Remorca Logan 1.2
![]() ![]() ![]() |
Remorca Logan 1.2
cubiq |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- in curand
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
In primul rand trebuie sa vezi ce scrie in talon.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu era mai simplu sa consulti cartea de identitate?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Merge sigur. Atentie mare la drum si sa nu te fure viteza!
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Nicio sansa sa-l fure viteza
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Atunci somnul!
Bafta si asteptam cu interes date despre consum. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
cubiq |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Era foarte simplu sa consult cartea de identitate... am si facut-o de altfel. Sunt doar un pic mai sceptic si vroiam sa ma asigur de la cineva care a incercat ca e ok. E foarte important sa nu am probleme din punct de vedere masina pe drumul asta fiind presat de timp. Nu-mi permit sa stau o zi pe undeva cu ea in service pentru ca a cedat ambreiajul sau... altceva.
Mi se pare foarte mic motorul... si prietenii(atehnici) cand aud ce vreau sa fac casca niste ochi cat cepele: "cu motor de 1.2????!?!?!?!??!!" asa ca m-au speriat un pic! ag02cws, multumesc... vi_escu, asta as fi vrut sa mai intreb... daca are cineva niste consumuri asa... orientative, eventual o viteza maxima cu care a putut merge, etc.?? multumesc inca o data! |
--------------------
Dacia
Logan
- in curand
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Eu zic ca duce linistit. Eventual sa ai grija sa o turezi mai tare in pante.
Taica-meu ducea marfa cu Dacia 1300, o incarca pana atingea jos si in remorca mai punea cateva sute bune de kg, si era masina veche cu 55 CP, nu 75. Daca e legal, nu cred sa ai o problema sa duci. Normal ca un diesel sau o masina mai puternica ar fi fost mai bine, dar te descurci cu ce ai, e buna si asta. Cu inca 3 pasageri si bagaje deja aveai 300-350 kg in plus, inca 300 nu sunt un capat de tara. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Masina sigur tine, da' adu-ti aminte sa verifici des indicatorul de temperatura a motorului.
Drum bun. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
weryx 83 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 March 10 ![]() |
Cu 1,4 merge , nu vad de ce cu 1,2 nu ar merge .
|
--------------------
logan
abs plus
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca ar fi 5 oameni in masina cu bagaje, tot cam pe acolo ar fi greutatea. Crezi ca s-ar busi ambreiajul in aceasta situatie (cu pasageri)? Eu zic ca nu.
In schimb eu m-as antrena la franare, ca loganul nu e un exemplu la capitolul asta nici gol, d-apai cu remorca. Si mai ales daca remorca nu are sistem de franare (de altfel cred ca nici nu ai voie cu remorca de 650 kg fara sistem de franare pe loganul ala de 1.2) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mphlorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 5 May 09 ![]() |
merge, am vazut si matiz cu remorca
![]() |
--------------------
Renault
Logan 1.4
2008
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
asa ?
http://www.autoborcea.de/borcea/trailer/01...der_gross/1.jpg This post has been edited by george_scala_2004: 21 Sep 2011, 19:17 |
--------------------
...
...
...
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Erau mai demult Fiat-urile acelea mici poloneze, Fiat 500 parca, mergeau si alea cu remorca unele.
Sper ca nu se sperie creatorul topicului, si nu se supara george_scala_2004 ca-i fur meseria, link: LE: Vad ca a inclus automat filmul in post, frumos. Pun si link totusi ![]() This post has been edited by testike: 21 Sep 2011, 20:32 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
mphlorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 5 May 09 ![]() |
exact filmuletul asta il cautam si eu, dar nu mai dadeam de el
![]() |
--------------------
Renault
Logan 1.4
2008
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
dute linistit ,daca ai 650 kg in remorca ai grija sa nu opresti la jumatea dealului ca, prajesti rau ambreiaju ca sa pleci ,si daca trebe sA dai cu spatele de exemplu remorca sa o ia in stanga tu trebe ca volanu sa il virezi la dreapta
daca poti pune si ceva greutate in porbagaj ,daca remorca e fara sistem de franAre in curbe sa ai grija cu franele ca te impinge de spate lateral This post has been edited by vladut88: 22 Sep 2011, 12:36 |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
Daaaaaaaa ca politistu simplu si stie unde sa se uite el nu stie cum il cheama cu buletinu in mana
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Un amic de-al meu a venit cu SuperNova cu o rulota cam ca aia trasa de R5-ul din clip din Amsterdam pana in Iasi. Plus 4 oameni si bagaje.
Nu a avut probleme deosebite. Pe autostrada, adica pana sa intre in Romania, lumea e relativ toleranta. Mai mult decat greutatea suplimentara, te tine pe loc aerodinamica. Sa te astepti la viteza maxima de 120-130 si la un consum substantial mai mare. Ideal ar fi sa stai in spatele unui tir. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
taucety |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 2 May 09 ![]() |
Salut, se ia cineva de tine daca ai remorca de 750 kg greutate maxima admisa fara sistem de franare, dar e incarcata sub 550 kg, asa cum scrie in talon? Multumesc.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureatte 1.4
- B52BBE
|
|
stoicuta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 February 08 ![]() |
NU CUMPARATI POPIND chiar si second hand NU cumparati REPO facute la Slatina ca sunt cele mai slabe remorci.Sfatul meu :nu cumparati.Pe langa faptul ca s-a ros aripa la roata cu o greutate de doar 480kg(12 saci de ciment incarcati echilibrat),nici instalatia electrica nu merge cum trebuie(semnalizeaza stanga in loc de dreapta,cand aprind farurile se aprind si stopurile de frana si a trebuit sa refac toate conexiunile in mufa de la stopuri).Cu maxim 200 lei in plus luati altceva nu ca mine sa trebuiasca sa o intaresc cu cornier ca s-au indoit obloanele care apropo sunt din tabla de 0.5 fara intaritura doar cutata tabla.Sunt doar un client profund nemultumit care a fost mintit ca se inlocuiesc aripile dar a fost dus cu zaharelul pana a iesit din garantie.Mi s-a spus de la firma ca este Hobby,Domnilor nu este scula sa fie clasa Hobby este totusi un vehicul rutier.Regret enorm faptul ca nu i-am reclamat la OPC. Cine face ca mine, ca mine sa pateasca.PS-remorca am luat-o noua de la Metro,iar instalatia de pe masina e din fabrica si remorca am testat-o si pe alte masini.
|
--------------------
Dacia
1310 Li
2001
- hd-07-nwo
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
made in romania
unele lucruri sunt OK dar altele sunt vai de mama lor si noi platim |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
marculescu. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.257 Joined: 26 March 14 From: Bucuresti/Prahova ![]() |
STEMA sunt mai bune sau Pongratz
|
--------------------
dacia
logan
Preference 1.5 dci 2010
- b17plu
|
|
zfmflorin |
![]()
|
![]() =*=*=*=*=*=*=*=*=*= Group: Members Posts: 294 Joined: 18 January 07 From: BRASOV ![]() |
Pana la urma ce remorca ai cumparat?
As vrea si eu sa cumpar, dar una nou e destul de scumpa, iar sh nu prea am gasit . |
--------------------
Hyundai
Tucson
Style+ 1.6 T-GDI, E6d AWD 2022
- BV 29 --H ex:
Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km) Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km) |
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Postez aici sa nu deschid alt topic.
Am intrat pe siteul de la Dacia si m-am uitat la noua motorizare blue dci la modelul Dacia Logan MCV Stepway si am observat ca a scazut capacitatea de remorcare. Remorca cu frana are 810 kg maxim pe cand modelul dci Euro 6 are 1110 kg . De ce? L.E Am vazut ca si consumul a crescut la noul model ....wtf ?! 97 g co2 la 100 de km fata de 90 cat are modelul euro6. This post has been edited by RazvanF: 11 Mar 2019, 07:36 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu a scăzut nimic:
- K9K pe noul standard de emisii, chiar cu adblue scoate 97g CO2 - noua capacitatea de remorcare e mai mică pentru că trece de 100g CO2 și bate la ochi |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Aha, deci daca trece de 100g înseamnă că nu mai respecta norma euro. Am înțeles.
Cu toate că la Duster nu s a schimbat. Numai MCV ul a fost "afectat". |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 06:11 |