Planetara iesita din tripoda?, Cand o urc pe cric ... merge
![]() ![]() ![]() |
Planetara iesita din tripoda?, Cand o urc pe cric ... merge
kaput |
![]()
|
||
![]() membru tuns scurt Group: Members Posts: 113 Joined: 19 April 07 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DACIA
- CT 56 DSD
1310/1999 GPL Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|||
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Planetara ,pe partea fuzetei , are o siguranta( alcatuita din 3 "craci" care intra in prelucrarile facute in tripoda ) care o asigura de tripoda ...
Ai verificat-o ....? ![]() This post has been edited by Minel: 1 Jan 2010, 22:54 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
- CS-01-TMS
1995/1397cmc Mandru posesor de Dacia
|
|
kaput |
![]()
|
![]() membru tuns scurt Group: Members Posts: 113 Joined: 19 April 07 From: CONSTANTA ![]() |
Maine vreau sa desfac planetara. Dar ma gandesc inainte sa o desfac poate mai sunt alte chestii de verificat?
|
--------------------
Dacia
DACIA
- CT 56 DSD
|
|
pirvumark |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 472 Joined: 30 September 09 ![]() |
cred ca ai siguranta aia rupta. mai mult ca sigur o sa gasesti 2 bucati prin burduf. de aia iti si iese.
|
--------------------
dacia
1310
- GL-03-ZVI
1987/tx/1289cc
|
|
Lucian MC |
![]()
|
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
Sau daca ai masina veche e posibil sa ai cracanate lonjeroanele ...
EU am patito dupa ce am intorso sa o antifonez....si am lasato cateva zile intoarsa si am refacut distanta dintre lonjeroane |
--------------------
Dacia
Un sport si un break
- IS-60-GVE
1989 1410 si 1995 1410
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Du-te si cauta intai siguranta. Eu in urma cu ani de zile m-am plimbat juma de zi dupa ea. Oricum, nu conteaza cat te plimbi sau daca o gasesti usor sau nu, aproape sigur aia e problema, deci...sa o ai la indemana.
Pe langa cric, mai poti incerca sa impingi masina 1-2 metri in spate si/sau inf ata in timp ce rotesti volanul stanga/dreapta cam o juma de tura. Asta face ca capatul celalat al planetarei sa se miste putin si ai sanse sa ti se aseze inapoi trip[oda. This post has been edited by driverx: 2 Jan 2010, 15:10 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
kaput |
![]()
|
Am desfacut planetara si este ok. Toate sigurantele sunt la locul lor. Maine o sa am acces la o rampa si o sa verific jugul din spate de la cutie. Am inteles ca si de acolo ar putea fi problema.
Daca jugul e rupt se deplaseaza cutia si cand o urc pe cric se aseaza. Alta explicatie nu gasesc la ora asta. Multumesc pentru raspunsuri, sper maine sa o rezolv. |
--------------------
Dacia
DACIA
- CT 56 DSD
|
|
danezu_pitesti |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 11 November 09 ![]() |
nu cred in nici un caz sa fie de la planetara...dar daca zici ca nu pleaca uneori esti sigur ca iti cupleaza ambreiaju?si in legatura cu cutia poti verifica ...cine stie poate sau deplasat pinioanele satelit...dar atwnci nuti mergea deloc.cel mai bine descoperi tu pentru ca sincer tu poti vedea ce are aici noi doar ne dam cu presupusu
![]() |
--------------------
dacia
1310 L
- AG-11-ASF
1997
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
N-am auzit nimic de vreun burduf rupt. Daca ar fi sarit planetara se alegea praful de el.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
- AGXXMAV / AGXXVAB
.
|
|
kaput |
![]()
|
Am rezolvat-o! Era sarita siguranta de la partea dinspre cutie si axul iesea din tripoda aia sau cum naiba se numeste, din caneluri.
Jugul era ok. Multumesc pentru raspunsuri! |
--------------------
Dacia
DACIA
- CT 56 DSD
|
|
micri |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 22 January 08 ![]() |
salut tuturor!
aseara am patit ceva nasol. am parcal la billa si am facut cumparaturi iar cand am dat cu spatele, cu rotile virate la maxim a trosnit urat de tot. am oprit asa cum eram, m-am dat jos si cu o lanterna m-am uitat. burduful era rupt si am gasit un element ca un nit. oare ce sa fie? daca vreau sa schimb planetara trebuie sa golesc cutia de ulei? This post has been edited by micri: 8 Jan 2010, 09:57 |
--------------------
dacie
1310TLX
1988
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
nu tre sa golesti nici o cutie.acel nit cred ca este unu din ace din innauntrul ei altceva nu ved ce sa fie daca sa si rupt burdufu.da jos roata pe urma fuzeta din pivoti si din bieleta de directia si scoate-o afara sa vezi ce sa rupt acolo.bafta
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
- Ar-07-GIB/BG
2003 Berlina
|
|
micri |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 22 January 08 ![]() |
merci ghitza. oricum o dau jos si o schimb cu una general ricambi cumparata aseara.
|
--------------------
dacie
1310TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 22:58 |