Predeal - Paraul Rece - Rasnov, 11 aprilie 2006
![]() ![]() ![]() |
Predeal - Paraul Rece - Rasnov, 11 aprilie 2006
cmandrei |
![]()
|
||
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Acum o luna am fost....ce sa zic..nu mai mai duc niciodata pe acolo..cum a zis si cmandrei : pe serpentine sa zicem ca era ok nici bine nici rau dar cand ai terminat de coborat muntele si pana in Rasnov este dezastru...eu am prins si noapte si ploaie...nu pot sa-ti spun la cati m sarea apa cand dadeam intr o groapa...nu recomand drumul...mai bine ocolesti daca vrei sa ajungi in Rasnov sau Bran...mergi pana in Poiana Bv si de acolo spre cele doua locatii...ai ce sa vezi si nu iti omori ficatii in gropile alea..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
ursul_martinica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 6 December 07 ![]() |
Salutare!Pe drumul asta am fost si eu pana la cabana Cheia...de acolo pana in cheile rasnoavei...bun drumul pana in predeal de acolo spre rasnov.....dezastru,sub orice critica sau cum mai vreti sa ii ziceti...era noapte si mai veneau si din fata nu am vazut gropile si mai ca era sa raman prin gropile de acolo...sun sfat:nu mergeti pe acolo decat daca aveti treaba neaparat..altfel nu se merita...drumuri bune tuturor!
Off Topic:nici drumul Sinaia-Moroieni-Targoviste nu e mai prejos...damburi pe sosea si gropi cat cuprinde...aveti grija mare pe acolo... |
--------------------
Dacia
Logan
2004
- B 559 ANA ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
|
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Am fost de Paste pe drumul asta: pe serpentine este acceptabil....dupa ce se termina serpentinele si pana la Rasnov este DEZASTRU...ai impresia ca e arat...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
tot prost e
![]() n-ai timp sa admiri peisajul ca trebuie sa te feresti de gropi |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
drumul e cam in aceeasi stare ca 50% din drumurile nationale din romania
asha ca nu ma mai plng de el dupa ce am incercat targoviste - campulung de exemlu, unde sunt gropi sa intri cu masina in ele cu totul oricum face legatura bine intre predeal si rasnov, ca saa ocolesti pe la brasov ar fi prea mult |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Starea drumului Predeal-Paraul Rece-Rasnov e destul de buna totusi (in comparatie cu altele). Marele avantaj ar fi ca e relativ neaglomerat, fata de Predeal-Brasov (DN1).
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu se tine etapa de raliu sau de viteza in coasta nimeni nu se inghesuie sa-l repare cat de cat.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
b34uen |
![]()
|
ma uit pe o harta rutiera a roamaniei si vad ca pe acolo e programata o autostrada in constructie - sa mai asteptam vreo 10 ani si vedem si minunea
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
QUOTE(michou @ 30 Apr 2008, 15:15) ... pe serpentine este acceptabil....dupa ce se termina serpentinele si pana la Rasnov este DEZASTRU... QUOTE(L!nuX @ 16 May 2008, 09:51) QUOTE(Batrânul @ 28 Jul 2008, 14:24) Cum este, pana la urma ? ![]() Rasnov-Predeal, sunt 20 Km cu ceva serpentine unde se zice ca este in regula drumul. Sa inteleg ca Predeal - Paraul Rece - serpentine este OK ? In timp, puteti estima cat ati facut ? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
30 minute, cu pauze pentru poze.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(Batrânul @ 28 Jul 2008, 14:24) Starea drumului Predeal-Paraul Rece-Rasnov e destul de buna totusi (in comparatie cu altele). Marele avantaj ar fi ca e relativ neaglomerat, fata de Predeal-Brasov (DN1). Starea drumului Predeal-Paraul Rece este destul de buna da...dar de la Paraul Rece la Rasnov este un drum de toata jena...mergi...franezi...mergi franezi..si tot asa ..sa eviti gropanele...Eu nu mai merg pe acolo niciodata...mai mult fac pe acolo decat pe Dn 1...garantat...iar daca vreau sa ajung la Bran tot prin Bv ma duc..Poiana Brasov-Risnov e foarte bun.. |
--------------------
------
------
------
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
loganul merge foarte bine prin gropile alea ca nu sunt adanci
![]() This post has been edited by hash: 4 Aug 2008, 11:42 |
--------------------
-
-
-
|
|
M i h a i |
![]()
|
Hash>>ai perfecta dreptate..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Tot nu m-am lamurit !
![]() Inteleg ca prost este sectorul Rasnov-Paraul Rece, adica ~ 7-10 km. Ocolul pe DN1 prin Brasov, inseamna ~23 Km in plus cu traversarea orasului, adica cam 45 min-1h la o medie de ~30 Km/h. Batranul spune ca drumul dureaza 30 min. cu sedinta foto cu tot. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
bucata aia o faci intr-o jumatate de ora. dar mergi incet pe portiunea cu gropi ca sa le vezi din vreme pe cele periculoase. drumul e destul de circulat, mai ales in weekend. eu prefer sa scurtez pe acolo cand vin de la drum lung, traficul este mai lejer decat pe DN1 +oras.
This post has been edited by hash: 4 Aug 2008, 13:24 |
--------------------
-
-
-
|
|
M i h a i |
![]()
|
adi_ar>> ca sa te lamuresti mergi prin Predeal-Bv-Poiana-Risnov si te intorci pe la Paraul Rece..Predeal etc..Astept impresii..despre acel drum..
![]() This post has been edited by MHY: 4 Aug 2008, 13:29 |
--------------------
------
------
------
|
|
adi_ar |
![]()
|
Din pacate (sau fericire), de aceasta data, drumul este "one way" !
Vin dinspre Arges-Campulung si trebuie sa ajung la Sinaia peste 2-3 zile. Nu va fi week end si voi ajunge pe la pranz (adica Brasov aglomerat). La intoarcere voi merge Brasov-Sibiu, nu mai trec prin Rasnov, asa ca nu pot face comparatii. Prin Poiana, pe acest traseu, nu pot castiga decat peisaj. Multumesc pentru informatiile primite ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mare grija , intra pitesti si campu lung drumul e praf , cratere mari si destul de greu de ocolit
la campu lung drumul e proaspat asfaltat si ok , poti sa te opresti in drum si la mausoleu , o sa il vezi tu , nu ai cum sa il ratezi peisajul pana la rajnov e superb , sa faci multe poze ca parere personala nu cred ca are rost sa o iei prin brasov , ocolesti mult traseu optim ca distanta si panorama pitesti -campu lung - rasnov- predeal - sinaia ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
Batrânul |
![]()
|
Si mai sus de Campulung drumul este foarte stricat (sectorul Dragoslavele - Rucar - Dambovicioara). Dupa iesirea din judetul Arges, in judetul Brasov asfaltul este excelent (Fundata - Bran - Rasnov).
Eu fac de 2-3 ori pe an acest drum (Pitesti-Sinaia) si iti recomand varianta Pitesti - Targoviste - Fieni - Sinaia; mi se pare mult mai liber si asfaltul mai bun (cu exceptia tronsonului Gaesti - Targoviste). This post has been edited by Batrânul: 8 Aug 2008, 12:20 |
--------------------
Renault
Clio IV
|
adi_ar |
![]()
|
Va multumesc din nou pentru informatii !
Dupa ce am mai colectat informatii despre drumuri ... Campulung, aia-aia, am decis ca cel mai scurt drum este cel mai inalt ![]() ![]() Vremea a fost splendida, aglomeratie pe Transfagarasan ca si la Manastirea Lainici ... doar era Schimbarea la Fata. In Brasov ... ca in Brasov, nimic nou, bine ca si-au reparat drumurile ! Dar revenind ontopic, la intoarcere am hotarat sa lamuresc povestea Predeal-Rasnov. Prima constatare: dupa circulatia bara-la-bara cu 5Km/h, dus-intors intre Sinaia si Predeal, Predeal-Rasnov este ultrarapid ... parfum si un peisaj frumos ! Intre serpentine si Rasnov este drum cu placi din beton, peticit cam neglijent dar 40-60 Km/h se poate merge si sunt numai 10 Km. Calitativ se compara acest tronson cu iesirea Brasov spre Bacau, cu du-dum, du-dum ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
bog_cip |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 215 Joined: 16 July 04 From: Brasov ![]() |
Dupa iarna drumul a capata "cratere". Acum am fost miercuri ( 22.04.09) au inceput sa repare drumul dinspre predea , parau rece si au raparat pina la jumatatea dist dintre paraul rece - rasnov. Acuma om vedea cat de repede termina.
|
--------------------
Toyota
corola sedan
2008
- -----
|
|
bog_cip |
![]()
|
Am fost de curind pe acest drum. In mare este Ok nu mai sunt gropi in asfalt.
Mai rau este ca unele gropi au fost reparate dar au aparut alte gropi in asfalt si tot asa ..... |
--------------------
Toyota
corola sedan
2008
- -----
|
|
alex_passion |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 14 July 08 ![]() |
sall all....dar de curand acum cn a fost la munte....voi face rev la moeciu cu prietenii si nush kre ruta sa o aleg.....cum se circula???e deszapezit???polei....gropi???ce-mi recomandati???
|
--------------------
Renaul
Clio
2003 Expression
- B 89 SAE
|
|
b34uen |
![]()
|
de dezapezit se curata odata cu dn1. eu am mers pe acolo si pe viscol si nu au fost probleme, se poate circula bine cu ceva atentie.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Am fost in 13 martie... de la Rasnov la Predeal, e plin de gropi... abia asteptam sa ajung in dn1
![]() |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
crystale |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Pe portiunea Predeal - Paraul rece drumul e peticit si denivelat, apoi pe portiunea de serpentine apar gropi pe ici pe colo, dar dupa terminarea lor incepe drumul cu adevarat prost, care tine pana dupa intersectia cu soseaua Rasnov - Bran.
In schimb din Bran, prin tot pasul Rucar - Bran soseaua este impecabila. Nota: Ultima data am trecut prin zona pe 20martie. This post has been edited by crystale: 22 Mar 2010, 10:49 |
--------------------
Renault
Megane 1.5dCI 85CP
2008 Extreme
|
|
bog_cip |
![]()
|
Pe portiunea Predeal - Paraul, char după ieșirea din Predeal de la DN1, au apărut o serie de 2 semafoare. Se refac podețele din zona. In rest drumul este ok și destul de acceptabil cu câteva gropite.
|
--------------------
Toyota
corola sedan
2008
- -----
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:01 |