Primarul meu, de oras, de sector, de municipiu
![]() ![]() ![]() |
Primarul meu, de oras, de sector, de municipiu
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.182 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.893 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
PSD love PSD
Piedone jr cu Pandele |
--------------------
CUGIR
Albalux 11 (©SanGiorgio)
- B-11-LUX
1982
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.867 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dizzy @ 4 Sep 2025, 09:26) de ce sa nu o faca? As propune chiar sa mearga pana in Afumati -Mihailesti Da , stiu, sa nu se faca nimic, sa stam cu caruta si calu; nici planseul de la Unirea sa nu-l faca; Ca e incompetent si probabil la fel de corupt ca tacsu? Nu stiu care e mai grava Adica nu ma intelege gresit, nu sunt ca aia din drumul taberei care nu vroiau metrou, e necesar, dar daca astia trebuie sa o faca e clar ce o sa iasa, bani cheltuiti si nimic util dupa cativa ani. This post has been edited by einstein1984: 5 Sep 2025, 08:35 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.649 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.182 Joined: 11 February 04 ![]() |
hauziti, dar nu trebuia sa avem si noi alegeri pt seful de Bucuresti?
Daonpln de lege, ce mi conteaza; This post has been edited by dizzy: 5 Sep 2025, 15:23 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.867 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th September 2025 - 17:39 |