Picatura ( superglue ) pe portiera !, Ce pot face ?
![]() ![]() ![]() |
Picatura ( superglue ) pe portiera !, Ce pot face ?
rotaras_adrian |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 16 May 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310 L
1999
- IS 06 ROT
|
|||
against |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 17 February 06 ![]() |
pai....cam nimic
poti sa incerci cu diluant.se va lua, dar cu tot cu vopsea |
--------------------
bmw audi quattro
bmw audi quattro
- CT 00 OOO
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Nu prea mai ai ce sa faci ... daca o dai jos se curata si vopseaua. Lipiciul contine diluant si alte substante corozive care au atacat deja vopseaua.
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Acetona de unghii?
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(colombina29 @ 20 Nov 2006, 22:13) NUUUUUU. Acetona dizolva vopseaua mai repede decât diluantul. Incearca diluant de alchidice in combinatie cu percloretilena. Cred ca 1:1. Desi nu stiu de unde gasesti percloretilena. Si nu stiu daca merge ca "Picaturta" asta este un cianoacrilat. |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Incearca sa umezesti zona, daca apa patrunde sub solutie se poate desprinde
Nu forta si nici nu incerca varii solutii decit daca sint pentru cianoacrilat. Si nici nu insista foarte tare decit daca ai bani de vopsea. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
gti98 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 700 Joined: 12 November 05 ![]() |
Daca-i cianoacrilat (ca Superglue) NU se dizolva cu nimic!! Substanta initiala (monomerul in stare lichida) a polimerizat (pentru cianoacrilat agentul de polimerizare e... apa!) si astfel s-a intarit. Singura cale e sa indepartezi materialul prin abraziune (polizare) si sa executi un retus cu vopsea la culoare. Daca "ai mana", slefuirea executata fff fin, urmata de lustruire, ar putea sa te scuteasca de alta vopsire (depinde si cat esti de pretentios la aspect...)
Bafta!! |
--------------------
Dacia Nova GTI
GTI 98
- IS 57 ENB
|
|
rotaras_adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 16 May 06 From: Iasi ![]() |
MULTUMESC FOARTE MULT PENTRU SOLUTII.
MAI AM O IDEIE INAINTE SA VOPSESC ARIPA. SA INCERC OARE CU UN POLISH LOCAL ? AM O SOLUTIE DE POLISH SI AM ZIS CA O II FAC MASINII MELE UN LIFTING, DAR NU AM MAI AVUT TIMP. OARE SA INCERC SA FAC UN POLISH DOAR LA PORTIERA RESPECTIVA? MERCI INCA O DATA. |
--------------------
DACIA
1310 L
1999
- IS 06 ROT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 09:09 |