Opel Corsa, mașina anului in România, info
![]() ![]() ![]() |
Opel Corsa, mașina anului in România, info
Kunt |
![]()
|
||
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Corsa a iesit si la votul jurnalistilor si la cel al oamenilor de pe site?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
Am avut si eu ocazia sa o conduc astazi, un 1,2 16v. Are bordul cam masiv, nu-i vezi botul, iar cand mergi cu spatele (masina in cauza era cu 2 usi) ai vizibilitate foarte redusa. Servodirectia e foarte asistata gen Megane. In rest e placuta, designul il concureaza cu succes pe fratele geaman Grande Punto.
|
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Bravo! Merita!
![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt de acord cu mihye. La master testul din AMS aparut luni a iesit cel mai prost la vizibilitate. Ghiciti cine a castigat master-testul? Da. Ati ghicit! Renault Clio 3 1,4 16v...
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
C'mon!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Era de asteptat. Masina chiar este cea mai buna. Si in versiunea nemteasca tot Clio a iesit, sa nu credeti ca e vreo manareala romaneasca. Insa distribuirea voturilor in cazul masinii anului in .ro ce poate fi vazuta aici:
http://www.masinaanului.ro/voting.php este ciudata cel putin... |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si mie-mi place Opel Corsa , dar tot Clio3 as prefera daca m-ar pune cineva sa aleg, surprinzator pt mine este faptul ca totusi Skoda Roomster este lejer inaintea lui Grande Punto, mie cel putin Skoda mi se pare cea mai urita...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Dap... Opel Corsa e f. frumoasa si accesibila la pret... ratusca cea urata Roomster de la Skoda (nu-mi place diferenta geamurilor laterale)
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
clio e net superior corsei.
faptul ca o masina primeste de la 0 la 9 puncte e o dovada clara de subiectivism iar concursul asta seamana mai mult cu o statistica iar in acest caz, extremele sunt intotdeauna eliminate. This post has been edited by dadu: 27 Dec 2006, 00:01 |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Pai ce poate fi obiectiv atunci cind compari Audi TT cu Hyundai Santa Fe si Opel Corsa ? Ceva de genul: aperitivul e mai bun decit desertul sau supa.
Cele mai multe voturi 0 le are Audi TT.Ce sa zic probabil nu le place deloc si daca ar primi un model dinasta moca nici nu l-ar conduce deloc.L-ar vinde ca nu-i bun de nimic. Nu vad deloc utilitatea la stuto-camila asta. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Mie nu-mi place deloc corsa...parca arata mai bine in poze de cat in realitate iar interiorul este sub clio cu niste chestii cel putin indoielnice (conosola centrala din materialul ala lucios).
M-a uimit (neplacut) faptul ca nu s-au indurata sa-i puna indicator de temperatura motor...in afara de matiz cred ca este a doua masina la care nu vad asa aceva ![]() Per ansamblu mi se pare sub clio (si chiar si 207-ce-a mai buna masina din clasa mica la ora actuala - in opinia amea) si a avut atuul ca a aparut mai tarziu...in rest nimic interesaant. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Iar a castigat o masina care nu va face furori la vanzari in Romania....
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
dadu |
![]()
|
si eu o asteptam cu nerabdare dar am fost profund dezamagit de corsa.
pe ce ma bazez? ca sa raspund pe aceiasi nota: pe al sasealea simt. daca as sustine lucrul asta chiar si acum, dupa ce le cunosc foarte bine as fi chiar tampit dar dintre ele, cred ca am ales-o pe cea mai buna ![]() de asemenea, mai consider ca multi oameni din cei care au facut parte din acel juriu, nu au ccauta acolo. |
|
CT-82-PUM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 3 October 05 From: Constanta ![]() |
Merita noul Corsa,arata beton si foarte spatioasa pentru clasa din care face parte,plus 5 stele la siguranta.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
Parerea mea: testul este facut de niste incompetenti(indiferent ce masina ar fi castigat)
ps:si eu tot clio prefer(cred ca e mai multa masina in aceeasi bani), dar, daca as avea resurse mai bogate as merge pe corsa. |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
kire |
![]()
|
![]() secretar general Group: Members Posts: 32 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cri123 @ 27 Dec 2006, 13:11) Nu stiu la ce te astepti cand zici "furori la vanzari", dar "my girlfriend" si-a comandat-o acu 2 saptamani si ii vine tocmai in mai-iunie. Deci cam 6 luni de asteptare....... Nu stiu cat de relevanta este treaba asta, dar... parca n-as fi asa sigur ca tine. Ramane de vazut peste cateva luni care va fi situatia. Cat despre Clio vs Corsa..... sunteti subiectivi. |
--------------------
Opel
Astra H
2004
- kire
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE Cat despre Clio vs Corsa..... sunteti subiectivi Eu nu sunt de loc subiectiv. M-am urcat in corsa poate cu prea mari asteptari la cata reclama i se face...ti se pare normal ca nu are indicator temperatura motor?...ce dreaq pana si logan au pus... |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Sa astepti 6 luni pt o masina de genul asta cand exista atatea concurente mi se pare cel putin ciudat.
Mi se pare ca nici noul Accent nu are indicator temperatura motor, se aprinde doar un bec in caz de ceva... |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
gmtrek |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 19 August 06 ![]() |
Desi si eu par subiectivist, sunt de acord cu ncristi. Am condus si Corsa si Clio si parca tot Renault-ul iti imprima mai multa siguranta si placere de condus.
Enumera cineva de echiparea de care dispune, ati observat ca majoritatea din ele sunt tehnologii pe care Renault Clio le avea deja? (faruri adaptabile la viraje, etc etc). Cum naiba se face ca dupa ce apare ceva pe Renault, imediat apare si la altii? Clio as fi votat fara prea multe intrebari. |
--------------------
Renault
Megane II Bicorp
2006 1.6 16v
- GL-06-BJW
|
|
dadu |
![]()
|
in orice caz, corsa este un rezultat al conjucturii: clio 3 a deschis drumul, la 207 s-a mizat pe altceva fata de clio, pt a atrage clientela, grande punto avea menirea sa salveze fiat-ul (sau cam asa ceva) deci trebuia sa se vanda iar corsa a luat multe de la toate si au dat-o in bara, peste care mai punem si politica gm care a dus in mare masura la pierderea originalitatii opel, cum bine a zis cineva in showroom si drive-test dupa ce a analiza-to o ora: "ba, asta e carcalete, da-o dracu`!"
nu inteleg exact ce vroia sa zica dar cu siguranta nu a apreciat-o deloc. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 13:46 |