Nu mai arata viteza si kilometrajul la logan, viteza si kilometraj
![]() ![]() ![]() |
Nu mai arata viteza si kilometrajul la logan, viteza si kilometraj
rumanito |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 8 February 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2005
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate ai schimbat radio-cd-ul si ai taiat firul de semnal viteza care trece prin mufa lui...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
arthurarad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 3 January 14 ![]() |
Eu am fost la reprezentanta dupa ce mi s-a oprit in timp ce circulam cu masina. Din cate tin minte, s-a schimbat un senzor din cutia de viteze, iar de atunci functioneaza perfect.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.6 16v
2007 Laureate
|
|
IancuMIC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 277 Joined: 4 December 11 From: Galati ![]() |
Despre senzorul de viteza e vorba.
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2008,Prestige 1.6/16v Renault Megane 3 1,5 dCi Expression
Drumul cel mai scurt dintre doi oameni este zambetul. |
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Initiatorul a spus deja ca a schimbat senzorul de viteza, deci nu e de acolo.
Ce spunea Klaus este o cauza des intalnita. Personal mi se pare o prostie ca au dus semnalul de viteza prin mufa de la casetofon, in conditiile in care puteau face o bifurcatie in alta parte care nu cred ca ar fi costat mai mult de 3 lei. Oricum, rumanito ar putea sa ne dea un raspuns daca a rezolvat sau nu. Dar cred ca nu vom sti niciodata, omul are 3 posturi in care semnaleaza cate o problema, dar nu a revenit cu un raspuns sau un "multumesc" la niciunul. This post has been edited by roland: 13 Jan 2014, 09:34 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:30 |