Nu se mai deschide portbagajul, cheia se invarte!, Se invarte cheia dar nu se deschide sub nicio forma
![]() ![]() ![]() |
Nu se mai deschide portbagajul, cheia se invarte!, Se invarte cheia dar nu se deschide sub nicio forma
costelish |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 29 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2005
|
|||
ciapsacrinelsilviu |
![]()
|
![]() Viitor medic veterinar Group: Members Posts: 81 Joined: 8 May 06 From: Zalau ![]() |
dai jos bancheta din spate, apoi cea dinspre portbagaj, si te bagi in el. te duci cu mana spre incuietoare si impingi de chestia aia neagra care am incercuit0o eu pe poza, poate a sarit tija din ea, daca reusesti bag-o la loc daca nu apeleaza la cine se priecepe cat de cat. eu am facut deschiderea electrica la el si atata stiu si eu. cu asta te pot ajuta dar altcumva nu ai cum...
Attached thumbnail(s) Picture_019a.jpg ( Size: 54.95k ) Number of downloads: 258 |
--------------------
Dacia
Logan
2005, laureate
- SJ-04-SCM crinel
|
|
bogidan21 |
![]()
|
![]() Lipsa de inspiratie Group: Members Posts: 188 Joined: 12 August 06 From: Brasov Romania ![]() |
pai ia o cheie de 13 si ridica sezutul de la bancheta din spate.O sa vezi doua suruburi care tin spatarul,scoti tetierele scoti suruburile si ridici spatarul.apoi bagi mana pe deasupra la tabla aia orizontala si dai la o parte capacul negru de la usa portbagajului si o sa simti o parghiesi trage de ea sau impingi. Bafta.
|
--------------------
Dacia
Logan
preferance 2006 Noiembrie 19
- BXXRXI Bleah
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
posibil sa se fi agata ceva o clema de geanta o maneca in iala,trage de el bine in sus,cu multa forta,eu am patit asa cu un maner de piele pus de mine,de atunci lam dat jos si l-am aruncat
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
costelish |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 29 July 08 ![]() |
Intradevar, era sarita tija aia, dar ce se poate face ca sa nu mai sara pe viititor!
Multumesc tuturor celor care m-au ajutat! This post has been edited by costelish: 2 Sep 2008, 15:29 |
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
dabrain |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 9 September 08 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Berlina
dacia 1310
1.4;'90, servo franna, cutie 5 trepte.
- is 03 mvz DACIA : SENZATII TARI...LA VITEZE MICI !!!![COLOR=red]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:52 |