Nu pot deschide portbagajul
![]() ![]() ![]() |
Nu pot deschide portbagajul
nemuro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008
|
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Prima data ridici sezutul, bagi mana in partea unde se imbina cu spatarul si tragi in sus. Apoi vezi ca spatarul ii prins in partea de jos cu doua piulite, apoi in partea de sus ii prinsa in doua cleme, tragi de bancheta in sus si gata.
Dar cu cheia poti invarti butucul? This post has been edited by Serje: 7 Mar 2009, 13:25 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bancheta o dai jos usor de tot, cu o cheie fixa de 13, vezi in Cartea tehnica a masinii.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
nemuro |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Probabil a sarit tija de actionare a incuietorii, si trebuie pusa la loc.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
nemuro |
![]()
|
Am desfacut bancheta, multumesc de sfaturi, mi-a luat 15 minute sa o fac, dar acum ca stiu unde sunt suruburile pot sa o fac in timp record.
Problema acum este ca butucul se invarte fara sa se mai opreasca, se invarte in gol. Iar incuietoarea nu stiu cum sa o deschid prin bancheta din spate, observ ca are un panou cu un capac negru de plastic deasupra la carligul de prindere. Cel mai bine ar fi sa trec pe la service cu ea ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai mai ai garantie, de ce sa nu rezolvi acolo?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
mare lucru nu e!asa am patit si eu!cum a zis si klaus a sarit o tija!daca e in garantie du-te peste ei nu are rost sa te chinui!capacul negru se da jos usor!daca vrei sa o faci singur...ia o lanterna...iar dupa ce ai dat capacul ala jos o sa iti dai seama singur care e problema...pui tija in locasul ei!bafta!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
bogidan21 |
![]()
|
![]() Lipsa de inspiratie Group: Members Posts: 188 Joined: 12 August 06 From: Brasov Romania ![]() |
Daca dai capacul ala negru jos baga mana in gaura si o sa simti o tija.Impinge tija spre spatele masinii si o sa se deschida sigur portbagajul.Dupa aceea du-te in service si vezi ce e cu butucul.
|
--------------------
Dacia
Logan
preferance 2006 Noiembrie 19
- BXXRXI Bleah
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:34 |