Panou sigurante, Nici o siguranta nu face bine contact
![]() ![]() ![]() |
Panou sigurante, Nici o siguranta nu face bine contact
Ciorapel |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
r
m
2
|
|||
giani.cosmin |
![]()
|
![]() Nea' Viteza Group: Members Posts: 141 Joined: 31 October 08 From: Dacia, Resita C-S ![]() |
da se poate maonta un asemenea panou ca si eu vreau sa-mi fac tot acelasi sistem, problema e ca trebuie respectate amperajele de pe cele vechi. sa corespunda cu cele noi cu doua picioruse.
bafta! |
--------------------
Dacia 1310 TX
Opel Vectra A
.
- numar de Caras ([__\==v==/__]) |
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
se gaseste in comert tablou de ala cu 6 sigurante si cred ca si cu 10.
Ala cu 6 a fost in jur de 15lei |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
Se gaseste si cu 10. E cam 25-30 lei sau iei unul de la dezmembrari dar sa ai grija sa pastrezi pozitia corecta la papuci. Daca nu te pricepi la ele te duci la un electrician.
|
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Tata e electronist, nu ar fi o problema montajul. Problema e ca nu stiu la cat m-ar ajunge un bloc de sigurante "modern" (adica model Logan).
|
--------------------
r
m
2
|
|
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
mi-am schimbat si eu panoul cu unul la care vin sigurante tip papuc sau "calaret"
![]() A costat pana in 30 lei unul acum 3 luni. Mai cumperi si un set de sigurante cu 5 lei. Merita investitia cu siguranta ![]() Bafta! |
--------------------
VW // DACIA
Golf IV 1.9 TDI // LOGAN 1.5 DCI
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Gata, l-am cumparat. M-a costat 28 lei panoul + 5 lei sigurantele (mai trebuie sa-mi mai iau macar un set daca nu se vand si la bucata ca nu imi iese numarul celor de 8 A <<care defapt vor fi ori de 7.5 ori de 10 a, ca de acest gen nu exista de 8>>).
Are cineva o idee de CUM arata tabloul pe dedesubt ? Tata mi-a zis astazi ca sunt unele sigurante la care vin mai multe fire, si ca este destul de greu de facut (mai ales din cauza pozitiei incomode de la bordul CN). Aveti vreo-un sfat cu privire la aceasta operatiune ? Eventual cum ati facut voi schimbul ? Astazi m-a lasat o data semnalizarea, o data farul de pe partea dreapta si in seara asta habitaclul (inclusiv alarma si cd-player). Multumesc ! |
--------------------
r
m
2
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
![]() QUOTE(Ciorapel @ 29 Jan 2009, 00:41) Gata, l-am cumparat. M-a costat 28 lei panoul + 5 lei sigurantele (mai trebuie sa-mi mai iau macar un set daca nu se vand si la bucata ca nu imi iese numarul celor de 8 A <<care defapt vor fi ori de 7.5 ori de 10 a, ca de acest gen nu exista de 8>>). Are cineva o idee de CUM arata tabloul pe dedesubt ? Tata mi-a zis astazi ca sunt unele sigurante la care vin mai multe fire, si ca este destul de greu de facut (mai ales din cauza pozitiei incomode de la bordul CN). Aveti vreo-un sfat cu privire la aceasta operatiune ? Eventual cum ati facut voi schimbul ? Astazi m-a lasat o data semnalizarea, o data farul de pe partea dreapta si in seara asta habitaclul (inclusiv alarma si cd-player). Multumesc ! tablou tip nou cu 25 lei???spune si mie de unde |
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Daca esti din Constanta, du-te in raiul pieselor auto .. pe Poporului. Am gasit la ultimul magazin posibil.
|
--------------------
r
m
2
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
aaaa...sunt din buc
![]() |
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Niciuna nu face contact? Toarna beton peste ele, da-le dracu!
Apropie pe rand lamelele de la fiecare siguranta,si baga sigurantele cu un patent cu cioc, fara a le craci prea mult. Asa sunt toate. Nu schimba tabloul. E si munca, si risc si rezultatul va fi acelasi, nu mai zic de bani. |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si eu am apropiat acum vreun an niste lamele, eventual am potrivit alte sigurante p-acolo sa intre fix, ca ramaneam fara semnalizari/stergatoare frecvent in trafic. De cand am facut operatiunea merge de n-are treaba. Niciodata nu mi s-a ars o siguranta la masina in 2 ani de cand merg cu ea. Cu tablou d-ala vechi, in compartimentul motorului pus pe contraaripa stanga.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
la mine cand dadeam in gropi imi ``falfaia`` lumina in bord,si farurile doar cand erau pe faza lunga,le-am apropiat cu patentu si acum merge,dar tot vreau sa il schimb
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:39 |