Ro-Vigneta... abtibild..., ... de curiozitate, cum se dezlipeste ?
![]() ![]() ![]() |
Ro-Vigneta... abtibild..., ... de curiozitate, cum se dezlipeste ?
DigitalScribe |
![]()
|
||
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|||
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu ti-ai lasat-o in talon ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Leu1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 25 July 05 From: ROMANIA ![]() |
Am incercat eu s-o dau pe a mea jos, nu merge! Mi s-a desfacut doar partea alba.
|
--------------------
NU DETIN
NU DETIN
- NU DETIN EU SI CU MINE
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu putina rabdare se dezlipeste. Eu mi-am schimbat parbrizul asa ca a trebuit sa o scot si acum e pe actualul si arata la fel ca la inceput.
|
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Incearca cu feonul. Parca la Solenza era un topic despre asta
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
banuiesc ca vrei sa o scoti si sa nu ramana semne dupa aia. se sterge lipicul ala cu acetona sau ceva se freaca bine nu raman semne. daca vrei sa o pui pe alt parbriz...vb cu cine a incercat asa ceva vezi mai sus.
ps. eu am vechiul tip de rovinieta cel patrat stil fluture pe spate si nu am lipit-o tocmai ca e munca dupa aia sa faciu curat sub ea. sta la fel de bine si in talon. This post has been edited by GABONE77: 1 Oct 2005, 14:34 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
astea romanesti se dau jos usor!alea din bg si austria se dau greu de tot jos!incearca cu d509 sau cu acetona,da putina!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
DigitalScribe |
![]()
|
Eu abia am montat-o azi. Sper sa nu trebuiasca sa o mut pe alt parbriz insa ma gandeam peste un an cum o sa o dau jos. Sper sa nu se faca ciment.
Multumesc pentru solutii! Cred ca poate fi inchis topicul ca m-ati lamurit. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Se deslipeste cu alcool tehnic. Eu asa am deslipit de pe a mea toate draciile alea puse pe autostrazi afara
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Rovigneta romaneasca nu are lipici ; se prinde ca orice tipla din aia de o gasesti pe monitorul nou. Foloseste o lama , desfa un colt si apoi trage usor dar cu incredere. De unde stiu? Am schimbat parbrizul, 700 lei, traiasca asigurarea casco!
|
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(Alex2k4 @ 1 Oct 2005, 14:26) Cu putina rabdare se dezlipeste. Eu mi-am schimbat parbrizul asa ca a trebuit sa o scot si acum e pe actualul si arata la fel ca la inceput. Exact asta trebuie sa fac si eu ![]() ![]() This post has been edited by Valentine: 4 Oct 2005, 17:31 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Da ...nu are nici un lipic special asa ca iese destul de usor dupa ce ai dezlipit un colt de care sa tragi.
|
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
Bulina galbena e si taiata in asa fel incat daca incerci sa o dezlipesti se fragmenteaza si se face terci... acum am remarcat aspectul asta studiind problema mai "adanc". De lipit se lipeste ca orice hartie adeziva.... si se lipeste bine de tot deci grija !
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 17:41 |