SEMNALIZARILE, nu mai merg!!! (si nici avaria!!!)
![]() ![]() ![]() |
SEMNALIZARILE, nu mai merg!!! (si nici avaria!!!)
nirosbogos |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 25 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1410
1994
|
|||
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
E de la buton, cel mai probabil. Scoate butonul din bord, misca pe acolo de el, de conexiuni Dacia Style, cel putin la mine a mers de cateva ori cand se comporta ca la tine (ramanea intre ON si OFF).
Daca tot nu vrea, roaga un prieten sa-ti imprumuta un buton de avarii sa incerci. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
99,9% de la de la buton este , daca cauti gasesti si reprezentarea (schema ) butonului
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Buton, buton...,nu prea cred daca nu merge nici semnalizarea (din maneta). Mai repede releul sau vreun fir sarit.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
nirosbogos |
![]()
|
QUOTE(BZN @ 3 Sep 2008, 22:27) Corect! O fi el butonul,dar de ce nu merge maneta de semnalizare???Defectul trebuie sa fie in alta parte.Am gasit o fotografie cu pozitionarea sigurantelor sub bord si era a 5 de sus in jos.Siguranta respectiva e si pt.semnalizare si pt.avarie,insa la mine pare buna. |
--------------------
Dacia
1410
1994
|
|
bomba_11980 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 29 October 07 From: Iasi ![]() |
Sigur ai un fir desprins/rupt la fel am avut si eu - si m-am dat cu capul de masina ca nu stiam ce are - si un electrician sa uitat sub volan si a inceput sa rada (citat: "dar firul asta de ce l-ai desprins
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- IS-**-*** Stima si respect detinatorilor de masini marca - DACIA -
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(nirosbogos @ 4 Sep 2008, 07:15) Corect! O fi el butonul,dar de ce nu merge maneta de semnalizare???Defectul trebuie sa fie in alta parte. Poate o sa te ajute asta !!! Attached thumbnail(s) Buton_avarii_.jpg ( Size: 71.15k ) Number of downloads: 235 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
QUOTE(nirosbogos @ 4 Sep 2008, 07:15) Corect! O fi el butonul,dar de ce nu merge maneta de semnalizare???Defectul trebuie sa fie in alta parte.Am gasit o fotografie cu pozitionarea sigurantelor sub bord si era a 5 de sus in jos.Siguranta respectiva e si pt.semnalizare si pt.avarie,insa la mine pare buna. releul de semnalizare se alimenteaza prin butonul de avarii,legaturile sunt postate mai sus. Bafta! P.S uite schema de 1410 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627461760 si legenda http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627461762 |
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
mai cade si releul. incearca sa iei unul de pe o alta dacie un minut sa vezi. un releu e 12ron, un buton vre-o 5.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
nirosbogos |
![]()
|
Dar daca suntez releul ,nu ar trebui sa se aprinda semnalizarile,fara intermitente?Nu am de unde sa iau altul pt.probe,si ma gandeam ca asta ar fi o varianta buna.
|
--------------------
Dacia
1410
1994
|
|
Lunaticul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 December 07 From: Iasi ![]() |
Si eu am crezut pana mai zilele trecute ca siguranta de la semnalizari e a cincea dar spre surpriza mea am descoperit ca e a doua de sus
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1996 In orice situatie, ceea ce este cel mai dificil de facut, este, deobicei, ceea ce trebuie facut.
|
|
nirosbogos |
![]()
|
Deci am suntat toate sigurantele,una cate una,inclusiv a 5-a,insa se pare ca nu e de la sigurante.Acum suspectez releul.Pacat ca nu am altul sa pot verifica daca e defect sau nu.
|
--------------------
Dacia
1410
1994
|
|
nirosbogos |
![]()
|
Am rezolvat-o!!!Puur si simplu imi iesise mufa din releu (de sub bord).Am prins-o la loc si acum functioneaza normal.
Multumesc tuturor pt.sugestii. |
--------------------
Dacia
1410
1994
|
|
bomba_11980 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 29 October 07 From: Iasi ![]() |
Pai si eu ce ti-am spus mai sus:
"...si verifica daca toate firele sunt prinse la locul lor..." ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- IS-**-*** Stima si respect detinatorilor de masini marca - DACIA -
|
|
nirosbogos |
![]()
|
Pai si eu ce am scris mai sus:
**Multumesc tuturor pt.sugestii.** Bafta!!! ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1994
|
|
sangre |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 May 07 ![]() |
dragi prieteni....am si eu o mica intrebare...
am un releu de semnalizare acasa de-la cu 4 borne (are +, are -, are C si mai are martorul R)...acuma vreau sa montez si eu un buton de afarie sa am avarie (toate astea sunt pe o motocicleta ruseasca Ural) cum leg butonul ala de avarie? Cati craci are ala ca nu mai stiu exact? Multumesc |
--------------------
Dacia
1310
1992
- b99agr
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
sangre |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 May 07 ![]() |
multumesc....am vazut. initial cand am vazuy schema dar nu si explicatia in dreapta si nu am dat atentie...acum am inteles.
Multumesc |
--------------------
Dacia
1310
1992
- b99agr
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 05:54 |