Pete lichid parbriz, Curge pe capota..., rezolvari + poze
![]() ![]() ![]() |
Pete lichid parbriz, Curge pe capota..., rezolvari + poze
Akee |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Supernova
Rapsodie
2002
|
|||
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
asa mai apare si la mine
![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Si la mine la fel... prefer sa sterg olecutza cu carpa si... gata...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
lirutza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 9 May 09 From: București/Buzău ![]() |
Se introduce furtunasul care duce spre duza din dreapta prin spatiul acela din capota (sunt niste gaurele pe unde sa-l intorduci, ). Astfel lichidul nu mai poate urca accidental pana la acea duza. Din pacate nu am o poza sa exemplific, dar poate sare careva in ajutor.
![]() |
--------------------
DSN
Confort
2001
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Apa se prelinge pe diuza dreapta (cum stai in masina), din cauza balansului, masina se misca stanga dreapta, si apa circula din rezervor si iese fortat prin diuza. Ceva de genul cand trageti vin din butoi sau benzina din rezervor... daca tineti furtunul jos, lichidul curge, daca il tineti sus... nu mai curge. Solutia este urmatoare: trebuie sa mutati furtunasul diuzei din dreapta, adica cea care este indepartata, intr-un loc cat mai "inalt", acesta fiind chiar capota.
Capota are multe gaurele in cadrul acela de sustinere, ele fiind facute initial pentru prinderea blanii de motor. Va sunt de folos decat gaurelele de la baza capotei (dinspre stergatoare). Treceti furtunasul prin gaurica din dreapta si il scoateti prin stanga. In caz ca nu m-am facut inteles, uitati aici si poze edificatoare. Prima data cu masina lui bor, apoi mai jos adrian savu, si in final a mea. Bor a ales sa mute direct furtunasul fara alte modificari, adica in loc sa treaca "pe jos" pe langa cutia neagra, sa treaca sus prin capota. Eu cu adrian, am facut altfel. Am scos T-ul acela care pleaca aproape de rezervorul pentru lichid, si l-am pus sus langa diuza. Am pus alt furtun mai lung de la rezervorul pentru lichid, acesta duce pana la prima diuza unde este T-ul, din t pleaca un furtun scurt de cativa cm la prima diuza, apoi de la t pleaca prin capota celalalt furtun pentru cealalta diuza. Parerea mea ca mai bine faceti asa. In felul asta creste si presiunea. Practic in loc de 2 furtunase, exista doar unul, deci presiune mai mare. De cand am facut aceasta mica modificare, a crescut si presiunea , pentru ca am scurtat traseul, punand acel T mai "sus" dupa cum se vede si in poza. Ma rog, recomand si diuze de LOGAN. Costa 3-4 lei bucata, se monteaza in maxim 5 minute, si au si presiunea mult mai mare fata de pocnitorile alea care le are ea din fabrica. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Akee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 September 09 ![]() |
Multumesc mult de tot pt sfaturi
![]() |
--------------------
Supernova
Rapsodie
2002
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Da chiar buna ideea si la mine mai se scurge lichid din dreapta
edit : am modificat si eu furtunasele, astfel am putut scurta furtunul pentru dreapta cu vreo 30cm ,inainte era mai slab jetul in dreapta fata de stanga, urmeaza sa mai iau saptamna viitoare diuze de logan Attached thumbnail(s) IMG585_01.jpg ( Size: 54.56k ) Number of downloads: 382 IMG586_01.jpg ( Size: 58.53k ) Number of downloads: 419 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:44 |