S-A BLOCAT VOLANU IN MERS
![]() ![]() ![]() |
S-A BLOCAT VOLANU IN MERS
culturism |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 April 11 From: BUZAU ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia break 1310
2000
|
|||
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
ceva din caseta parerea mea.bine ca nu ai patit nimic
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Una e blocajul de la siguranta de la contact, care e ferm, alta e la un rulment al pinionului de la caseta care, si de rupeai caseta, tot se mai rotea putin volanul, sa o controlezi cat de cat pana opresti. Acum, spune care din ele. N-ai umblat degeaba la contact, cu toate ca eu as recomanda ca toata lumea sa-si scoata acea tampenie.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Dai contactul afara, desfaci cele doua suruburi,si rupi cu patentul piesa de otel, care e prinsa in acea platbanda.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
'acea tampenie' se numeste antifurt, si il au mai toate masinile.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Sunt sigur! De aceea nu se poate fura nici macar o masina pe...minut.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Aia e din cauza contactului Daciei, dar la o masina mai acatarii, nu invarti contactul cu surubelbita, si prin urmare deblocheaza si volanul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
La dacie cu si fara antifurt tot aia este.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
culturism--scoate cuplaju de la volan si invarteste de volan,daca merge usor ai probleme in caseta de directie,daca merge volanu greu vezi sa nu fi cazut ceva din contact,surubel,arc,in locasu unde vine el montat
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
stabil777 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 22 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Vezi sa nu fi prins firele de la instalatia electrica pe acolo, asta daca ai umblat p'acolo, e ceva deosebit de periculos .
Cele mai multe fire se afla pe sub volan iar daca se incurca pe acolo apare imprevizibilul monstruos! Cu instalatia electrica nu te joci ,poate lua foc foarte usor, printr-un singur fir de plus care atinge orice metal al masinii! |
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
culturism |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 April 11 From: BUZAU ![]() |
am rezolvat cu contactul dar vad ca a ramas cu un joc la volan am cumparat o nuca cardan si vreau sa o montez, exista vreo procedura anume?
|
--------------------
dacia
dacia break 1310
2000
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
da,desfaci cele 2 surubutri de la cuplaj (nu ii zice cruce cardan ci cuplaj volan)in fine nu asta e important,important este ca la montarea celei noi sa fie rotile drepte si nu virate
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
daniel93 |
![]()
|
![]() Membru cu serie mare Group: Members Posts: 456 Joined: 21 October 08 From: Vatra Dornei ![]() |
si mie imi merge foarte greu directia, dar numai cand e cald afara.. parca mi-ar infrana ceva volanul, mi-a zis taicamiu ca asa face de cand a condus-o prima oara. Aseara de exemplu am dat cateva ture de oras si viram cu podul palmei.. de pasti am facut un drum mai lung, era cald si abia puteam sa stau in banda mea de la 80 km/h in sus...
|
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
1976/1988 Opel Astra F C20LET cu cheaturi
Ford Focus 1.8 TDCI Logan 1.4 mpi Gunoaie romanesti, si plastice fara valoare |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:32 |