Revelion 2010 !, cum, cat si unde?
![]() ![]() ![]() |
Revelion 2010 !, cum, cat si unde?
Alexu7 |
![]()
|
||
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
||
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am servit deja Revelion 2009, mersi.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.559 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate il mai face odata.
Daca vrei preturi decente, nu in Romania. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
gizas craist, grecule asa-i ca ti-a lasat un gust amar in gura revelionul ala servit?
Stiu ca sunt locuri frumoase si decente ca pret si pe la noi dar nu sunt la vedere, trebuie "cunoscute" ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
sper sa prind dinou bilete Romexpo, e singuru care merita.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alexu7 |
![]()
|
misto, misto...vanghelionul reloaded?
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Markos |
![]()
|
aha
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Home. Nu is nebun sau dau 15-30 meleoane pentru 3 zile la nush ce cabana pentru 2 persoane + alte cheltuieli. E un c a c a t de .... revelion, ce mama dracu?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Alexu7 |
![]()
|
am gasit si la 70 ron/ noapte de persoana, in jurul Brasovului, dar deja ocupate.
Iar restul tarifelor 250-300/ron per noapte mi se pare cam piperat! |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
eu nu m-am gandit inca. Am doua variante: la o vila cu niste cunoscuti, problema e ca imi tre o partenera
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Lemnele de brad?
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
sooo... Poiana Rusca it is!
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(kog @ 2 Nov 2009, 21:59) eu nu m-am gandit inca. Am doua variante: la o vila cu niste cunoscuti, problema e ca imi tre o partenera ![]() ![]() De ce iti trebuie partenera? Sa platesti si pentru ea? Eu imi petrec revelionul acasa, e cel mai comod, mananc bine, putina sampanie, putin vin, cand ma inmoi putin de la alcool ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
nu stiu cand faceti voi revelionul eu insa sunt convins ca-l fac in noaptea de 31 decebrie spre 1 ianuarie...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Filip @ 3 Nov 2009, 00:29) De ce iti trebuie partenera? Sa platesti si pentru ea? Eu imi petrec revelionul acasa, e cel mai comod, mananc bine, putina sampanie, putin vin, cand ma inmoi putin de la alcool ![]() ![]() Idem, mai putin la primul punct, la mine este in dotare. QUOTE(Alydor @ 3 Nov 2009, 00:34) nu stiu cand faceti voi revelionul eu insa sunt convins ca-l fac in noaptea de 31 decebrie spre 1 ianuarie... Suma respectelor, Alydor Acu depinde cand li se termina bautura. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tribunul |
![]()
|
Ca sa-ti toarne in pahar, ca doar nu oi vrea sa faci sex cu ea.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Fereasca sfantu'!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sa aiba cine sa conduca masina acasa.
This post has been edited by ady77: 2 Nov 2009, 23:45 |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Filip @ 3 Nov 2009, 00:29) Ca poate n-are ceas automatic de-ntors, ca tine. Da' poate-i dai si lui ceasu' tau o tura, cu toate ca daca se duce singurache acolo, mare grija sa mai fie inca-n garantie, ca ti-l aduce dat peste cap.Pentru inotrs ceasu-n Bucuresti iti recomand pe altcineva. ![]() This post has been edited by Marty: 3 Nov 2009, 00:02 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.722 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Filip @ 2 Nov 2009, 23:29) De ce iti trebuie partenera? Sa platesti si pentru ea? De ce iti trebuie nevasta? Sa o satisfaci si pe ea? QUOTE(Filip @ 2 Nov 2009, 23:29) Eu imi petrec revelionul acasa, e cel mai comod, mananc bine, putina sampanie, putin vin, cand ma inmoi putin de la alcool ![]() Si asa ajungi la doua'jde ani, si-ti bagi plua inainte de revel ca toti prietenii tai s-au dus undeva si petrec, iar tu stai de planton la Cabana Plapumioara. QUOTE(Filip @ 2 Nov 2009, 23:29) Asa am mai facut revelionul la prieteni, e frumos, insa e incomod cand vine vremea sa dormi. Asa, la mine in barlog e cel mai comod. ![]() Doamne, de-as mai fi o data in liceu, sa nu fi stat acasa de revel in clasa a 10-a, sa ma fi dus si eu cu colegii la cabana unde-au facut revelul, ca macar de cateva mozoale cu colega de banca tot as fi avut parte! Acuma pe bune mai Filip, tu traiesti in lumea ta idealizata si te izolezi de cea reala. Cred ca majoritatea lumii stie ca viata nu e perfecta, nu e asa cum ar fi vrut sa fie, dar se mai si adapteaza. Mai iesi si tu in lume, mai socializeaza, sa nu imbatranesti singur. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 2 Nov 2009, 23:45) POFTIIIIIIIMMMMM??????? Eu DE ABIA DACA IL LAS PE TATA sa-mi conduca bijuteria. Si vorba aia, el conducea berlina cu mult inainte sa ma fi nascut. Auzi, sa-mi conduca o femeie masina. ![]() De fapt, ipotetic vorbind, daca m-as duce sa fac revelionul la prieteni, numai cu masina nu m-as duce. De fapt, inainte de revelion voi duce masina la mine la curte, n-o las in spatele blocului sa-mi arunce descreieratii cu petarde pe ea, cum s-a intamplat unui vecin anii trecuti. Dar aici se reliefeaza alta problema a "prietenelor" - vor vezi-Doamne sa le plimbi cu masina. Da cu RATB-u ce-are domle`? Daca eu imi folosesc masina CAND AM NEVOIE, ipotetic vorbind - daca as avea o prietena, n-as folosi masina decat cand am neovie, adica NU plimbari cu masina, ca nu si-a luat taxiu. Ce tupeu domle`! This post has been edited by Filip: 3 Nov 2009, 00:21 |
--------------------
Renault
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(Filip @ 2 Nov 2009, 23:29) De ce iti trebuie partenera? Sa platesti si pentru ea? Eu imi petrec revelionul acasa, e cel mai comod, mananc bine, putina sampanie, putin vin, cand ma inmoi putin de la alcool ![]() ![]() Draga Filip, te rog frumos, cu mana pe inima, sa nu mai dai asa raspunsuri in viata ta ca intr-o zi o sa-mi crape dracu` o vena de la atata ras si-o sa mor tanar! Ok? 1. partenera e buna de obicei in cazul in care te-ai saturat sa intorci automaticu`, vorba lu` Marty. 2. partenera poa` sa-si plateasca si singura ca nu mai ai 12 ani sa-i faci cinste cu acadele si nici nu esti insurat ca sa te faca de bani. 3. daca faci reveleonu` la prieteni si reusesti sa nu stai singur ca retardu` pe canapea, cu automaticu in mana, nu mai ai nevoie de dormitoru` tau ca sa adormi in liniste. Poti sa fti si-n copac daca esti mai inventiv! Pisda sa fie, da aia n-o gasesti acasa la tine-n baie! Iesi dracu` si tu din casa, lasa laba, du-te macar la curve daca esti urat/timid si-o sa vezi ce bine o sa te simti dup-aia. N-o sa-ti mai trebuiasca tie revelioane de unu singur! This post has been edited by pastrama: 3 Nov 2009, 00:21 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.722 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Filip @ 3 Nov 2009, 00:16) Daca tot idei din astea ai, nu o sa ajungi sa apreciezi prea curand faptul ca ai o prietena care poate sa-ti conduca masina. <span class='edit'>3 Nov 2009, 00:25:</span> QUOTE(Filip @ 3 Nov 2009, 00:16) Dar aici se reliefeaza alta problema a "prietenelor" - vor vezi-Doamne sa le plimbi cu masina. Da cu RATB-u ce-are domle`? Daca eu imi folosesc masina CAND AM NEVOIE, ipotetic vorbind - daca as avea o prietena, n-as folosi masina decat cand am neovie, adica NU plimbari cu masina, ca nu si-a luat taxiu. Ce tupeu domle`! Ma, nu zice nimeni sa te transformi in soferul lor la scara. Tu le duci pe toate la extreme, pentru tine exista numai alb si negru, dar sa stii ca intre alb si negru exista nenumarate tonuri de gri. This post has been edited by marksman: 3 Nov 2009, 00:26 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tribunul |
![]()
|
Toate asta pana o sa-i zica la pi.da, mama.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Filip |
![]()
|
Eu n-am facut decat sa-i dau un sfat lui @kog, atata tot, discutia nu trebuie indreptata spre mine. De obicei, daca ai o partenera - cum "ii trebuie" lui pentru acest eveniment, cheltuiala are mari sanse sa creasca. E un lucru dovedit. Si asa, 3 milioane mi se pare mult, mai ales ca a spus ca e vorba de cunoscuti. In fine, el face ce stie mai bine. Eu unul as alege cealalta varianta.
|
--------------------
Renault
|
|
tribunul |
![]()
|
Cand eram mai pustan, nu ca acum m-am maturizat, aveam o colega de serviciu cu 20 de ani mai invarsta, care avea o vorba, memorabila de altfel.
"Muti, nu muti, vremea ploi trece" |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 07:38 |