Problema multifunctionala, Hp Deskjet F380
![]() ![]() ![]() |
Problema multifunctionala, Hp Deskjet F380
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
am si eu o sora cu a ta, F370, cred ca in curand o invat sa zboare
|
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(St @ 11 Dec 2007, 19:13) Am o multifunctionala HP Deskjet F380 la care printam ceva, si a tras vre-o 2 foi fara tus, s-a aprins ledul ala. Am reincarcat(kit refill) dar ledul ala nu mai vrea sa se stinga deloc. Nu merge printare si xerox(scanare merge). Ce sa-i fac? Ps:Service nu merge. Zice "This device can not be serviced". La anumite echipamente, exista un cip (un contor) atasat la toner sau la cartus (toner + cilindru), care nu-ti da voie sa reumpli cu toner sau sa faci alta inlocuire. Pur si simplu echipamentul nu recunoaste noul toner, trebuie toner nou sau sa resetezi cipul respectiv. Incearca cu un cartus nou. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Asta e problema, probabil o sa coste cat a costat multifunctionalul cu totul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
pentru a reseta cartusul viziteaza linkul: http://refillinstructions.com/HP/H28.htm (pentru cartusul negru) si http://refillinstructions.com/HP/H29.htm (pentru cartusul color) si vezi ca in josul paginii sunt niste pasi de urmat pentru reset. Si daca procedezi ca acolo ai sa vezi ca nu o sa mai ai probleme.
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
La fel face si Canon Pixma MP150.
![]() This post has been edited by Sony: 12 Dec 2007, 10:30 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
@ Sony pentru cartusele cu care vine Canon Pixma MP150 incerca asa pentru resetare:
CODE Note: Each time the cartridge is removed from the printer an "empty cartridge" message appears and a blinking amber light will come on, on the printer. Holding the paper feed button down for 3-5 sec. will allow you to override the counter. This post has been edited by tester: 12 Dec 2007, 10:37 |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Aha. Multam fain!
Ai niste puncte de la mine, dar in alta sectiune unde conteaza. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
si de la mine
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Asta cu resetarea cartuselor HP e pt a indica nivelul cernelii. Eu la cat de des incarcam intr-un timp (chiar si de 2 ori pe zi) nu ma mai complicam cu asa ceva.
Problema imprimantelor HP mai noi (are frate-miu 2 trase pe dreapta) e ca dupa un anumit timp/nr de foi... dracu stie nu mai recunoaste cartusul si degeaba e plin, desfundat, daca imprimanta nu il mai vede. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am reusit sa il resetez, pur si simplu nu face aliniere dupa ce acopar senzorul ala.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Acopera la intamplare un contact.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
St |
![]()
|
Pai am acoperit ca il linkul : http://refillinstructions.com/HP/H28.htm si nu vrea.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Nu trebuie neaparat ca acolo.
Pui la intamplare, bagi cartusul. Daca nu il recunoaste acoperi alt contact... pana cand o sa recunoasca cartusul. Odata recunoscut o sa ti se reseteze nivelul si poti scoate scotch-ul. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
St |
![]()
|
Il recunoaste, dar cand ii dau drumu' multifunctionalei zice ca sunt probleme cu cartusul. Si de aici nu mai vrea...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 05:24 |