Restaurare supernova in 2024
![]() ![]() ![]() |
Restaurare supernova in 2024
Bogi.7 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 February 22 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2002
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In ce sens sa renteze? Mai bine ieie o masina neruginita daca iti trebuie sa mergi cu ea. Altfel nu o sa vezi inapoi banii pe care ii bagi in ea daca vrei sa o vinzi, nu e vreun obiect de colectie inca
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Bine ai venit în rândul foarte puținilor proprietari/ pasionați de SuperNova! Și mai puțini sunt cei activi pe acest forum, însă eu sunt unul dintre ei și te felicit pentru achiziție!
Pentru a primi un răspuns concret la întrebarea ta, poți posta câteva fotografii cu mașina. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
CelereSahariano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 25 August 23 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 5 Sep 2024, 07:04) In ce sens sa renteze? Mai bine ieie o masina neruginita daca iti trebuie sa mergi cu ea. Altfel nu o sa vezi inapoi banii pe care ii bagi in ea daca vrei sa o vinzi, nu e vreun obiect de colectie inca Da, nu e vreun obiect de colectie INCA. Mai bine o pune acum la punct, cat inca mai gaseste piese si masini donatoare; toata lumea vrea sa se scape de ele. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4mpi ABS+ Dacia Logan 2005 1.4mpi Laureate
Dacia Logan 2008 1.6mpi Laureate MCV |
|
Bogi.7 |
![]()
|
Din păcate asta e singura poza pe care o am acum:))
Am dus o la un service a unei cunoștințe și n am fost de ceva timp pe la ea, n am apucat sa ii fac poze Probleme grave are la oala stânga spate, e găurită. Am găsit praguri și oale complete in stare foarte buna de Solenza și vreau sa le iau(nu știu sigur dacă potrivesc) Mecanic sta bine, conductele de frâna ar trebui refăcute, motorul merge bine însă masina a stat cam 1 an jumătate. Probabil o sa dau de furtune crăpate etc. Caut un tinichigiu bun in bucuresti dacă știți. Multumesc! This post has been edited by Bogi.7: 9 Sep 2024, 16:40 Attached thumbnail(s) D2C9A212_CA1F_4FF1_95EC_C1E3E087F3DF.jpeg ( Size: 589.11k ) Number of downloads: 263 0D45434E_B57F_4670_98FB_43ACA20EE619.jpeg ( Size: 344.9k ) Number of downloads: 268 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002
|
|
CelereSahariano |
![]()
|
Cauta pe facebook grupuri de supernova/solenza, acolo ai sanse mai mari sa iti raspunda cineva la intrebari pt. ca e traficul mai mare
Frumoasa masina, succes cu restaurarea |
--------------------
Dacia
Logan
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu-s convins că traficul mare (de fb) garantează calitatea informațiilor. Un forum cum e ăsta poate fi mai util in privința asta, eventual dincolo să caute piese.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Fiecare intrebare referitoare la oale si rugina a fost tratata si ras-tratata, dar mda... trebuie sa si caute. Oare cum era recomandarea aia cu Functia Search ?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Bogi.7 |
![]()
|
Pe Facebook e mai mult bazar de piese, nu prea se mai discuta de problemele modelului. De rugina am tot citit, am stat cam 3 ani pana sa iau masina (am 17 ani in prezent si abia acum am reusit sa strang bani) deci zic ca am avut timp sa ma documentez macar putin. Multumesc tuturor pt incurajari cat si pt critici indiferent de care sunt, orice e bine venit acum pentru ca mai sunt putini posesori si mai putini cei ce discuta aici.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Oalele și pragurile se potrivesc de la Solenza, iar conductele de frână se pot reface, din țeavă de cupru.
Sau găsești gata făcute: https://m.olx.ro/d/oferta/conducte-frina-su...le-IDiBFcb.html Bravo, în ansamblu mașina pare că se prezintă bine! |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
AnTonio_12 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 19 August 18 ![]() |
Salut!
![]() Bun venit! Sa stăpânești sănătos masina și mult succes. Te aștept pe grupul de Facebook: "Daciile Noastre - 1100 1300 1310, Berlina, Papuc, Nova ,Super Nova , Sport " , în acest grup este bine venit. Este un grup cu scopul de socializare, de a prezenta mașinile și de ajutor+informații. Fara samsari și anunțuri de vânzare. ![]() |
--------------------
Dacia
1300 L
Dacia 1300 1974
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(Bogi.7 @ 5 Sep 2024, 06:10) salutare, voiam sa aflu daca mai sunt posesori activi de dsn pe forum. Am achizitonat de curand o supernova si sunt curios de parerea celor care au auvt/inca au masina daca mai renteza restaurarea acesteia acum. Va rog daca ma puteti ajuta cu orice sfat sa raspundeti la acest topic. Multumesc! Salut! Nu mai am SuperNova de mult,dar mai arunc un ochi pe aici. Dacă îți place mașina și ai banii necesari să o faci cum trebuie,fă-o! Dacă a fost un chilipir și crezi că o vei pune pe linia de plutire cu câteva sute de lei....te înșeli amarnic.Piese găsești și noi și second hand,dar nu pe toate drumurile...Financiar,orice restaurare ca la carte este faliment total....mai ales pentru cei care nu au putere financiară....să nu crezi că dacă ai dacie manopera e mai ieftină la tinichigiu,la vopsitor,la mecanic.Mulți te vor refuza...elegant sau nu. Am văzut ce vârsta ai...cam greu cu banii. Dacă totuși,ai puțin simț tehnic și unde să o ții(un garaj,o curte) unde poți lucra singur mici chestii....fă-i tabla și ușor,ușor o pui la punct,dar nu te aștepta la minuni....au fost bune la vremea lor.Dacă iți faci timp,găsești aici răspuns la toate intrebările tale....doar să citești. Îți doresc spor,orice decizie ai lua. Baftă! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Bogi.7 |
![]()
|
Stiu ca e nevoie de bani destul de multi, incerc sa fac cat mai multe singur sa scap de manopera.
Revin cu poze cand fac rost de praguri si oale. |
--------------------
Dacia
Supernova
2002
|
|
Bogi.7 |
![]()
|
Am revenit, am luat cu 400 lei aripi spate praguri si oale exact cat aveam nevoie, singura problema e ca o bucata din oale este taiata (se vede in poze)
Zic ca a fost un Pret ok si ca e un punct bun de plecare Attached thumbnail(s) 7F3610D4_FE2C_46BE_8401_A9280B37108D.jpeg ( Size: 387.3k ) Number of downloads: 128 72AC9E90_EEAE_459E_9211_9AE6D4CC766C.jpeg ( Size: 3.71mb ) Number of downloads: 119 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002
|
|
CelereSahariano |
![]()
|
Unde le tii frate? In sufragerie??
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
stolniceanulucian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 386 Joined: 31 March 11 ![]() |
Mi se pare mie sau ai niste piese de masina in sufragerie care se asorteaza perfect cu fata de masa rosie ![]() In alta ordine de idei imi aduc aminte cum am condus SuperNova cand aveam 19 ani. Este o masina usoara si fasneata cu trepte scurte. Mie mi-a placut mult, ajungea la 140 de km/h destul de usor Spor la restaurare |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 GPL Landi Renzo
2008 Preferance
- BT-03-YPY berlina 1.4 mpi GPL Landi Renzo
caravan 1.4 twinport GPL Tomaseto QBox orlando 1.8 twinport |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:05 |