Reglare usi/ferestre, grele, din lemn masiv
![]() ![]() ![]() |
Reglare usi/ferestre, grele, din lemn masiv
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Poti sa pui o poza cu "sistemul de reglare".
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am citit in viteza titlul topicului un pic deformat: reglare suflete... Mai si gandeam care o fi continutul...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(tribunul @ 13 Feb 2011, 08:04) Nu stiu cat sunt de sugestive. Usile "pline" (doua la numar) par a fi mai bine ancorate, în sensul ca au cate 4 balamale - prima poza. Habar n-am ce e sub mastile alea de plastic. Usa de la terasa (poza doi) e usa cu geam termopan si are doar doua puncte de prindere, exact ca o fereastra-termopan (în ideea de a putea fi deschisa si "oblic"). Spre deosebire de o fereastra, însa, este mult mai grea. Asta se deregleaza cel mai repede ![]() Attached thumbnail(s) 2011_02_13_16.45.09.jpg ( Size: 1.33mb ) Number of downloads: 1352 2011_02_13_16.46.43.jpg ( Size: 1.46mb ) Number of downloads: 1407 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Vezi ca gasesti pe stalpi numere de la regulatori din astia.
Cel mai bine ar fi sa renunti la sistemul oscilobatant de la usa terasei si sa pui sistem normal cu 3-4 balamale clasice. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
pui mana pe un inbus si treci la treaba si singur. pariu ca te descurci fara probleme.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 13 Feb 2011, 17:21) Cel mai bine ar fi sa renunti la sistemul oscilobatant de la usa terasei si sa pui sistem normal cu 3-4 balamale clasice. N-as vrea asta, usa respectiva da din bucatarie afara. Sistemul asta e foarte bun primavara/toamna pentru aerisire, fara sa deschid efectiv usa. Poza cu toata usa. Are 2 metri jumate înaltime, parca. This post has been edited by Markos: 13 Feb 2011, 17:48 Attached thumbnail(s) 2011_02_13_17.27.36.jpg ( Size: 1.39mb ) Number of downloads: 1387 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
recomand o aruncare de privire la http://www.misiuneacasa.ro/forum/viewtopic.php?t=10868
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dezmembraria |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 3 February 11 From: bucuresti ![]() |
vrei un gigel sa ti li le faca uite id lui si vb cu el ,omul lucreaza la aplast,bgabriel70@yahoo.com
am avut noroc cu el mia reglat si usile si geamurile ,nu mai am treaba cu ele de 8 luni,nu e dala de le face sa vina regulat,mia placut omul si ilam recomandat si la vecini |
--------------------
dacia
1998
cei vechi e si valoros
- b-..-uci
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Din ce apare in poza nu prea ai ce regla la usile pline. Poate doar sa mai strangi putin suruburile de la balamale.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Grecule, ti-ai pus plasma-n bucatarie?
![]() ![]() This post has been edited by Marty: 18 Feb 2011, 19:57 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(dezmembraria @ 18 Feb 2011, 19:44) vrei un gigel sa ti li le faca uite id lui si vb cu el ,omul lucreaza la aplast,bgabriel70@yahoo.com am avut noroc cu el mia reglat si usile si geamurile ,nu mai am treaba cu ele de 8 luni,nu e dala de le face sa vina regulat,mia placut omul si ilam recomandat si la vecini QUOTE(dezmembraria @ 18 Feb 2011, 20:54) Buna ziua fost colaborator Aplast,ofer servici de reglaj si modificari tamplarie,trecere de la geam fix la deschidere simpla sau oscilobatanta. Pentru toate tipurile de profile si feronerie. Schimbari de geamuri,trecere la geam lowe,fumuri,toate aceste operati se pot executa atat pe profil pvc,aluminiu si lemn stratificat. preturile sunt negociabile si geamul se procura direct de la producator,oferinduse garantie. la cerere se poate executa si tamplarie. telefon de contact 0747325302 Ăsta ți-a dat id-ul lui ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu era evident?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Nu era mai politicos să spună că se ocupă el cu așa ceva?!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dezmembraria |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 3 February 11 From: bucuresti ![]() |
pe primul care are norocul sai regleze,il pun sa filmeze cu camera si sa-i cereti sa si va explice ce face,poate prindeti treaba si nu mai e nevoie,,uite id meu gheorghe
dezmembraria-id de mess am vb cu omul ,l-am intrebat dupa ce i-am postat lui markos,si mia zis sai dau anunt ca imi face reducere pe viitor...invidia bato vina |
--------------------
dacia
1998
cei vechi e si valoros
- b-..-uci
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Sigur a facut un bine si a postat pentru un prieten care nu are cont de DC.
This post has been edited by Neagu Ionut: 19 Feb 2011, 10:58 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
pai tot el vindea un motor de dacie, dar nu oricare ci unul luat de pe masina unui popa.
daca vreti, pariu ca va face rost de unul luat de pe masina unei babe care mergea cu masina doar duminica la piata. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
dezmembraria |
![]() ![]()
|
nu stau sa intru in polemica cu toti,nusi are rostul..ala mai destept cedeaza primul.fiti voi ma
|
--------------------
dacia
1998
cei vechi e si valoros
- b-..-uci
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Ăla mai deștept știe să scrie corect!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 05:41 |