Revizie 60 de mii km, Pentru cei din Iasi si nu numai....
![]() ![]() ![]() |
Revizie 60 de mii km, Pentru cei din Iasi si nu numai....
mariusdanielchelariu |
![]()
|
||
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova Clima , ex Papuc
- IS98ACB
1995-CL, 2002-Clima, Full :D Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|||
mariusdanielchelariu |
![]()
|
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
Chiar nu ma ajuta nimeni?
|
--------------------
Dacia
- IS98ACB
1995-CL, 2002-Clima, Full :D Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|
Urs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
In afara de inlocuirea curelei de distributie si a jocurilor puntilor fata-spate, toate celelalte se pot face personal, acasa. Daca dispui de un garaj e si mai bine, a cam venit frigul si cheile, surubelnitele, etc, devin mult mai grele folosite la 0 grade.
Cumparea-ti scule, mai intreaba pe aici ce nu stii, daca nu vrei sa te murdaresti gaseste un prieten, coleg, vecin care stie sa surubareasca si berea te costa mult mai putin decat orele de manopera la service. Succes. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
Ms fain de sfaturi.Garaj nu am ,dar am curte mare.Am un vecin ,dar la fostul papuc numai belele mi-a facut, desi se lauda ca e un soi de mecanic.
Si am zis sa le fac in service, ca ei dau garantie la manopera, daca se strica ceva , le trimit tot OPC ul in cap. Ms de info, Cu stima, D. 5 Nov 2007, 22:56: Alte pareri, nimeni? ![]() This post has been edited by mariusdanielchelariu: 5 Nov 2007, 21:56 |
--------------------
Dacia
- IS98ACB
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Ai omis ceva ce e foarte important, ulei CV, iar bujiile si filtrele se schimba obligatoruiu, daca ar fi sa te iei dupa cartea de service. Uite aci cate am schimbat eu anul trecut la 60.000km si cu cat. Mentionez ca manopera pe atunci era 100.000 lei/h unde am fost. Se presupune ca inflatia nu a crescut prea tare, iar din cate banuiesc eu, preturile tot pe acolo se invart!
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=774821 |
--------------------
VW
Golf
- CT 85 RZR
1993 GL 1,8i VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
Mersi mult!
Sper sa rezolv cu 1000 ron ... Si sper sa scap intr-o jumate de zi... Numai de bine! |
--------------------
Dacia
- IS98ACB
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Nu cunosc Iasi, nu stiu la ce service vrei sa te duci etc.
Dar parerea mea este ca reviziile sa le faci la un service autorizat Dacia, cu piese originale, indiferent ca le cumperi tu sau le ei de la service. Vei avea si garantie de la service si vei avea siguranta ca si treaba este foarte bine facuta. Revizia te poate ajunge pe undeva pe la 800 lei, insa e bine sa ai la tine 1000 - 1100 lei. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@Sorin,esti sigur?Poate in Galati e mai ieftin...
Mie mi-au cerut doar pt. distributie la diverse serviceuri 'autorizate' dacia intre 900 si 1400 ron.[cu piesele lor bineinteles]. |
--------------------
Toyota
Auris
- B-999-CGS
2011 Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Anul trecut am facut revizia de 60.000 km. Fara a se considera reclama, eu am facut (fac) reviziile la Iatsa (Galati). Imi amintesc ca am dat in jur de 750 lei (piesele lor; doar uleiul de motor l-am dus eu deoarece eu folosesc Castrol). Deci ar insemna 750 lei revizia + 100 lei uleiul = 850 lei. Nu cred ca pana in prezent revizia de la 60.000 km sa fi crescut mai mult de 200 lei.
Poate insa cineva care a facut revizia de 60.000 km mai recent, insa tot la un service autorizat Dacia, ne poate spune mai exact. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
Salve!
Sunat ieri la CAREMIL, revizie ca la carte 1244 ron. Sunat la XANDOR BT, revizie 700 ron. Sunat la AUTO-nu-stiu-cum Roman , 800 ron. Nici eu nuj ce mai tre sa cred. Numai de bine... ![]() This post has been edited by mariusdanielchelariu: 7 Nov 2007, 07:06 |
--------------------
Dacia
- IS98ACB
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Pe site -ul Dacia, la service -uri oficiale, doar Caremil era trecut pentru Iasi.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
Pai da , Caremil pentru Iasi, Xandor pentru Botosani ,si ultimul pentru jud. Neamt. fiind in Roman.
Le-am ales pe cele mai aproape de mine. Cu stima, D. |
--------------------
Dacia
- IS98ACB
|
|
virtualu |
![]()
|
![]() om_serios Group: Members Posts: 198 Joined: 6 June 06 ![]() |
simplu, ziceai ca vrei sa faci cu 8 (AUTO-nu-stiu-cum Roman , 800 ron), ai gasit
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
Fac la BT, ca e mai aproape de orasul in care stau eu.
![]() Ma gandesc ca peste astia 700 se mai adauga alte alea... Bine e sa fie omu' prevazator... Cu stima, D. This post has been edited by mariusdanielchelariu: 7 Nov 2007, 19:31 |
--------------------
Dacia
- IS98ACB
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
Am facut azi revizia.
Schimbat kit distributie, schimb ulei + filtre, schimbat bujii, indreptat scut. Total 682 ron cu tva inclus. Multumit de cei de la XANDOR BT, au lucrat cat de cat rapid, mi-au oferit o cafea (cam zeama) din partea casei . Per ansamblu, nota 8 pentru ei. Au lipsa stoc motoras parbriz,curea alternator, joja ulei, iar bucsa volan vroiau sa mi-o vanda numai cu tot axul. Am stat in service 4,5 ore si manopera a costat 212 ron. Sunt nedumerit ca mi-au pus ulei Dacia Oil 5w30, si nu 10w40, cum am cerut. Cand am cerut lamuriri , maistrul a zis ca e mai bun asta, ca e sintetic , ca vine iarna, etc. I-am plasat la maistru 2 sticle de vin destept, de la mine din gradina, ca sa fie baiat dragut. Cine are nedumeriri sau intrebari, sa posteze mai jos. Cu stima, D. |
--------------------
Dacia
- IS98ACB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:10 |