Problema Duster 1.5dCi OPRIRE DIN MERS
![]() ![]() ![]() |
Problema Duster 1.5dCi OPRIRE DIN MERS
Costas09 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 2 August 24 ![]() |
|
||
--------------------
Duster
Duster
2015
- Br09aaa
|
|||
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Incepe prin a pune un tester pe masina pentru a vedea ce erori ai. Cauzele pot fi multe. Nu schimba piese pana nu vezi erorile.
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
tris_duster |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 August 24 ![]() |
QUOTE(Saint666 @ 4 Aug 2024, 23:03) Incepe prin a pune un tester pe masina pentru a vedea ce erori ai. Cauzele pot fi multe. Nu schimba piese pana nu vezi erorile. Salutare! Vreo recomandare cu ce as putea sa fac eu asta? Gen pentru OBD si soft? Multumesc PS : Incerc sa culeg date ca sunt posesor de asa ceva si nu strica sa fii informat |
--------------------
Dacia
Duster
2020 1.5 dCi (116 CP) 4x4
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Eu am o interfata ELM327 cu bluetooth, si folosesc pe telefon aplicatia Car Scanner.
Mie mi-a fost suficienta incat sa vad cateva coduri de eroare. O tin in torpoedou, m-a ajutat de cateva ori. Mai departe cand chiar am avut probleme m-am dus la un mecanic cu o interfata profesionala, de la Renault, si cu suficiente cunostinte incat sa si interpreteze ce ii arata interfata. |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:16 |