Scartait in mers, Ca si cum as tine un pic frana apasata
![]() ![]() ![]() |
Scartait in mers, Ca si cum as tine un pic frana apasata
undemerg |
![]()
|
||
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Placutele au joc in etrier si se sprijina ferodoul pe disc in timpul mersului. Incearca sa mergi pe drum drept si sa dai de volan repede stinga-dreapta de citeva ori. O sa vezi c-o sa dispara zgomotul.
Ca rezolvare, vezi ca exista niste spray-uri pentru prevenirea scirtaitului placutelor la frinare (un adeziv/vopsea care lipeste placuta de pistonul etrierului). Dai cu ala pe spatele placutei si nu mai ai treaba. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca "asa face ea", cum de primii 30k km nu a facut nici un zgomot?
|
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Am avut exact aceeasi problema, dar pe berlina. Am curatat placute, etriere de mi-au sarit capacele si degeaba.
Rezolvarea - am schimbat placutele si acum nu mai am probleme. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
moustache |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 12 July 04 From: Brasov ![]() |
Incearca un search, sunt nenumarate topic-uri despre asta.
Legat de garantie, daca ai schimbat discurile ai in continuare garantie la ele 18 luni, teoretic problema ta ar trebui sa fie acoperita de garantie. Merita macar sa incerci. |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- BV-36-MAT
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
undemerg |
![]()
|
Probelma este ca incerc sa gasesc intai explicatia pentru zgomot. Mentionez ca placutele au fost schimbate si ele odata cu discurile, deci au tot cam 2000 Km, nu cred sa fie uzate.
|
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Stai linistit (daca poti)-la fel am patit si eu. Vreo luna am mers cu scartiitul si apoi s-a potolit singura . Ai cumva placute Fermit ? Daca da, mai bine ai pune "ferrodo"
|
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
undemerg |
![]()
|
Sincer, nici nu stiu ce placute am, sunt cele pe care mi le-au pus in service la revizia de 40 000 Km. Chiar o sa ma uit cand ajunge masina pe la mine. Mersi de sfat!
|
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:01 |