Posturi Radio si Tv gratis
![]() ![]() ![]() |
Posturi Radio si Tv gratis
74r12 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
|
||
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|||
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Sau asta...
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pentru posturi de radio din TOATA lumea, apelati cu incredere la un programel numit Screamer Radio. Se downloadeaza gratuit de pe site: www.screamer-radio.com ocupa putin, ia putine resurse.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
koldun |
![]()
|
... si are avantajul ca poti inregistra ce asculti in format .mp3. Unele posturi oferind si IDtag-ul, inregistrarea se face cu tot cu nume formatie si melodie cu posibilitatea de a salva melodia respectiva sau un intreg calup pana te plictisesti!
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Pentru TV mai e si asta...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
trebuie ultima versiune de wmp?
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
La nici un site nu merge ProTV.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
La mine un merge nici un site
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
GecoTV, PBXTv... Geco e cel mai bun, dupa mine. Posturile date insa prin VLC si WMP, merg foarte prost, iti trebuie o conexiune foarte buna. Insa cele pe sopcasat si pe flash merg foarte bine!
Pentru radio gratuit, aveti slava Domnului, cam toate posturile emit si pe net, gratuit. Am voie sa recomand aici un post de radio?... |
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Revin cu o intrebare despre Screamer: cum sa il setez sa imi inregistreze continuu, nu in bucati de 30 de secunde?
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
koldun |
![]() ![]()
|
Pentru a inregistra continuu, debifeaza aici:screamersz2.jpg
Si poate te ajuta si faptul sa pui un buffer mai mare:screamer2el9.jpg Vorbind de inregistrare... Daca v-ati plictisit de Winamp (care devine din ce in ce mai stufos, parerea mea.. care este!) puteti incerca AIMP2 (from Russia, with love), care e free, ocupa putin RAM si salveaza mp3 de pe radio. Eu am trecut la el in detrimentul Winamp-ului, iar pentru ascultare radio posturi romanesti mi se pare foarte utila functia de inregistrare. aimp2zn5.jpg Succese! ![]() This post has been edited by koldun: 31 May 2008, 14:09 |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 11:06 |