Problema ce cere rezolvare urgenta, prezon blocat
![]() ![]() ![]() |
Problema ce cere rezolvare urgenta, prezon blocat
Paca |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Incearca un lubrifiant de tip spray.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
viorel 77 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 30 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Si bate usor in el.
|
--------------------
Dacia 1310
Break
2001
- B 26 DKR
|
|
Paca |
![]()
|
m-am gandit la un degripant..insa nu cred ca poate patrunde acolo unde e nevoie...o sa incerc maine si varianta asta...am vrut sa iau in seara asta...da n-am mai gasit deschis langa mine jos...o sa incerc maine.cat poate sa coste un spray degripant ? plus ca mai trebuie sa cumpar si o cheie de roti de solenza plus o cheie de roti pentru mine...nu pot sa cred ca se pot cheltui cateva zeci de lei pentru o pana.
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
Cel mai simplu cu pistolu pe aer,daca bagi niste aer si tine 20 min te duci la vulcanizare unde are un pistol pneumatic, sau daca nu tine aer cauta o lampa pe gaz si incalzeste piulita.
|
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
si io am strmbat o cheie fixa si cheie in cruce pe un surub incapatanat...dar am dat cu degripant bine de tot,2-3 lovituri de cheie si mi-a imprumutat un prieten o cheie de mertz sprinter si s-a desfacut foarte usor cu aia...
|
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Parerea mea e ca nu cred sa-ti foloseasca la ceva degripant , lichid sau spray, pentru ca nu ai pe unde sa-l bagi la filet . Prezonul are forma aia rotunjita care preseaza pe janta si o centreaza , nu cred ca intra pe acolo nimic . Incearca prin cocanire , incalzire/racire (atentie sa nu decalesti) sau vezi pe unde ai putea "injecta" lichidul de frina , sau ce vrei sa folosesti . Nasol moment , spor la treaba.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
NokiaNokia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 19 May 07 From: Bucuresti,Militari-Politehnica ![]() |
Asta a patit lui unchimiu la Dacia lui, il suna pe taicamiu si ii spune cele intamplate si ce credeti ca ii zice taicamiu, sa ia autogenul si sa inroseasca piulita si sa toarne apa rece si sa faca asa de 2 ori. Unchimiu nu avea autogen dar a facut cu un șalimău si asa a desfacut piulita.
![]() P.S. - șalimău este acel arzator de dimensiunu reduse cu butelie. |
--------------------
Fan Dacia
1300
L "nu trage domn' Semaca, sant eu, Lascarica prietenu lu matale"
|
|
Paca |
![]()
|
multumesc tuturor....insa nam salimau,nam autogen,nam prieten cu sprinter,nam pistol pneumatic si nici vulcanizare acasa....ramane sa incerc varianta cu degripantul si sa mai rup vreo 2-3 chei....asa-i viata de daciist
![]() |
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
vorbeste in numele tau, in 10 ani de Dacie n-am patit asa ceva, poti pati la orice masina, daca strangi ca berbecul prezoanele.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
autogen
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
masina mea a stat 4 luni in parcare nemiscata cand am facut pana nu am putut sa desfac un prezon nici d-al naibii cu cheia de cric..........eu unu iti recomand sa incerci cu o cheie inelara parca de 19 ...oricum cheie inelara si ii dai un picior ca inelara nu se rupe asa usor ...ar trebui sa mearga ....bafta
This post has been edited by vallyyy: 1 Apr 2008, 23:08 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Paca |
![]()
|
argon...degeaba te simti lezat...parerea mea e ca treaba asta se intampla numai la prezoane...la surub garantez ca nu se intampla..nu are pe unde intra apa ca sa rugineasca...cum dacia are piulite descoperite la un capat...probabil a patruns apa si a ruginit.n-am vrut sa jignesc pe nimeni argoane...imi cer scuze.btw nu am strans eu roata ultima data...s-a intamplat la vulcanizare.vally ideea ta pare cel mai usor de pus in practica,mc.
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Fara misto , ai putea sa simulezi un pistol pneumatic , unu apasa pe cheie in timp ce altul ciocaneste in cheie , in sensul apasarii .
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da-i mai trebuie unu care sa sufle.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Psyche |
![]()
|
![]() In Thrust We Trust Group: Members Posts: 663 Joined: 22 May 06 From: Suceava ![]() |
cel mai simplu in cazul tau e sa iei un cricket serios cu prelungitor si sa te joci cu el
nu forta...da-i socuri scurte, o sa cedeze. pune-i totusi niste degripant sau niste lichid de frana deasupra ![]() iar daca nu merge si nu merge foloseste o cheie franceza pt instalatii sanitare (de aia mai mare ca barosu) |
--------------------
Dacia/Vw
1300/Golf GT
1977/1996 SV03PNV(1SV6266)/SV86PNV
Erare umanum est..........perseverare diabolicum |
|
Paca |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
pui cheie tubulara , si faci parghie cu ceva mai mare , ar trebui sa cedeze in cateva secunde
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Ai putea sa incerci:-cu degripant daca piulita este dechisa la cap
-sa o ciocanesti cu un ciocan inainte de a incerca sa o desfaci -sa folosesti o inelara buna cu prelungitor -ar merge si cu un pistol pneumatic dar sunt greu de gasit -ai putea in ultima instanta sa tai piulita cu tot cu prezon si apoi sa inlocuiesti prezonul(nu este chiar asa greu) PS:ca sa nu mai ai probleme pe viitor nu le mai strange asa de tare si pune-le vasilina |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Acum m-am trezit , tu de fapt ai piulite , da ,da , tu invirti de piulita , n-are cum sa nu se desfaca , insista cu degripant .
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Ai nevoie de o scula ca a mea(nu are mai mult de 40 cm)poti sari pe ea,sa calci pe ea etc etc.Daca reusesti sa o indoi catusi de putin eu ti-o fac cadou cu tot cu masina.
![]() Incearca prin parghii.Spor. |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
@Paca, pe viitor incearca sa nu mai strangi asa tare prezoanele, am mai intalnit oameni care vin de la vulcanizare unde au fost stranse cu pistolul, si pun cheia sa mai stranga, sa "fie siguri" , si normal ca dupa o vreme se gripeaza, si se strica(aplatizeaza) si buza jantei din jurul gaurilor, aia e facuta sa stea in tensiune, nu sa o faci plata. Eventiual daca e uscat filetul cand montezi roata, pune putina vaselina, si nu o sa mai ai probleme veci cu prezoane blocate.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Si celelalte doua piulite sa fie stranse cand te chinui cu aia blocata.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Paca |
![]()
|
ca bine zici muttley...nu m-am gandit la treaba asta cu toate ca asa ar fi ideal..presiunea pe acel prezon va scadea
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Iezact
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Paca |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
freddybb |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 22 February 06 ![]() |
Experienta este direct proportonala cu valoarea echpamentului distrus, iar pe viitor pune vaselina grafitata pe fiecare filet!!!!!
|
--------------------
dacia
1300
- AB 01 HXS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 05:14 |