Problema aeroterma, Ba merge ba se opreste
![]() ![]() ![]() |
Problema aeroterma, Ba merge ba se opreste
tud. |
![]()
|
||
![]() Membru Fondator Group: Members Posts: 429 Joined: 13 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|||
pavel_daniel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 16 January 08 ![]() |
Cel mai probabil trebuiesc inlocuite periile.Succes.
|
--------------------
trabant
601
1970
- sj-02 jan
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
ai verificat siguranta? poate se misca la hopuri/gropi...
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
tud. |
![]()
|
![]() Membru Fondator Group: Members Posts: 429 Joined: 13 August 06 From: Bucuresti ![]() |
am verificat siguranta si nu are nici o problema
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
paulica2004 |
![]()
|
paulica2004 Group: Members Posts: 41 Joined: 20 June 07 ![]() |
Am un prieten care a avut aceiasi problema.Rezolvarea la el a fost urmatoarea: a demontat carcasa unde este amplasata aeroterma si acolo ai sa vezi ca sunt 2 papuci cu 2 fire care alimenteaza aeroterma.Unul din papuci era dezlipit si cand facea... cand nu facea contact . A luat un letcon si a lipit cu fludor papucul acela , iar pe celalalt l-am mai intarit sa fie sigur ca in timp nu se dezlipeste. De atunci nu a mai avut nici o problema cu aeroterma. Sper sa-ti fie de ajutor sfatul. Multa Bafta.
|
--------------------
super nova
confort
2003
- B 31 xyz
|
|
tud. |
![]()
|
mersi frumos,ma temeam eu de ceva asemanator in rezolvare...
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu daca anteposatorul se referea la papucii de la grupul de rezistente sau alimentarea propriuzisa a motorului aerotermei
la fosta mea SRN precum si la inca 2 am gasit probleme de contact la stecherul cu papuci electrici de la grupul de rezistete (cele pentru reglarea treptelor de turatie) ai acces la el demontand cochilia de jos a bordului - partea soferului - si vei vedea pe carcasa aerotermei acel stecher |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
tud. |
![]()
|
am desfacut aeroterma si acolo era un papuc aproape sarit din loc....asa am rezolvat
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
car_jack |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 9 July 08 From: Peste tot ![]() |
si eu am aceeasi problema. in mers incepe sa imi bage caldura uneori chiar daca butonul este pus pe rece. iar daca umblu la buton si il dau pe rece pana la capat atunci baga rece. de oprit nu se opreste pana nu opresc masina. eu nu stiu cum sa desfac acolo sa ma uit. daca puteti da mai multe detalii v-as fii recunoscator. ms. o seara placuta
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
- B-81-CAR_JACK Romania va creste prin bun simt si responsabilitate.
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
eu am avut aceeasi problema la nova mea
![]() ![]() ![]() acuma nu te supara pe mine... ![]() ![]() 11 Jul 2008, 23:42: car_jack ... sunt 2 modalitati, una mai grea ca alta: 1 ori scoti partea din fata a aerotermei, care o gasesti cum ridici capota, pe langa motorul de la stergatoare.. (destul de greu) 2 ori scoti partea de jos.. aia de sub bord, toate plasticele alea, si dai toata aeroterma jos ![]() ![]() This post has been edited by burtik4u: 11 Jul 2008, 22:42 |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
car_jack |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 9 July 08 From: Peste tot ![]() |
ok.ms frumos burtik4u pt ajutor . cred ca o sa apelez la cineva.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
- B-81-CAR_JACK Romania va creste prin bun simt si responsabilitate.
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
acum am inteles mai bine.. vezi si tu, cum ridici capota, este partea superioara de la aeroterma, si are o portita .. prin care face sa circule aerul care vine... inchide si portita aia.. e posibil sa fie si de asta, daca nu, vezi jos, dai partea aia din dreapta jos deci cum vine acolo sub torpedou, dai partea aia jos si se vede caloriferul, vezi ca are un buton pe acolo, opreste apa, ca sa nu mai circule, sii ii dai drumu la iarna
![]() ![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Sacalo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 17 January 08 ![]() |
In caza ca nu mai merge butonul de dirijare a aerului pe parb, picioare, etc... calblul este bine fixat dar rotita se invarte in gol... imi puteti da o sugestie va rog?
|
--------------------
DACIA
1310
1985
- cj 09 ndg
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:02 |