Presedinte, Administrator - asociatie proprietari, Ce stiti ?
![]() ![]() ![]() |
Presedinte, Administrator - asociatie proprietari, Ce stiti ?
SilviuB |
![]()
|
||
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
|
||
--------------------
VW
POLO
- 8XSYL
2005
|
|||
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
http://www.inaap.ro/legi.htm
Presedintele si administratorul trebuie sa fie 2 persoane diferite. De asemenea trebuie o comisie de minim 3 cenzori care la maxim 3 luni trebuie sa verifice toate calculele si cheltuielile. Administratorul nu poate baga cheltuieli decat cu semnatura presedintelui. Administratorul trebuie sa fie acreditat si poate fi o persoana oricare angajata. Presedintele si cenzorii trebuie sa fie neaparat proprietari (nu chiriasi,ci proprietari) Obligatoriu, 1 data pe an se face adunare generala si se alege presedinte, administrator si cenzori. Deci daca nu face adunare cu PV, e in ilegalitate. Functia nu se mosteneste. Desi se practica ...si eu am mostenit-o si m-am chinuit vreo 3 ani sa scap de ea, pana am reusit ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Mersi , ma pun pe studiat ca omu' asta face ce vrea si nimeni nu ia atitudine, mama dracului de romani, se lasa calcati in picioare. Nu inteleg. Hai ca m-am enervat iar!
|
--------------------
VW
POLO
- 8XSYL
2005
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
In curind vom realiza pe scara separarea consumului de apa si tot ce ne mai leaga de asociatie e gunoiul menajer si ... salariile administratorului si presedintelui plus o armata de alti angajati (salarii deloc de neglijat), si cum in urma cu 3 saptamini datorita indolentei acestor indivizi pe care noi ii platim am fost lasati fara apa (in zilele premergatoare craciunului) dupa ce voi avea contract direct cu societatea furnizoare de apa voi merge si la societatea ce se ocupa cu salubrizarea si voi cere sa fac contract cu ei in nume propriu, si apoi adio bani pentru salariile indivizilor si ca mine vor face toti vecinii de pe scara.
|
--------------------
dacia
logan , duster
- xx-xx-xxx
2005, 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 06:35 |