Pui de vrabie
![]() ![]() ![]() |
Pui de vrabie
kxz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|||
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
in primul rand tataimiu are o vorba..vrabiile se trag din soareci...din toate punctele de vedere...si microbi si tot ...
acum in functie de mancare...banuiesti bine...daca este pui e posibil sa nu manance mai ales ca o fii si stresat din cauza faptului ca e in captivitate..poti incerca cu frimituri de paine/grau/arpacas/orez/ mananca cam orice..vrabiile orice tip de framituri..dar sfatul meu este ca daca poate zbura sa il eliberati..pentru ca nu traieste in captivitate...mai bine ii iei lu junior 1 pereche de perusi decat...sacu ala de microbi... |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Vezi sa-i dai bine sa manance ca sa-l mancati si voi pe el cand vine vremea.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Intreaba-l pe grecu', trebuie sa stie! El a ajutat o buvnitza jchiuapa la un moment dat.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
Da-i viermi pentru pescuit, am crescut un pui de lastun cu dintr-astia
|
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
Nu s-a mai facut, ca intr-o zi s-a trezit mort....
|
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
pai daca i-ai dat viermi l-a mancat de viu
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Daca esti de unde scrie sub avatar, un pahar de palinca dimineata, apoi pita cu clisa
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
iar ca desert, ceapa.
in 3 luni se face cat vitelu. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
un cațel de usturoi pe zi si creste cat Batman.
mai nasol e cand ragaie. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Daca e f. mic o mierleste pen-ca masa si tasu ii dau haleala partial mistuita in gusa lor.Oricum merita incercat cu ceva graunte pentru nimfe ( si alea-s mici cat un pui de vrabie)
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(CataOlar @ 24 Jun 2011, 18:49) misto ideea, maine dimineata ma infiintez la un magazin cu articole de pescuit. presupun ca acolo gasesc. nu zboara, probabil l-a dat vantul jos din cuib. sper sa fie randunica, pe aici sunt multe cuiburi de randunica. io habar nu am, dar il duc maine la un vecin care se pricepe. daca e randunica, il pun intr-un cuib din ala si probabil o sa il hraneasca randunica. daca e vrabie, o fac pe tatal eroin. deja ma gandesc cu groaza, de exemplu acum e liniste deplina in casa din cauza lui fiumeu, care vrea liniste ca doarme vietatea... ![]() |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Daca il pui in cuib strain il arunca aia ca stiu sa numere
![]() ![]() This post has been edited by bion: 24 Jun 2011, 21:13 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Eram in facultate, cu niste prieteni undeva prin Neamt. Am gasit in padure un pui de nush-ce pasare, care facea ca toti dracii ca se pierduse. L-am pus intr-o cutie si am incercat sa-l crestem, da' a murit, din pacate. Tin minte ca unul dintre noi, viitor biolog, descoperise ca bestia nu manca decat daca unu' dintre noi o emula pe ma-sa* (adica tipa ca o pasare si isi punea pe mana un fular cenusiu).
___________________ * - pe ma-sa puiului respectiv |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
Alex4u |
![]()
|
pai baga niste poze cu inculpatul si iti spun eu imediat daca e vrabie sau randunica
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
pentru initiatorul topicului.. du puiul la cineva care are papagal perus.. va invata sa manance MEI cu acesta in colivie.. alta solutie nu vad.. puiul este obisnuit sa manance de la mama lui din cioc iar apoi este invatat sa manance singur tot de mama lui cam in acelas timp cu invatatul zborului(el daca a fost gasit inseamna ca tocmai invata sa zboare dar nu a apucat sa invete).. deci trebuie sa vada alta pasare ca mananca.. si ca sa nu mai fie asa speriat sa nu mai fie luat in mana pana se reobisnuieste cu mancarea, cu noua casa.. poate manca paine, daca acel papagal si el mananca paine.. Iar daca nu mananca in 2-3 zile va muri.. asta spun sigur.. si nu va muri fizic.. ci psihic mai intai.. va intra intr-o stare adanca de soc si va chinui cumplit.. iar dupa 4-6 zile va fi tapan
![]() iar cand va creste.. si va putea zbura prin casa cu papagalul inseamna ca ar putea zbura si afara.. iar afara se va imprieteni cu alte vrabii si va trai.. sunt facute sa fie descurcarete, vrabiile rezista la temperaturi scazute(clima temperata) spre deosebire de papagali care provin din zona calda a globului si nu rezista iarna afara This post has been edited by panter1: 24 Jun 2011, 23:41 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
Alex4u |
![]()
|
QUOTE(panter1 @ 24 Jun 2011, 23:28) pentru initiatorul topicului.. du puiul la cineva care are papagal perus.. va invata sa manance MEI cu acesta in colivie.. alta solutie nu vad.. puiul este obisnuit sa manance de la mama lui din cioc iar apoi este invatat sa manance singur tot de mama lui cam in acelas timp cu invatatul zborului.. deci trebuie sa vada alta pasare ca mananca.. si sa nu mai fie asa speriat sa nu mai fie luat in mana pana se reobisnuieste cu mancarea, poate manca paine, daca acel papagal si el mananca paine.. Iar daca nu mananca in 2-3 zile va muri.. asta spun sigur.. si nu va muri fizic.. ci psihic mai intai.. va intra intr-o stare adanca de soc si va chinui cumplit.. iar dupa 4-6 zile va fi tapan ![]() eu am o alta idee mai buna pentru el..sa escaladeze noaptea la streasinile caselor sa mai prinda minim 4-5 vrabii sa le tina in casa..toate astea o sa il invete pe pui sa manance..deci o sa traiasca... ![]() |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Alex4u doar nu ai vorbit serios..
This post has been edited by panter1: 24 Jun 2011, 23:43 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Alex4u @ 24 Jun 2011, 23:35) eu am o alta idee mai buna pentru el..sa escaladeze noaptea la streasinile caselor sa mai prinda minim 4-5 vrabii sa le tina in casa..toate astea o sa il invete pe pui sa manance..deci o sa traiasca... ![]() Ideea nu-i proasta, il rezovla si pe ala micu, se apuca si de imblanzit vrabii, da' de ce numai noaptea are voie sa faca alpinism utilitar? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alex4u |
![]()
|
pai crezi ca ziua le poate prinde...? numai noaptea cand dorm
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:10 |