Proiector Ceata, Cum se schimba proiectorul de ceata?
![]() ![]() ![]() |
Proiector Ceata, Cum se schimba proiectorul de ceata?
bogdan007 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan 1.4
Laureat
- BT-01-HIF
|
|||
lukis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 August 05 ![]() |
Din pacate il poti schimba numai in service.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- HD06XXX
|
|
bogdan007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 February 06 ![]() |
|
--------------------
Logan 1.4
Laureat
- BT-01-HIF
|
|
vladan34 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 7 March 05 ![]() |
Nu stiu cum a nimerit , dar am luat si eu o piatra in proiectorul din stinga.M-am dus la Asirom unde am casco si au acceptat inlocuirea lui.Devizul a fost de 318 RON
![]() ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1,4 Mpi
- BH-07-NzL
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ca o completare la ce a spus klaus, ai nevoie de o surubelnita Torx 20, sunt 3 suruburi de prindere pe buza spoilerului , si parca un bradut cu palarie mare undeva pe/langa scut..
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
dupa ce se da scutul jos, proiectorul se prinde pe suportul sau cu 2 suruburi, tot torx cred... s-ar putea sa se fi spart si suportul de proiector, asa ca va trebui sa-l schimbi: e prins de bara cu niste cleme metalice... ca sa nu ai surprize cu hotii, inlocuieste acele cleme cu 3 suruburi mici autofiletante, fixezi suportul in bara cu ajutorul lor...
era sa uit: dupa ce montezi totul la loc, ca sa reglezi proiectorul va trebui sa ai o surubelnita in cruce lunga, care intra printr-o gaura facuta special in carenaj. succes LE: acu vazui ca-i vorba de o piatra... eu am luat un ciine tembel, care mi-a sarit in fata pe ploaie, de n-am putut sa-l evit (saracu', l-am lovit destul de rau, si acum imi pare rau pt el, n-a murit dar mergea aiurea...) si mi s-a spart suportul... oricum , e bine de stiut. This post has been edited by Dsign: 16 Feb 2006, 23:26 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Mda, deci deja am un proiector spart. Mai exact e crapat, dar in punctul unde a avut loc impactul cu piatra nesimtita e ciobit destule de bine. Idea e ca eu acum intr-o ora plec la drum lung. Pot lipi cu scotch transparent toata sticla? Adica....oare rezista scotch-ul la temperatura? Ca sticla inca e transparenta, si proiectorul ar fi folosibil. Asta pana ma intorc si ma duc la Casco. Apropo...oare ASIBAN o sa imi schimbe proiectorul?
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Adi_Mircea |
![]()
|
![]() Vizitator Group: Members Posts: 137 Joined: 2 December 05 From: Timisoara ![]() |
Daca ai avea sa pui silicon transparent ca banda la umezeala si caldura nu cred ca rezista.
|
--------------------
Dacia Logan
Preference 1.6
Martie 2005
- TM 10 01 Sa mearga bine!
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
@driverx: In aceiasi situatie cu proiectorul am fost si eu , si crede-ma ca am mers cu el spart ,exact in centru pe o portiune de cca 3 cm mai bine de o saptamana cam in perioada in care a fost ceata intens acu' vreo luna aproximativ si nu s-a intamplat absolut nimic: becul a continuat sa lumineze fara sa ii pun nimic ca protectie , pana cand am ajuns la Casco..Baietii nu au comentat nimic , m-au trimis la service unde a durat 20 de minute inlocuirea completa ...
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:52 |