Scartaie la franare, scartaie spatele la franare...
![]() ![]() ![]() |
Scartaie la franare, scartaie spatele la franare...
Felie |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 16 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Rapsodie 1.4 2004
|
|||
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Chestia asta apare de obicei cand este umezeala in atmosfera, ploaie sau se formeaza praf de la saboti. Daca nu sunt urme de uzura excesiva la saboti,piederilichid cilindru receptor sau tambur(ovalizat) atunci stai fara grija.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Felie @ 3 Feb 2009, 18:09) Salut.Am o problema...imi scartaie ceva la roata din spate cand pun frana,la revizie am semnalat problema,a desfacut roata cu tot ce are ea pe acolo,a dat cu sufliciu ila,a jmirgheluit...a curatat...de toate ![]() ![]() da la mine face asa cand ploua afara si trec printr-o apa sau cand plec cu ea dimineata si ploua sau e umezeala in rest nu face dar si la voi scartie franale pe fata??la mine a inceput sa scartie ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Brambus @ 3 Feb 2009, 19:40) Chestia asta apare de obicei cand este umezeala in atmosfera, ploaie sau se formeaza praf de la saboti. Daca nu sunt urme de uzura excesiva la saboti,piederilichid cilindru receptor sau tambur(ovalizat) atunci stai fara grija. iata ca azi a inceput sa frece ca metal pe metal. si nu este plaoie sau umezeala. placute la 1/2 din grosime, saboti schimbati. sambata am de lucru. ![]() |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
CAT_GAB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 5 January 09 From: BUCURESTI ![]() |
SPOR LA TREABA
![]() |
--------------------
dacia
SOLENZA
CONFORT
- AG 09 - - -
|
|
Felie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 16 February 08 ![]() |
dar ideea este dc dupa ce merg 3 metri cu frana de mana trasa ... dispare ?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Rapsodie 1.4 2004
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
posibil sa fie garniturile de schimbat...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
QUOTE(andr3y_yoo @ 3 Feb 2009, 18:58) da la mine face asa cand ploua afara si trec printr-o apa sau cand plec cu ea dimineata si ploua sau e umezeala in rest nu face dar si la voi scartie franale pe fata??la mine a inceput sa scartie ![]() Da si am facut itp-ul in vara. Erau OK dar odata, venind de la tara, au inceput sa scartaie. Nu tare, dar sesizabil. |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
la mine problema scartaitului apare in momentul in care merg mai mult cu masina >100Km, si folosesc frana mai mult, cand franez scartaie, cateodata e jenant, nu stiu ce sa-i fac, placutele de frana sunt relativ noi, i-am pus si sigutantele alea si tot scartaie, mentionez faptul ca placutele nu sunt de 'origine", ci de Fermit, sa fie asta problema?
|
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
Talley |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 5 February 09 From: Rm. Valcea/Bucuresti ![]() |
QUOTE(adicorbos @ 8 Feb 2009, 12:22) la mine problema scartaitului apare in momentul in care merg mai mult cu masina >100Km, si folosesc frana mai mult, cand franez scartaie, cateodata e jenant, nu stiu ce sa-i fac, placutele de frana sunt relativ noi, i-am pus si sigutantele alea si tot scartaie, mentionez faptul ca placutele nu sunt de 'origine", ci de Fermit, sa fie asta problema? si eu am aceeasi problema . daca merg o distanta mai mare sau folosesc frana mai mult incepe sa scartaie. si totul a inceput sa se intample dupa ce am schimbat placutele ( nici eu nu am pus de "origine") deci cred ca asta ar fi problema ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2004
- VL-06----
|
|
razvan solenza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 6 April 08 ![]() |
si la mine scartaie fata ca am placute no name dar urmeaza sa pun un set ferodo numa sa am timp
|
--------------------
ARO dacia
10,4 solenza 1,4 mpi scala
2004
- bh o4 frb
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
saboti zgomotosi!cand i ai schibat ultima oara?sunt cam 220 lei de origine...
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
razvan solenza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 6 April 08 ![]() |
eu acum am placute ferodo sl au costat 35 lei am 150 km cu ele dar este diferenta de la cer la pamant intre ferodo si autospeed ce am avut ininte alea erau mai mult pe post de claxon nu pe postu de a strange pe disc
![]() |
--------------------
ARO dacia
10,4 solenza 1,4 mpi scala
2004
- bh o4 frb
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
adi corbos..sti care e diferenta intre saboti si placute de frana?omu a zis ca are scartaieli pe spate,acolo unde nu exista placute de frana...mai citeste!
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
adicorbos |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 09:00 |