Problema MAAT 679, Senzor de soc prea sensibil?
![]() ![]() ![]() |
Problema MAAT 679, Senzor de soc prea sensibil?
alexgame |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 4 November 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
DACIA/FORD
LOGAN/C-MAX
2005 Preference 1.4/2008 1.8
- GL ** GAM/GL ** MGM
|
|||
alexgame |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 4 November 07 From: Galati ![]() |
Da ce vati mai grabit sa postati in topicul asta.Problema sa rezolvat pana la urma la service.Aici se poate INCHIDE ca vad ca nu e nimeni interesat.
|
--------------------
DACIA/FORD
LOGAN/C-MAX
- GL ** GAM/GL ** MGM
|
|
mariusgsm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 17 October 08 ![]() |
Salut,
Am si eu aceeasi problema cu sensibilitatea senzorului de soc la acest tip de alarma. Te rog spune-mi cum ai rezolvat problema. Multumesc. ![]() |
--------------------
Logan
Preferance
2008
- B21GGG
|
|
alexgame |
![]()
|
Pai ai doua solutii:ori dupa ce armezi alarma scoti senzorul de soc(scrie in carte cum sa faci asta) ori cum am facut eu duci masina in parcare ca sa nu se foiasca toata ziua alte masini pe langa ea sa tiuie.
|
--------------------
DACIA/FORD
LOGAN/C-MAX
- GL ** GAM/GL ** MGM
|
|
mariusgsm |
![]()
|
Am rezolvat aceasta problema dupa ce am fost la firma care mi-a montat alarma si mi-au instalat un releu care sa filtreze impulsurile electrice care vin de la calculatorul masinii.
Bafta. |
--------------------
Logan
Preferance
2008
- B21GGG
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Am si eu alarma dintr-asta si intr-adevar senzorul de soc e naravas. Eu am rezolvat (oarecum) reglandu-l la minim si experimentand cu pozitionarea sa (cu cat il prinzi pe o suprafata mai "masiva" cu atat va fi mai "bland").
@mariusgsm: nu prea are sens ceea ce spui ca au facut cei de la service. Suna a "v-am reglat mosorul de la frana de mana"... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
mariusgsm |
![]()
|
Frate , eram acolo cand l-au montat. Nu vorbesc aiurea. Poate nu se numeste releau de filtrare dar au montat ceva acolo si acuma merge brici alarma.
|
--------------------
Logan
Preferance
2008
- B21GGG
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Poti sa afli exact ce au montat si unde? Poate o poza, chiar sunt interesat (fara nici un misto)...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 05:24 |