spal azi si maine e la fel. Prea multi oameni pe forumul asta care sunt atotstiutori in gpl si cititori de ganduri. |
--------------------
Renault
megane 2 1.6-16v GPL
2005 estate
- DJ 03 BTK
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
domnu meu drag - la masina conteaza 2 lucruri - sa iti placa TIE, si sa se potriveasca nevoilor si portofelului TAU. deci e o chestie fix asa cum vrei TU, noi ne dam cu parerea sa ne aflam in treaba. daca tu esti multumit restul e cancan sau mastercard. iti pasa ca consuma mai mult sau mai putin ca un diesel? iti pasa ca de ce zic altii pe forum? da da, ai o problema.
This post has been edited by pishky: 4 Mar 2012, 21:28 |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
QUOTE(adiblu @ 4 Mar 2012, 20:59) Salut oltene, felicitari pentru achizitie, sa o stapaniti sanatosi, ca este o masina frumoasa, practica si confortabila. Problemele aparute din cauza varstei sunt normale si sunt compensate de caliatile enumerate anterior. Nu inteleg aversitatea unor useri atotcunoscatori fata de GPL. Probabil ca au avut inainte cel putin o masina cu instalatie GPL care a avut probleme din aceasta cauza(nu ma refer la Dacia cu carburator, cu instalatie GPL de 8 milioane). Daca este asa ii rog sa ne impartaseasca si noua din experientele neplacute avute. Avand si eu montata o instalatie GPL de aprox. 6000km pe masina din semnatura, pot sa confirm cele spuse de tine referitor la consum/costuri; un consum mediu de 9l GPL/100km , este echivalent ca si costuri cu un consum de 5l motorina/100km. Iar pierderea de putere in cazul unei instalatii bune si bine reglata este foarte mica. Te rog sa dai mai multe detalii despre instalatie si eventual niste poze cu motorul si rezervorul, ca sunt curios unde au inghesuit componentele, avind in vedere ca spatiul la motor este foarte mic. Sanatate maxima!!! ![]() ![]() @inoxidabilu pai specifica la ce te referi cand faci comparatii intre gpl si dci..ca se pot intelege multe... This post has been edited by Alex4u: 4 Mar 2012, 22:44 |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
adiblu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 15 January 07 From: Slatina ![]() |
Alex4u, n-am mai avut GPL decat pe o dacie care are acum 25 de ani, din care aprox. 10 ani pe gpl si inca mai functioneaza, dar m-am documentat mult inainte de a pune pe masina actuala, de accea am apelat la voi care sunteti asa de vehementi impotriva lui sa ne luminati si pe noi cu argumente concrete care este problema cea mare pe care o aveti cu GPL-ul. Iar in privinta amortizarii instalatiei, putin imi pasa cand va fi, ideea a fost sa nu mai contribui la umplerea buzunarelor nesimtitilor care scumpesc benzina/motorina in fiecare luna. De asemenea, putin imi pasa ca am pierdut 10 cai putere din cei 100 daca or fi fost si aia.
|
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Alex4u @ 4 Mar 2012, 21:44) ![]() ![]() @inoxidabilu pai specifica la ce te referi cand faci comparatii intre gpl si dci..ca se pot intelege multe... eu am 2 masini care au trecut de 25 mii facuti pe gpl si merg bine mersi, dar hai sa nu transformam topicul omului in versus gpl benzina |
--------------------
.
.
.
|
|
inoxidabilu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 6 July 11 From: Craiova ![]() |
pishky ai dreptate, merci de sfat.
Alex am zis ca in aceiasi bani merg aproape aceiasi distanta ca dci-ul iar la demaraj ala de 84 imi zambeste din retrovizoare. In Romania toata lumea e experta in fotbal si politica si vad ca si in masini, de ce oare isi pun taximetristi gpl pe masina? Ca ne scoatem investitia intr-un an, doi sau zece e treaba noastra. Oricum oamenii isi pun gpl pentru ca vor economie, daca am vrea putere ne-am pune nos, dar si aici ati avea ceva de obiectat, parerea mea. |
--------------------
Renault
megane 2 1.6-16v GPL
2005 estate
- DJ 03 BTK
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.330 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
adiblu |
![]()
|
Hai ca am dat-o din GPL in gramatica... si pana la urma unde este greseala domnule cj98czh?
|
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
off: cj98czh facepalm.
![]() ![]() on: imi place masinuta, doar gpl-ul ma deranjeaza (parere personala). |
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Cred ca la asta se referea:
QUOTE(inoxidabilu @ 6 Mar 2012, 15:58) Alex am zis ca in aceiasi bani merg aproape aceiasi distanta ca dci-ul iar la |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Jos GPL-UL Jos Gpl-UL:))
![]() |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Mai bine spus, JOS PRETUL BENZINEI!!!
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
inoxidabilu |
![]()
|
Gata m-ati convins ma duc la firma care mi-a montat GPL-ul si le zic sa imi dea banii inapoi si de banii aia fac meditatie la gramatica.
Dupa care vand Meganu' si ma duc sa imi recuperez Zafira dinainte ca e mai misto pe opelforum. Cumpara cineva un Reno, e ca din fabrica, n-a avut nici o problema? |
--------------------
Renault
megane 2 1.6-16v GPL
2005 estate
- DJ 03 BTK
|
|
adiblu |
![]()
|
Nuuuu, te rog nu face asta, insemna ca ii lasi sa pe ei sa invinga, anonimii in cautare de cat mai multe postari, care nu detin nici o masina dar se dau zmei cunoscatori in toate domeniile, studenti la FF cu idei fixe dar putine... (luati la cunostinta ca punctele de suspensie sunt in numar de 3 nu doua).
Iar moderatorul, in loc sa caute nod in papura si sa speculeze o minora greseala de ortografie, pe care de fapt nici nu a nimerit-o, avea rolul sa faca altceva, stie el ce. Nu e tarziu nici acum. Daca rolul vostru este sa alungati oamenii de pe acet forum, va doresc succes in continuare... sunteti pe aproape. Pentru initiatorul acestui jurnal de bord tot respectul pentru ce a scris pe aici pana in acest moment. De asemenea tot respectul pentru spy_of_joy care stie cu ce se mananca garmatica si masinile. Deocamdata. |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
pishky |
![]()
|
nu aplica tactica de " imi iau jucarelele si plec".
accepta si criticile, si ideile de genu consuma mult (daca iti pasa te uiti la consum, daca nu, nu te uiti si gata). tre sa inveti putina durere in pix. |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
Alex4u |
![]()
|
QUOTE(adiblu @ 7 Mar 2012, 21:50) Nuuuu, te rog nu face asta, insemna ca ii lasi sa pe ei sa invinga, anonimii in cautare de cat mai multe postari, care nu detin nici o masina dar se dau zmei cunoscatori in toate domeniile, studenti la FF cu idei fixe dar putine... (luati la cunostinta ca punctele de suspensie sunt in numar de 3 nu doua). Iar moderatorul, in loc sa caute nod in papura si sa speculeze o minora greseala de ortografie, pe care de fapt nici nu a nimerit-o, avea rolul sa faca altceva, stie el ce. Nu e tarziu nici acum. Daca rolul vostru este sa alungati oamenii de pe acet forum, va doresc succes in continuare... sunteti pe aproape. Pentru initiatorul acestui jurnal de bord tot respectul pentru ce a scris pe aici pana in acest moment. De asemenea tot respectul pentru spy_of_joy care stie cu ce se mananca garmatica si masinile. Deocamdata. Usor bre ca nu vrem astia de la facultate sa iti crape vreo aorta ceva sa te avem pe constiinta ..stai asa parcat ![]() |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 7 Mar 2012, 15:31) Eram ironic, de unde si smiley-urile. ![]() ![]() QUOTE(inoxidabilu @ 7 Mar 2012, 20:44) Gata m-ati convins ma duc la firma care mi-a montat GPL-ul si le zic sa imi dea banii inapoi si de banii aia fac meditatie la gramatica. Dupa care vand Meganu' si ma duc sa imi recuperez Zafira dinainte ca e mai misto pe opelforum. Cumpara cineva un Reno, e ca din fabrica, n-a avut nici o problema? Drama queen...Nu-ti plac criticile, deal with it! QUOTE(adiblu @ 7 Mar 2012, 21:50) Nuuuu, te rog nu face asta, insemna ca ii lasi sa pe ei sa invinga, anonimii in cautare de cat mai multe postari, care nu detin nici o masina dar se dau zmei cunoscatori in toate domeniile, studenti la FF cu idei fixe dar putine... (luati la cunostinta ca punctele de suspensie sunt in numar de 3 nu doua). Iar moderatorul, in loc sa caute nod in papura si sa speculeze o minora greseala de ortografie, pe care de fapt nici nu a nimerit-o, avea rolul sa faca altceva, stie el ce. Nu e tarziu nici acum. Daca rolul vostru este sa alungati oamenii de pe acet forum, va doresc succes in continuare... sunteti pe aproape. Pentru initiatorul acestui jurnal de bord tot respectul pentru ce a scris pe aici pana in acest moment. De asemenea tot respectul pentru spy_of_joy care stie cu ce se mananca garmatica si masinile. Deocamdata. Pai, cheama-l sa te ajute! ![]() ![]() Scrisul corect este o necesitate, mai ales in zilele noastre, in care nu ne-au mai ramas multe lucruri de care putem fi mandri. Nu mai incerca posturi care-ti sunt peste mana, te complici in propriile idei si exprimarea-ti este neclara (precum si redactarea). Mai ales cand incerci sa dumiresti niste persoane nescolite, cum suntem noi, restul ...(cu trei puncte, nu cu doua ![]() Si mai las-o moale cu moderatorul, ca sunt convins ca cj98czh stie mai multa limba romana ca tine, iar "moderarea" topicului se face de catre initiator in aceasta arie. This post has been edited by geomvp2nite: 8 Mar 2012, 23:07 |
--------------------
renault
megane hb
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Meh... ironia se detecteaza mai greu in scris
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Alex4u |
![]()
|
Moderarea se face cu Paru' si cu Bata in jurnalu de bord :>
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(inoxidabilu @ 7 Mar 2012, 20:44) Gata m-ati convins ma duc la firma care mi-a montat GPL-ul si le zic sa imi dea banii inapoi si de banii aia fac meditatie la gramatica. Dupa care vand Meganu' si ma duc sa imi recuperez Zafira dinainte ca e mai misto pe opelforum. Cumpara cineva un Reno, e ca din fabrica, n-a avut nici o problema? Nu cred ca e mai misto pe celalalt forum,putine forumuri au "libertatea de exprimare" care e pe aici si apoi acolo ce farmec are bursa daca nu poti face un ban cinstit sa vinzi o piesa de la alta marca,eu mi-am postat si piesele de la opel aici,acolo daca as posta ceva de la dacia ar iesii cu scandal |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
inoxidabilu |
![]()
|
Geo ma deranjeaza doar criticile venite de la oameni care nu au habar de Gpl si vorbesc despre masina mea si despre mine de parca m-ar cunoaste de o viata. Altii cauta sa se agate de expresii pe care le inteleg dupa gandirea lor pusa pe harta, dupa care nici macar nu au coloana vertebrala sa isi ceara scuze, asta ma deranjeaza, dar ma obisnuiesc stai linistit.
Vreti sa ma criticati go ahead, dar hai sa vorbim pe numere, pe dovezi nu pe credinte si pareri preconcepute. Adiblu, pishky merci de urari. |
--------------------
Renault
megane 2 1.6-16v GPL
2005 estate
- DJ 03 BTK
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Eu sunt pro GPL si te felicit ca ai pus asa ceva pe 16 valve. GPL inseamna si poluare redusa. Si eu as fi pus GPL daca aveam motor pe benzina. E o investitie costisitoare dar care se amortizeaza repede.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
@inoxidabilu: eu te inteleg ca esti suparat, doar tu ai dat niste bani pe masina si nu ti se pare normal ca lumea sa-si "bata joc" public de "banii tai". Intotdeauna or sa fie si critici, invata sa le separi pe cele bune de cele rele, sa alegi doar criticile constructive si sa ignori rautatile. Acum ramane doar sa iti urez multi km fara probleme si sa te tina masina atat cat o sa ai nevoie de ea!
![]() Si nu te mai supara asa, ca nu rezolvi nimic. Ignora si o sa fii mai fericit! |
--------------------
renault
megane hb
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(diesel_power @ 11 Mar 2012, 16:27) Si eu as fi pus GPL daca aveam motor pe benzina. Nu te opreste nimeni sa pui si pe diesel ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
adiblu |
![]()
|
QUOTE(Alex4u @ 8 Mar 2012, 20:52) Usor bre ca nu vrem astia de la facultate sa iti crape vreo aorta ceva sa te avem pe constiinta ..stai asa parcat ![]() Nu mai crapa bre nimic, stai linistit, ca m-a reparat acum cativa ani doctorul asta care l-a "reparat" ieri pe Cristi Borcea si acum cateva luni pe Cornel Dinu. Tot respectul pentru domnul doctor SERBAN BRADISTEANU de la Floreasca. In rest, noi sa fim sanatosi, ca restul e can-can. |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:02 |