Reincarcare stingatoare auto
![]() ![]() ![]() |
Reincarcare stingatoare auto
Adi florin |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 314 Joined: 29 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă a pierdut gazul nu crezi că are un defect? Azi îl umpli înapoi cu azot sau co2 iar peste o lună va fi la fel.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Adi florin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 314 Joined: 29 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce sa zic. Vreo 2 ani parca a tinut ganul, apoi nu l-am mai verificat. Poate l-a pierdut in timp...
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Cătălin are dreptate, dacă a pierdut e clar că e defect
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Adi florin |
![]()
|
Pai si ce sa fac cu el? L-or primi la fier vechi? Ca e greu. e aiurea sa-l arunc pur si simplu.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
Nu, Catalin nu are neaparat dreptate, gazul nu s-a pierdut ci a expirat perioada de valabilitate a incarcarii si nu mai are presiunea necesara.
Centru de incarcare sunt multe dar problema e ca incarcarea pe care o fac aceste centre este garantata un an si daca-l incarci in fiecare an s-ar putea sa coste mai mult decat unul nou care e valabil mai multi ani. |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
Adi florin |
![]()
|
Pe unde ar fi centrele alea multe si cat o costa reincarcarea?
Nu stiu ce ar putea sa expire intr-un an de zile la un gaz de azot. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Un stingator auto costa 25-40 lei. Majoritatea au termen de valabilitate 2-3 ani. Daca a pierdut gazul inseamna ca nu mai este bun, drept urmare il arunci si cumperi altul nou. Astea auto nu se reincarca pentru ca nu sunt facuta sa fie reincarcate. Sunt de unica folosinta. Doar cele mari pe care le vedeti prin institutii sau mijloace de transport in comun, se reincarca pentru ca au valva speciala pentru asa ceva.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Adi florin |
![]()
|
Acesta este tocmai ca acelea mari de autobuz, numai ca e mai mic. E 100% reincarcabil. Are fier serios pe el, nu ca cele de unica folosinta din aluminiu. Este incarcat cu pudra si azot. Azot pe care l-a pierdut. Pudra se simte in el daca-l agiti.
Deci hai sa gasim niste centre de reincarcare cu preturi rezonabile. Daca costa 10..15 lei reincarcarea, prefer sa dau atat decat 35...40 lei pe unul nou. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Am inteles acum. Vezi la astia http://www.psi-stingatoare.ro/contact.aspx . Sunt in pantelimon.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Adi florin |
![]()
|
Am sunat la ei si au zis ca e 10 lei+tva. Totusi e cam departe, avand in vedere ca eu am drumuri prin Militari si Rosetti. Altul mai prin zona stiti?
This post has been edited by Adi florin: 23 Aug 2011, 11:34 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE Maskatu post Yesterday, 23:09 ...Astea auto nu se reincarca pentru ca nu sunt facuta sa fie reincarcate. Sunt de unica folosinta. Doar cele mari pe care le vedeti prin institutii sau mijloace de transport in comun, se reincarca pentru ca au valva speciala pentru asa ceva. Sunt si mici (auto), reincarcabile, eu d-asta am (parca vreo 35 de ron am dat pe el daca nu ma insel, acum vreo 2 ani, are 5 ani valabilitate. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pretul este bun pentru reincarcare, intrebarea este dupa cat timp trebuie sa-l incarci din nou, adica cat tine.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Adi florin |
![]()
|
S-a umplut stingatorul. Avea scapari pe la manometru. Au pus o garnitura si acum tine. Pretul: 15 lei. Au pus o eticheta cu valabilitate pana la anul pe el.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(silviu_79 @ 22 Aug 2011, 20:41) Nu, Catalin nu are neaparat dreptate, gazul nu s-a pierdut ci a expirat perioada de valabilitate a incarcarii si nu mai are presiunea necesara. Băi nene, tu vorbești serios? Dacă nu mai are presiunea necesară, nu cumva înseamnă că a pierdut din caz? Sau poate ai descoperit vreo gaură neagră înaintea altora... __________________________ În altă ordine de idei, stingătoarele astea sunt de 2 tipuri constructive, și în consecință se încarcă diferit. Sunt unele cu valvă lângă mânerul de acționare - acestea se încarcă folosind o butelie cu azot. Celălalt tip nu are valvă, în schimb în interior există un cartuș cu CO2 ce se înlocuiește. ______________________________ La cât costă un stingător auto, făcând un calcul simplu relativ la costul reumplerii, drumului, timpului pierdut și noii valabilități, rezultă ceva evident: e mai ieftin, mai comod și mai rapid să cumperi unul nou. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 25 Aug 2011, 13:25) La cât costă un stingător auto, făcând un calcul simplu relativ la costul reumplerii, drumului, timpului pierdut și noii valabilități, rezultă ceva evident: e mai ieftin, mai comod și mai rapid să cumperi unul nou De tip spray ca este si mult mai usor. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:10 |