Probleme priza bricheta
![]() ![]() ![]() |
Probleme priza bricheta
Emil_iulian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 11 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
- B-14-DDR
|
|||
Fanny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 24 August 06 From: SUCEAVA ![]() |
Hi !
Eu zic sa verifici legaturile la priza de bricheta.Instrumentul de masura este foarte sensibil si consuma sub 1mA la masurare.Chiar daca acesta iti indica prezenta tensiunii,iar cind ai vrut sa alimentezi ceva care consuma mai mult curent , tensiunea a scazut la 0V deoarece un contact(o legatura) nu este ferma.Verifica in special legatura de masa(minus).In fond la bricheta vin 2 fire(+ 12V - de pe o siguranta si minus(masa masinii).Sar putea ca firul de masa sa fie oxidat sau ruginit in orice caz nu face contact ferm cu masa masinii. |
--------------------
Dacia Logan
LAUREATE PLUS 1.4MPI
2006
|
|
Emil_iulian |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 11 February 06 ![]() |
QUOTE(Fanny @ 31 Dec 2006, 18:37) Hi ! Eu zic sa verifici legaturile la priza de bricheta.Instrumentul de masura este foarte sensibil si consuma sub 1mA la masurare.Chiar daca acesta iti indica prezenta tensiunii,iar cind ai vrut sa alimentezi ceva care consuma mai mult curent , tensiunea a scazut la 0V deoarece un contact(o legatura) nu este ferma.Verifica in special legatura de masa(minus).In fond la bricheta vin 2 fire(+ 12V - de pe o siguranta si minus(masa masinii).Sar putea ca firul de masa sa fie oxidat sau ruginit in orice caz nu face contact ferm cu masa masinii. Multam, ai avut dreptate, am verificat si nu aveam masa firul era bulit. Acum s-a rezolvat. Merci mult. |
--------------------
Dacia
Super Nova
- B-14-DDR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 06:04 |