Parasolar Sofer, S-a rupt si nu mai sta...
![]() ![]() ![]() |
Parasolar Sofer, S-a rupt si nu mai sta...
djvibecmc |
![]()
|
||
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|||
Sc2oo2p |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 January 05 From: Iasi ![]() |
Nu ai cautat tu destul ca tre' sa se gaseasca la majoritatea magazinelor cu accesorii pt DSN. Eu m-am confruntat cu aceeasi problema si mi-am pus un parasolar aplicat facut din colant mat negru lat de 20 de cm. Bineinteles, pot aparea probleme cu "organele"
|
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
- IS-04-RZV
|
|
Sc2oo2p |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 January 05 From: Iasi ![]() |
Am uitat sa mentionez ca-i da si un aspect estetic destul de dragut
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
- IS-04-RZV
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Am parasolar din acela in parbriz... din acela alabstru.. care se pierde.... dar eu vroiam unul din acela... mersi oricum pentru sugestie... oricum nu prea vreau sa am de-a face de niciun fel cu garcea
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
de unde ai luat parasolar d'ala in degradeu ca vreau shi eu... si cam cat te-a costat? - si apropo si eu am rupt parasolu din stanga da m-am obisnuit fara... conduc cu ochelari de soare cand e cazu...
![]() |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Parasolar STANGA (fara oglinda) 450 000 in Vitan
Parasolar DREAPTA (cu oglinda) 600 000 in vitan Parasolar DREAPTA (fara oglinda) 500 000 in vitan De ce dracu e diferenta intre stanga si dreapta nu stiu,,. |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
OFF. Pai si-au stors cei de la Dacia creierii si au scornit un parasolar pentru sofer, ca doar trebuia. Acum, efortul a fost mai mare pentru cel din dreapta ca trebuiau sa faca ei cumva sa semene dar totusi sa poata fi pus in dreapta. Si poate tocmai de-aia in costul de fabricatie intra mai multe cheltuieli cu cercetarea-dezvoltarea.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
djvibecmc |
![]()
|
Mi-am luat din vitan... am dat 350 000 pe el...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
|
|
dee_dee_al |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 28 November 08 ![]() |
am fost azi in vitan
parasolar stanga(sofer) fara oglinda- 65 ron parasolar drepta(pasager) cu oglinda- 40 ron treaba e ca erau identice,ba chiar cel cu oglina mai ieftin cu 25 ron.tare haios.l-am intrebat pe nenea de vindea de ce e mai scump ala fara oglinda si mi-a dat un raspuns de am ramas blocat : "CA ASA E" ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
oare daca ar fi acel nene inregistrat pe acest forum cum s-ar simti
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(dee_dee_al @ 28 Nov 2008, 19:36) am fost azi in vitan parasolar stanga(sofer) fara oglinda- 65 ron parasolar drepta(pasager) cu oglinda- 40 ron treaba e ca erau identice,ba chiar cel cu oglina mai ieftin cu 25 ron.tare haios.l-am intrebat pe nenea de vindea de ce e mai scump ala fara oglinda si mi-a dat un raspuns de am ramas blocat : "CA ASA E" ![]() Ce scoruri... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
duceti-va la pitesti
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Poi sa strangem vreo 1000 de euro
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 08:00 |