Pete albe pe tabla
![]() ![]() ![]() |
Pete albe pe tabla
p_serban |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vazut o masina patata, de culoare albastru metalizat (ca a mea). Cauza era o spalare facuta in fata blocului in plin soare. Probabil a lasat-o cu broboane de apa, care broboane pot sa actioneze ca o lupa, concentrand energia solara. Tipul mi-a zis ca a incercat si cu polish, insa nu i-au iesit petele.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Cat de mari sunt petele?
Sub vopsea exista un strat de substanta alba asa ca s-ar putea sa fie sarita vopseaua in zonele respective. Asta bineinteles daca petele nu sunt prea mari, vopseaua nu sare pe bucati de pe masina. |
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
LucescuC |
![]()
|
![]() Calaret Group: Members Posts: 1.300 Joined: 1 August 03 From: Iasi ![]() |
Si eu am asa ceva pe vopsea.Sunt de la acidul din baterie.Nu cred ca ai cum sa le scoti.
|
--------------------
Renault , Honda
Clio symbol 1.5 dci, Transalp 600 V
2003, 1998
- GL-05-XLN, IS-80-LCG Ganditi-va de doua ori inainte de a rani pe cei apropiati!
|
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
O fi fost vreodata un cah de pasare care a fost lasat mai mult timp si peste care o fi plouat. O parere. Am si eu asa ceva pe vopsea. Cele ma frumoase pete sunt alea galbene unde mi-au aruncat bunii mei vecini tigari aprinse
|
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
stef_1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 3 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am pe capota niste pete matuite, cu vopseaua usor incretita, probabil de la pasari. Le-am lasat asa!
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 05:02 |