Prelata (husa exterioara) Logan
![]() ![]() ![]() |
Prelata (husa exterioara) Logan
Guardy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 19 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3 Dynamique
2007
- PH-24 gga
|
|||
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
Pentru cei care vor sa-si cumpere prelata auto poate ar trebui sa se gandeasca si la mucurile de tigara care ar putea cadea pe masina.
![]() |
--------------------
Honda Accord
ES
2007
- IS 01 DOR
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
O idee pentru prelata . . .
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=17051586 This post has been edited by IRONICK: 5 Oct 2005, 19:45 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Sulim |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 26 January 06 From: Iasi ![]() |
La metro se gaseste prelata pentru logan ?
|
--------------------
Dacia logan
Laureate 1.4
2006
- IS XX.XXX
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
masina sta mai sanatos fara prelata..mai bine lasati-o asa, cand ploua sa face umezeala sub prelata si mai bine sa o ploua..daca nu aveti posibilitatea de garaj lasati-o asa ca nu se strica nimic...doar spalati-o mai des si dati-o cu o ceara de calitate ;')
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
constructorul99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 January 06 ![]() |
MI AM luat PRELATA CU BMW ALB PE EA E F. BUNA MARIMEA 4 DIN BAZAR DE LA BOGDAN.AVIZ CELOR DIN IASI
This post has been edited by constructorul99: 25 Jun 2006, 18:11 |
--------------------
DACIA
LOGAN preference 1.6
- IS 78 XXX membru iesean
|
|
liviu_canja |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(semit @ 6 Feb 2006, 15:30) masina sta mai sanatos fara prelata..mai bine lasati-o asa, cand ploua sa face umezeala sub prelata si mai bine sa o ploua..daca nu aveti posibilitatea de garaj lasati-o asa ca nu se strica nimic...doar spalati-o mai des si dati-o cu o ceara de calitate ;') Probleme nu este ca o ploua - ci ca atunci cand stai sub copaci si ai masina incinsa, toate chestiile care cad din copac ataca vopseaua. |
--------------------
Dacia
Logan 2004
- B-46-MDY
|
|
Sulim |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 26 January 06 From: Iasi ![]() |
[quote=constructorul99,25 Jun 2006, 16:26]
MI AM luat PRELATA CU BMW ALB PE EA E F. BUNA MARIMEA 4 DIN BAZAR DE LA BOGDAN.AVIZ CELOR DIN IASI Si cat te a costat tot 850000 -1000000 cum zicea cineva mai sus.Am avut o prelata luata din metro dar era prea mica si tot cadea pana cand mi o furat cineva intr o dimineata nu am mai gasit o da ce sa faci asta e. In bazar cand am vrut sa imi iau era 800000 acum oare tot la fel e? |
--------------------
Dacia logan
Laureate 1.4
2006
- IS XX.XXX
|
|
constructorul99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 January 06 ![]() |
da cam asta e pretul.ia ti ca merita.oricum eu am vorbit pe la toate magazinele auto si ceva mai bun n am gasit.pe tipul din bazar il cheama bogdan 0743933182
|
--------------------
DACIA
LOGAN preference 1.6
- IS 78 XXX membru iesean
|
|
arab |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 29 December 05 ![]() |
Sa mai "dezgrop" putin topicul asta...pana la urma cum e mai bine,cu sau fara prelata?Ma gandesc ca exista avantaje si dezavantaje in ambele variante!
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2010
- bv-02-tap VAND UN DUSTER!
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Am urmatoarea problema! Masina sta mereu intr-o parcare gen supermarket fara umbra fara nimic! M-am gandit sa cumpar o prelata! Decat in soare mai bine cu prelata! Stiu ca o sa se matuiasca dar cred ca soarele ataca mai rau decat prelata! Ce ziceti?
This post has been edited by Cr3ativ3: 18 Jun 2008, 17:43 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Se poate si zgaria vopseaua de la prelata ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
mkorneliu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 November 07 ![]() |
Nu zic ca este bine sau rau cu prelata! S-ar putea ca la iarna sa ne prinda bine. Oricum prelata nu o pui pe masina de pe o zi pe alta caci nu are rost. Cand o tii in parcare si te uiti la ea dupa 3-4 zile parca i-ti vine sa te gandesti la prelata! Cei din Bucuresti se pot duce in AUTOVIT, sunt destule "magazinute" acolo care au si prelate!
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus 1,4
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Am avut mai demult prelata la masina. Se zgarie. Cand mergi cu ea se aduna praf pe ea si, cand pui prelata sau o iei jos, se zgarie usor. In timp... se vede nasol de tot. Eu sunt de parere ca nu se merita.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Eu am prelata la solenza mea o pun doar cand e masina curata si astfel nu am probleme cu zgarieturile.O am de un an si e ok. aaa era sa uit este cea cu BMW alb pe cutie.
This post has been edited by Mihai San: 8 Sep 2008, 14:23 |
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
vali2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 1 March 06 From: Iasi ![]() |
o ai de un an ? fericitule, a mea a tinut doar 2 saptamani dupa care mi-a fost furata.
"mkorneliu" "Oricum prelata nu o pui pe masina de pe o zi pe alta caci nu are rost." parcheaza tu masina in fiecare zi sub un copac plin cu ciori si mai vedem: in aceasta situatie sunt eu si te asigur ca are rost. dupa ce am ramas fara husa noua am trecut la o folie din polietilena care iindeplineste rolul de husa; poate pe asta nu o mai fura nimeni ca e urata. |
--------------------
Nissan
Qashqai 1.3 DIG-T 140 cp - Tekna+P2-magnetic red
2019 "Exista o lume mai buna........ dar este foarte scumpa."
|
|
mihai.luchian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 4 August 10 ![]() |
O husa exterioara pentru Dacia Duster se gaseste pe undeva?
|
--------------------
dacia
1310
98'
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Si mie mi-a fost furata prelata de pe masina si mai era trecut si numarul de imatriculare pe ea
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
carro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 19 May 11 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(delya @ 5 Jun 2005, 21:15) Mai, nu se poate , eu mi-am cumparat vineri din targ de la Vitan, super prelata impermeabila, culoare gri deschis, iar pe interior are un strat special ca sa nu faca condens.Am dat 900 de mii pe ea. De fapt am dat 850 ca am luat 2 (una si pentru dacia lu' tata).Erau si cu 1100.000 , acelasi tip de prelata (e o cutie alba cu un BMW pe ea) si era si alt tip cu 850.000.Te duci si ceri prelata pentru logan , si-ti dau ei pe dimensiune. Din pacate in Vitan nu se mai gasesc prelate bune. Stie cineva de unde se mai pot cumpara prelate impermeabile in genul celor descrise de "delya"? Multumesc! 1056_1.jpg ( Size: 4.48k ) Number of downloads: 1158 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Preferance
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
In Dedeman. Cel putin aveau acu o luna.
This post has been edited by anecula_08: 19 May 2011, 15:12 |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
carro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 19 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Am fost si nu-s bune cele pe care le aveau. Nici macar nu aveau material textil pe interior.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Preferance
|
|
adiv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 3 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Am eu una noua nefolosita. E cea de pe vremuri cu bmw-ul alb pe cutie. Ti-o vand daca vrei. Si-asa imi ocupa loc in dulap.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B si ceva
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Care este pretul?
This post has been edited by bobo77: 20 May 2011, 21:56 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
carro |
![]()
|
Salut! Cat vrei pe ea?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Preferance
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
E secret se pare...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
adiv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 3 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B si ceva
|
|
misumisul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 28 March 10 ![]() |
Ma gandeam si eu la o prelata dar prietenii m-au luat peste picior ca sunt babalac. Am renuntat. Adevarul e ca nu prea mai vezi prelate pe masini. Imi amintesc ca atunci cand avem Dacia 1310 prin 97-98 aproape toate masinile din cartier (la Dacii ma refer) stateau sub prelata. S-au schimbat vremurile.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- CT79CDC
|
|
boakdanutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 7 November 11 ![]() |
salut.nu am posibilitatea unui garaj, asa ca m am gandit sa cumpăr o prelata. crede ti ca este o idee buna? cineva zicea ca face un fel de consens si ruginește mai repede. poate ma ajuta cineva. si ce marime trebuie si dk cunoaste ti prin ploiești un magazin de unde pot cumpara, .stima
|
--------------------
DACIA 1310
1310 LI
1999
|
|
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
Salut. Eu mi-am cumparat prelata din Auchan pe care am dat 81 de lei. Nu prea ma incanta ca este prea subtire dar iti faci treaba cu ea
![]() |
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:26 |