DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

58 Pages « < 30 31 32 33 34 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Presedintie Nicusor Dan 2025-2030, Realizari, proiecte etc

bucatzel
post 1 Jul 2025, 22:01
Post #931

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

QUOTE(Agrig @ 1 Jul 2025, 16:52)
Am văzut...
https://europa.eu/youreurope/citizens/resid...ns/index_en.htm
Asta a fost cea mai bună!

Asta e buna?
https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/168136

Articolul 4(1)
Au dreptul de a fi aleși consilieri, primari sau președinți ai consiliilor județene cetățenii cu drept de vot care au împlinit, până în ziua alegerilor inclusiv, vârsta de cel puțin 23 de ani, dacă nu le este interzisă asocierea în partide politice, potrivit art. 40 alin. (3) din Constituția României, republicată.
E lege incă valabilă in Rpmânia!

Problema e că e o lege și cei care au venit la putere țipă in gura mare pentru respectarea ei.

P.S. mă afectează mai mult faptul că mi s-a defectat azi motocoasa decît Robu vs Friț!
P.S.S chiar nu mă interesează ce a făcut și spus Robu ideea e aia cu respectarea legii nu că a ieșit Friț!
*

E buna.

Doua randuri mai jos, in exact aceeasi lege.

Articolul 5
(1) Cetățenii Uniunii Europene care au domiciliul sau reședința în România au dreptul de a alege și de a fi aleși în aceleași condiții ca și cetățenii români, cu îndeplinirea prevederilor prezentei legi.

Esti de-a dreptul gica contra.

--------------------
Dacia 1300 - 3-SB-2608 1981
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Agrig
post 1 Jul 2025, 22:47
Post #932

Membru autentic

Group: Members
From: Jimbolia/Timisoara mai rar.

Deloc, doar că m-am bazat pe asta:

QUOTE(bucatzel @ 1 Jul 2025, 12:01)

In these countries, you can be elected to a councilor's position - but only nationals can become mayors:

Belgium
Bulgaria
Cyprus
France
Greece
Italy
Lithuania
Poland
Romania
Slovenia
Din sursa de mai sus.

--------------------
Renault Megane IV 1,33Tce 2021 Life
"Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"

Nelson Mandela
User is online!Galerie FotoPM
+
axabrt
post 2 Jul 2025, 05:12
Post #933

Membru autentic

From: Ploiesti

Sunt știrile zilei, abia apărute

O Vicepremierul Dragoș Anastasiu a afirmat, marți, la Digi24, că forma finală a pachetului fiscal ce urmează să fie adoptat de către Guvern urmează să fie prezentat miercuri sau joi de către premierul Ilie Bolojan.

Azi e miercuri mâine i joi.

Invitat să comenteze protestele bugetarilor din aceste zile, vicepremierul a spus: „Îmi pare foarte rău pentru toți oamenii afectați

deci.afectam.pe toți, dar doar bugetarii protestează. Buna asta.
Uite cum se procedează la Rusia.
https://www.themoscowtimes.com/2025/07/01/k...ncreases-a89637
Se fac useri falsi care zic că e bine că s a scumpit curentul că și salariile au crescut. Ori la noi nici măcar asta nu mi se spune
In plus in Russia bugetarii nu protestează, ei postează. Vedeți diferența?

This post has been edited by axabrt: 2 Jul 2025, 05:27

--------------------
Ford Focus mk3.5 Ecob00st
.dracnev si boboru’ este viitoru’.
+
miki
post 2 Jul 2025, 07:33
Post #934

#Hırsızlargibigeceniniçine

From: Bucuresti

A vazut careva vre un IT ist sau constructor sau agricultor sa faca greva dupa ce USL le-a taiat din venituri?
A vazut careva vre un grefier, lurcator la apele romane, functionar din guvern ... sa protezteze pentru ca s-au micsorat veniturile IT -istilor, constructorilor sau agricultorilor?

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe - XX-B-XXX 2004 / 2019/2008
#Hırsızlargibigeceniniçine

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
axabrt
post 2 Jul 2025, 10:04
Post #935

Membru autentic

Auleu e și mai grav.
https://www.stiripesurse.ro/surse-comisia-e...ie_3741428.html
O s acrească și mai mult tacsele?

This post has been edited by axabrt: 2 Jul 2025, 10:06

--------------------
+
IRONICK
post 2 Jul 2025, 12:16
Post #936

-

From: Romania

ircc_recalculat_iulie_2025.png ( Size: 261.71k ) Number of downloads: 221

Cu drag,
PSD

This post has been edited by IRONICK: 2 Jul 2025, 12:16

--------------------
CUGIR Albalux 11 (©SanGiorgio) - B-11-LUX 1982
+
axabrt
post 2 Jul 2025, 12:26
Post #937

Membru autentic

https://stirileprotv.ro/stiri/politic/cum-e...-pulmonare.html

Saracii...
Da întreb și eu daca s așa nemulțumiți de salarii și de sigurănta locului de munca, de ce nu se muta la privat unde e numai lapte și miere.
Dar stai...
Ăialalți care zic că inhalează praf purtător de bacterii și viruși trebui mai întâi să treacă pe la școală.
Eu l as concedia instantaneu pe ăsta de a zic tâmpenia asta
As da in schimb in mod gratuit de la buget echipament de protectia muncii. Sa termine cu sporurile

2 Jul 2025, 13:10:
E grav grav de tot

https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/polit...scutate-3309037

Deci au dat înainte de alegeri că sa i voteze pensionarii și acuma după alegeri iau înapoi.

Io daca as fi pensionar as da guvernul în judecata

This post has been edited by axabrt: 2 Jul 2025, 13:10

--------------------
+
IRONICK
post 2 Jul 2025, 13:44
Post #938

-

liberarizarea energiei la noi

514285515_10163185533522103_5960091750022545973_n.jpg ( Size: 89.68k ) Number of downloads: 206

https://www.contributors.ro/dezinformarea-i...matoarele-zile/

2 Jul 2025, 14:44:
QUOTE(axabrt @ 2 Jul 2025, 13:26)
*
care guvern si de ce?

This post has been edited by IRONICK: 2 Jul 2025, 13:44

--------------------
+
axabrt
post 2 Jul 2025, 14:00
Post #939

Membru autentic

guvernul care a luat.
Pai de ce unii ia ce au dat altii
Asa o sa vina sa ne ia casele pe care le a dat Ceausescu, sau asta e planul
Sa ne ia apartamentele sa platim chirie ca in vest.

in curand pensionarii nu isi vor mai permite sa plateasca facturile
s a scumpit curentul gazele,
O sa vina statul sa le ia casele sa le dea la bugetari pe degeaba

--------------------
+
marksman
post 2 Jul 2025, 15:57
Post #940

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(axabrt @ 2 Jul 2025, 12:26)
https://stirileprotv.ro/stiri/politic/cum-e...-pulmonare.html

Saracii...
Da întreb și eu daca s așa nemulțumiți de salarii și de sigurănta locului de munca, de ce nu se muta la privat unde e numai lapte și miere.
Dar stai...
Ăialalți care zic că inhalează praf purtător de bacterii și viruși trebui mai întâi să treacă pe la școală.
Eu l as concedia instantaneu pe ăsta de a zic tâmpenia asta
As da in schimb in mod gratuit de la buget echipament de protectia muncii. Sa termine cu sporurile

<span class='edit'>2 Jul 2025, 13:10:</span>
E grav grav de tot

https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/polit...scutate-3309037

Deci au dat înainte de alegeri că sa i voteze pensionarii și acuma după alegeri iau înapoi.

*

Când s-au pierdut în IT sume tot pe acolo sau uneori mai mari, funcționarii publici n-au zis nici pâs, s-au bucurat că s-au tăiat “privilegiile nedrepte ale unora care nu plătesc impozite pentru salarii foarte mari, dar vor să beneficieze de aceleași lucruri ca noi toți ceilalți care nu suntem scutiți și plătim pentru ei”. Acum se victimizează că inhalează praf? Păi bă băieți, când băgam 8 ore de codat în fața unui monitor CRT eu nu lucram în condiții vătămătoare? Când mergeam la client și mă băgam prin localuri tehnice prin beciuri sau cocoțate pe clădiri, pline de găinaț și de kkt de șoarece, nu lucram în condiții vătămătoare? Când eram în laborator cu 50 de surse emițătoare de microunde, nu lucram în condiții vătămătoare? Plm, ca să aibă tot prostu’ net și să debiteze tot felul de aberații, am lucrat în condiții mai vătămătoare decât majoritatea babelor bocitoare de la stat, și când mi-a scăzut salariul am înjurat și am îndurat inclusiv bucuria proștilor că în sfârșit plătesc și IT-iștii impozite! Am plătit asigurare medicală la stat și am beneficiat de asigurări private. O singură dată am fost operat în spital de stat, unde am dat “cadoul” ca toți ceilalți, chiar dacă soția mea e medic.
LE: nu trăiesc doar din salariul din IT, așa că nu m-a afectat atât de mult scăderea, dau mai puțini bani pe prostii, cu efect tot în economia națională.

This post has been edited by marksman: 2 Jul 2025, 15:59

--------------------
Opel/Mazda/Mercedes Crossland X / CX-30 / SLK200 2019 / 2020 / 2002
Discipline equals freedom
+
Agrig
post 2 Jul 2025, 16:05
Post #941

Membru autentic

Metoda clasică dezbină și stăpînește aplicată cu succes la noi...

P.S. pariez că au fost si poduri pline de gainaț si porumbei morți...

This post has been edited by Agrig: 2 Jul 2025, 16:06

--------------------

Nelson Mandela
+
marksman
post 2 Jul 2025, 16:13
Post #942

Post mortem nihil est

În poduri n-am prins, dar am prins pe clădiri local tehnic de tip container cu ceva acoperiș ca să nu se încingă prea tare, și sub care stăteau porumbeii. Era conferință acolo, și pe lângă container era plin de găinaț. Inclusiv pe clanță se făcuse morman. În beci erau uși antifoc, dar în interior găseam capcane de șoarece. Eu nu am întâlnit, dar colegii mai povesteau despre șoarecul mort în capcană și parfumul din interior.

--------------------
+
Agrig
post 2 Jul 2025, 16:25
Post #943

Membru autentic

Plăcerile muncii de field engineer...
Mai un cîine nervos că treci pe zona lui... radmasa.gif

--------------------

Nelson Mandela
+
IRONICK
post 2 Jul 2025, 16:38
Post #944

-

QUOTE(bgdrenault @ 1 Jul 2025, 23:00)
stai linistit, nu esti miezul din dodoasca biggrin.gif dupa cum pretinzi
*

Cand?

--------------------
+
rue
post 2 Jul 2025, 16:54
Post #945

Membru autentic

From: Internet

Ehe... intervenții pe vremuri la camere pe.stalpi de 7 m cu scara din 3 segmente carata și ridicata singur.
Luam un cablu și legam scara de stâlp și băgăm pentru siguranță un picior prin ochiul scarii sa rămân măcar agățat dacă bate vântul mai tare. Canale tehnologice accesate pentru intervenții la.transmisiuni subterane. Acum 20 și ceva de ani erau normale. Era întrarea pe burta din robotti industriali în IT&C ul cu luni butonate în camerele serverelor la 18 grade și ieșeai la prânz la 35 -47 grade, de simțeai ca osul e rece și mușchiul piciorului ceva mai cald. Sa călătorești continuu cu 4 avioane pana acasă cu pauze de 5-10 -12 ore de așteptat între avioane, nopți de teste, stresul unui alt loc nou la fiecare câteva luni, alți oameni, alte obiceiuri, probleme. Acum un bugetar câștiga poate similar cu ce faceai la.mama dracu acum 20 de ani, în condițiile orele de munca, de nu ii găsești la birouri.
Când le baga pontaj electronic și lor, norma de lucru, dar din alea reale, nu formale.
Un dosar la o instanță e programa la 5 6 luni.

This post has been edited by rue: 2 Jul 2025, 16:57

--------------------
Dacia Logan - RUE 2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
+
marksman
post 2 Jul 2025, 17:03
Post #946

Post mortem nihil est

Stai că asta cu avioanele am uitat-o. Ce fain e să îți pună 30 de minute între două avioane pe un aeroport aglomerat, ca de exemplu Frankfurt și să aștepți avionul de seară că ăla e următorul spre Munchen, de unde mai ai de așteptat ultimul avion spre Timișoara! Și s-ajungi acasă pe la 2 noaptea în loc de 7 seara și a doua zi să mergi la lucru.
Odată am stat 12 ore într-un local tehnic de tip container, care era în soare, mergeau climele în draci și tot nu scădea temperatura sub 28 de grade. Transferam cu 10 Mbps softul prin portul de debug, că era cablul prost și nu negocia la 100 Mbps nici de-al naibii. Doar m-au dus acolo dimineața și mi-au zis să sun să vină după mine când e rezolvată problema și verifică dacă au link funcțional. Am zis că o rezolv repede, am luat doar un litru de apă dar cred că am transpirat cinci.

This post has been edited by marksman: 2 Jul 2025, 17:10

--------------------
+
axabrt
post 2 Jul 2025, 17:26
Post #947

Membru autentic

Deci anul trecut la mama i a recalculat pensia cu 500 de lei în plus.
Indexarea cu inflația care în mod normal se dădea în ianuarie, lula.
Acuma vine și i scade pensia cu 200 de lei

https://m.digi24.ro/stiri/economie/guvernul...e-plata-3309569

Deci în circa 2 ani pensia lu mama a crescut cu 300 de lei , să zicem 6%
Dar cat fu inflația în ăștia 2 ani.? Întreb și eu se mai indexează punctul de pensie sau nu?

A apărut al doilea "draft"
https://www.mediafax.ro/economic/draft-ul-d...-surse-23575753
Ne or..citii ăștia testează marea cu degetul. De asta atâtea "drafturi"

This post has been edited by axabrt: 2 Jul 2025, 17:46

--------------------
+
IRONICK
post 2 Jul 2025, 18:15
Post #948

-

Acum o lună, când Nicușor câștigase președinția și noi țopăiam ca-n ‘96 și 2004, fericiți c-a învins democrația, securiștii care ne conduc ne-au lăsat să ne bucurăm în liniște și ei s-au strâns să-și împartă ministerele, că cineva trebuie să și guverneze țara asta, n-o poți lăsa chiar pe mâna unor proști ca noi.
Ministerul de unde se fură cel mai mult, cel al Economiei, revenea, în mod firesc, PSD. Titularul postului: Bogdan Ivan. Luat un pic de val, Ivan s-a lăudat seara în fața unor meseni că în toamnă îl va contracandida pe Grindeanu și-i va lua partidul. Fiind vorba de pesediști, nici nu apucase Ivan să termine de vorbit, că Grindeanu știa deja, cuvânt cu cuvânt, ce se discutase la masă.
A doua zi la negocierile pentru guvern, într-un acces de sinceritate, Sorin i-a spus lui Bolojan: “E prea greu Ministerul Economiei, nu-l putem gestiona. Luați-l voi!” Pe Bolojan l-au podidit lacrimile văzând atâta bună-credință, a luat Economia și a dat la schimb Energia, că și el voia să scape de Burduja. “Dar fiindcă te-am ajutat”, i-a mai zis Bolo lui Sorin, “luați și Munca”.
PSD nu voia Ministerul Muncii, că știa foarte bine ce căcat lăsase Ciolacu și că urmează tăieri de salarii, dar când țara are nevoie de tine, nu poți să stai nepăsător - ajuți! Așa a ajuns Ministerul Muncii la PSD.
(o scurtă paranteză, înainte să trecem mai departe: Ivan a ajuns totuși șef la Energie, fiindcă baronii de la Bistrița l-au sunat pe Sorin și l-au asigurat că nu-l contracandidează nimeni - băuse ăla mic un pic și a vorbit fără el.)
La Muncă voia foarte mult să fie ministru Simona Bucura-Oprescu, susținută de Paul Stănescu - nea Paul îi era un pic dator, că și ea i-l votase pe Barbu la Agricultură. Doar că noua conducere a PSD (care e tot aia veche, doar că au schimbat locurile între ei) n-o voia pe Simona Bucura-Oprescu (asta nu știu de ce, posibil fiindcă o susținea nea Paul). A fost o bătălie epică între tripleta de aur Sorin - Marcel - nea Mihai, pe de o parte, și nea Paul, de cealaltă parte, în care s-au aruncat în joc și doi iepuri care să ciupească voturi de la Simona (lui Budăi, săracul, nici nu i-au spus că e iepure, l-au mințit că e vulpoi).
A câștigat tinerețea, competența și respectul față de alegători: Grindeanu l-a împins în față pe Manole, care e mic și nu prezintă încă nici un pericol, și așa ne-am trezit că se bate PSD-ul cu cărămida-n piept că a promovat primul ministru de etnie roma din istoria României.
Uitându-vă cine l-a promovat, bănuiți deja că Manole e o mică secătură pesedistă care abia știe să scrie după dictare, deci n-ai cum să-l pui să scrie ordonanțe, legi, note de fundamentare și alte chestii grele care se fac pe la minister. Așa că de vreo câteva zile Sorin l-a parașutat la Muncă și pe Vasilcoiu, care a mai condus ministerul ăla sub trei miniștri, fiindcă cineva trebuie să-i facă temele și lui Manole. Coiu e isteț și disciplinat ca un soldat Yakuza - dacă-i ordonă partidul să se arunce în cap de la etajul 20, întreabă cel mult dacă își poate păstra șapca, să nu se lovească așa tare.
Vasilcoiu a fost ziarist, a intrat în politică de câțiva ani și a reușit performanța destul de exotică de a fi primul pesedist sărac și cinstit de la Ion Iliescu încoace. Probabil de-aia nici nu l-au dat afară din partid, în caz că se duce nea Nelu, să mai aibă totuși un sărac de pus în geam.

--------------------
+
maho
post 2 Jul 2025, 18:41
Post #949

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

Oare măsurile propuse garantează că nu ne retrogradează ajenturile la "junk"? Prima e Fitch, în august, tocmai ce a vorbit acum câteva zile Bolojan cu ei. Dacă vom fi și f*tuti și retrogradați, chiar că ar fi nasoală treaba.
Între timp, pesedeii fac ce știu mai bine, prin reprezentanții lor de vază (Zamfir și Câciu): mănâncă căcat.

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
IRONICK
post 2 Jul 2025, 18:44
Post #950

-

Sa punem si căcatul:

img_1_1751474652047.jpg ( Size: 196.11k ) Number of downloads: 128

Întrebat dacă Ciolacu e cel vinovat de starea asta dezastruoasă în care se află România, Bolojan zice, parafrazez: “nu e vremea să tragem la răspundere, ci e vremea să facem toți sacrificii ca să salvăm țara!”
Uite care e treaba, domnu Bolojan: eu n-am furat cu Ciolacu. N-am luat bani de la Ciolacu. Nu m-a ajutat Ciolacu cu nimic. Nu înțeleg de unde până unde nu e vremea să tragem la răspundere pe cineva. Ba e! Dacă Ciolacu iese bine din mizeria asta, pentru că plătesc eu și alți fraieri din banii de mâncare și de haine, atunci mulțumesc, dar îmi mut afacerile în Bulgaria, ca mulți alții cu care am vorbit în ultimele zile! Și să plătească taxele ca să acopere eventual deficitul firmele lui Ciolacu și ale lu’ fi-su. Săru mâna pentru înțelegere! Dar nu e normal să ne ceri nouă să facem sacrificii  și Ciolacu să fie bine, liber, sănătos!

This post has been edited by IRONICK: 2 Jul 2025, 18:47

--------------------
+
axabrt
post 2 Jul 2025, 20:24
Post #951

Membru autentic

Nuu de vina pentru deficit e axa , ironkck și marskam care și au plătit taxele la timp și din cauza asta o sa fie și mai rău taxați

--------------------
+
IRONICK
post 2 Jul 2025, 23:44
Post #952

-

nus ce sa zic, nu am stat cu orele in disiuri

--------------------
+
axabrt
post 3 Jul 2025, 05:38
Post #953

Membru autentic

Nu știu de ce dar iată ce fac bugetarii în vremea lui ND
Ministrul Economiei, Radu Miruță, susține că directorului societății Salrom i-a fost mărit salariul de la 32.000 de lei la 38.000 de lei, la puțin timp după tragedia de la Praid, decizia fiind luată de Adunarea Generală a Acționarilor
Bravo națiune. Sa punem mai multe taxe și biruri la tot boborul, că sa i ținem pe bugetarii

--------------------
+
bgdrenault
post 3 Jul 2025, 06:37
Post #954

bgd

From: Piatra Neamt

Axa, la 1 august Nicusor Dan isi da demisia? Sau i se termina mandatul?

--------------------
Megane Sedan 1,33 140 CP - XXX 2019 Intens
+
axabrt
post 3 Jul 2025, 07:23
Post #955

Membru autentic

Pai nu el a crescut TVA ci bolojan pe care tot el l a vrut.
Io mi dădeam demisia (de onoare)

ND ajucar prost cartea asta.
Io l puneam pe grindeanu pm.
Sa se descurce.
Sau pe ciolac

--------------------
+
ady77
post 3 Jul 2025, 07:45
Post #956

راحتزیل یو

From: near Bacau

Ce ma deranjeaza pe mine este ca au inceput cu cresterea de taxe si nu cu reducerea de cheltuieli.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
IRONICK
post 3 Jul 2025, 08:43
Post #957

-

Cu aproape 9000 de angajați, 3 șoferi în medie la un om de teren, funcționari angajați pe pile sau angajați prinși în ofsaid de reporteri din cauza incompetenței, Apele Române este una dintre instituțiile ai căror sindicaliști au protestat în ultimele zile din cauza tăierii sporului de ”condiții vătămătoare”. Angajații cer ”siguranța veniturilor și a locurilor de muncă”.

This post has been edited by IRONICK: 3 Jul 2025, 08:44

--------------------
+
axabrt
post 3 Jul 2025, 08:59
Post #958

Membru autentic

Ironick deci numai te piti după cireș.
Zi cu TVA ul creste sau nu?
Nd ce ar trebui sa facă acuma că a fost doar marketing?

--------------------
+
bgdrenault
post 3 Jul 2025, 09:31
Post #959

bgd

From: Piatra Neamt

Marketing a fost la Simion.

ND a fost atras in cursa de cordo....ica aia de Porumbel, numai cand o vezi, iti dai seama ca are numai rating in cap.

reducerea de cheltuieli nu se face, ca sunt contracte semnate biggrin.gif
ce petrecere campeneasca a fost la Piatra o saptamana, mama, mama.......pana si Babasa a fost fericit
Lumea in delir, primarul PSD rap pe scena
Noi sa fim sanatosi, lumea trebuie sa se bucure

--------------------
Megane Sedan 1,33 140 CP - XXX 2019 Intens
+
IRONICK
post 3 Jul 2025, 11:46
Post #960

-

La manifestările de miercuri de la Mănăstirea Putna, organizate pentru comemorarea morții domnitorului Ștefan cel Mare, au participat doi dintre liderii pro-ruși din Republica Moldova. Este vorba de Victoria Furtună, președinta Partidului ”Moldova Mare”, și Alexei Lungu, liderul Partidului ”Șansă”. Furtună a împărtășit propaganda AUR și a depus recent plângeri penale pe numele președintelui României, Nicușor Dan și al Republicii Moldova, Maia Sandu, acuzându-i fără dovezi că ar fi fraudat votul moldovenilor în turul al doilea al alegerilor prezidențiale din 18 mai 2025.

--------------------
+
58 Pages « < 30 31 32 33 34 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th September 2025 - 17:37
Forum Renault