Rateuri in evacuare, Apar la sarcini mari pe GPL
![]() ![]() ![]() |
Rateuri in evacuare, Apar la sarcini mari pe GPL
danny_b |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 29 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
dacia 1310 break
1990 GPL
- CJ-01-XAN Ascunse sunt caile DOMNULUI
|
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
debit prea mic ... mai deschide surubul de debit jumate de tura
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
unikat45 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 375 Joined: 4 May 06 ![]() |
sau avans prea mic...incearca intai cu debitul...daca mirosase a gaz si tot la fel face...da foarte foarte putin avansul mai mare (rotire delcou dreapta, sens invers ace ceasornic)...eu asa am facut..dar de obicei trebuie sa modific fie debitul fie avansul, mai ales dupa ce alimentez miroase a gaz si il dau mai mic, dupa ce se se consuma un pic.. cam 50%.....mai dau iar drumul la robinet la loc....
in plus... mai depinde si de unde alimentezi ma refer la calitatea gazului..care e uneori mai buna alteori mai rea..... |
--------------------
Dacia 1310
Dacia 1310
1999
- IS 01882
|
|
danny_b |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 29 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am rezolvat problema.A fost fisurata membrana in vaporizator si nu mai asigura debitul necesar la sarcina.L-au schimbat in garantie si totul e ok.Numai bine!
|
--------------------
DACIA
dacia 1310 break
1990 GPL
- CJ-01-XAN Ascunse sunt caile DOMNULUI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:47 |