Piese de schimb de ne-origine, aftermarket
![]() ![]() ![]() |
Piese de schimb de ne-origine, aftermarket
YRX |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.045 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|||
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
Parbriz Duster/Sandero, pret la service Dacia - 856 ron la care se mai adauga alte materiale si manopera pana pe la 1300 ron.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
silviu2002 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 29 November 04 From: Cluj ![]() |
Eu am luat Duster-ul fara acesorii si e inca in garantie. A montat cineva (stiu ca operatia se face doar in reprezentanta) radio din luat din magazin in loc de cel de la reprezentanta? Cred ca e ceva diferenta de pret. Bun inteles daca nu se pierde garantia. Ceva recomandari la modelul de radio CD?
Multumesc |
--------------------
Dacia
Duster
2010 Benzina 4wd ,,Imbatranesc si tot invat" - Eschil
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
silviu2002 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 29 November 04 From: Cluj ![]() |
Am inteles ca in perioada de garantie montarea unui radio se face doar in reprezentanta pentru ca altfel se pierde garantia la partea electrica (pentru ca se umbla la cablajul electric la montare.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 Benzina 4wd ,,Imbatranesc si tot invat" - Eschil
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cat timp maghernita in care ai inlocuit "casetofonul" are autorizare rar, nu au decat sa urle la luna. Vrajeala cu service autorizat este doar ca sa iti ia ei banii.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu credeam ca s-a lamurit problema cu vrajeala asta de 2 bani cu "service autorizat"....
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 8 Aug 2012, 10:53) Cat timp maghernita in care ai inlocuit "casetofonul" are autorizare rar, nu au decat sa urle la luna. Vrajeala cu service autorizat este doar ca sa iti ia ei banii. pentru vrajeala asta m-am certat o ora cu un angajat APAN Braila care vroia nebunu' sa-mi anuleze garantia la inst. electrica la symbol pentru simplul fapt ca in loc de "update list" era un mp3 Sony....pana la urma a cedat inteligentu'....asta e,nu halisera ei ca service manopera la treaba asta,de aia atata circ.... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Vasea30 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 19 June 13 ![]() |
Unde se pot gasi in IASI, ieftin, piese noi pentru Duster ? multumesc frumos !
|
--------------------
Renault
Scenic
2006 - 1.6 b Album foto => http://www.daciaclub.ro/galerie/index-108207.html
https://www.carvertical.com/ro/landing/v3?utm_source=aff&a=daimyo&b=0eb206ae |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 09:14 |