Probleme alarma Premier, se declanseaza singura fara motiv
![]() ![]() ![]() |
Probleme alarma Premier, se declanseaza singura fara motiv
Adi florin |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 314 Joined: 29 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In ce stadiu sunt contactele de deschideri (usi, capote)? Ruginite, cu apa pe ele?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Adi florin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 314 Joined: 29 July 06 From: Bucuresti ![]() |
O sa ma uit mai atent. Chiar zilele trecute observasem ca e cam ruginit cel de la capota si ma miram daca face contact...
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|
Andrei LGN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 12 September 06 From: Ploiesti ![]() |
Ideea e ca nu trebuie sa faca contact, deci daca e ruginit nu prea conteaza cu conditia ca rugina sa nu se fi prelins odata cu apa si sa conduca prin pelicula de rugina formata pe plastic, deci izolator; insa in general intra apa in acel contact de la capota/usi si este suficient sa o considere usa deschisa alarma, deci nu trebuie sa ai contact ferm (metal pe metal) ca sa se declanseze; si da, zilele astea a cam plouat
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006 1.4 MPi
|
|
Adi florin |
![]()
|
Am fost si-am dat cu spray Kontakt pe contactorul de la capota, dar, cum spuneai, de fapt nu trebuie sa faca contact. Deci rezultatul este acelasi.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|
Adi florin |
![]()
|
Ieri a fost mai cald si cred ca s-a uscat pe unde era umed pe la senzori. I-am mai dat o data cu spray contact la capota si nu pare sa mai declanseze fara motiv. Astept sa vad cum se manifesta in continuare. Multumesc tuturor.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 05:24 |