Schimbare bec numar, Schimbare
![]() ![]() ![]() |
Schimbare bec numar, Schimbare
MarianBogdan |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 17 April 18 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2007
- DJ61BOG
|
|||
MarianBogdan |
![]()
|
Am uitat sa mentionez este un Logan 1.4 MPI 2007
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2007
- DJ61BOG
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
orice bec modelul asta
Attached thumbnail(s) bec_auto_pozitie_cu_3_led_uri_soclu_t10.jpg ( Size: 46.97k ) Number of downloads: 237 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.356 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pune tu led acolo si vezi ce amenda iti iei. bec led in lampa gandita pentru bec cu filament= nu lumineaza tot numarul.
crezi ca scade consumul de carburant daca pui led in loc de filament? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
e mai trendi, tot boboru' isi pune leduri semede la nunar
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.356 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
se si vede noaptea pe strada, ca lumineaza doar 2 cm stanga dreapta...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MarianBogdan |
![]()
|
Am zis sa pun cu led fiindca cel original nu se vede deloc...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2007
- DJ61BOG
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Lumineaza 2 saptamani, apoi incep sa palpaie aleator. Era disco nu a apus
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
MarianBogdan |
![]()
|
Initial l-am schimbat de vreo 3 ori am zis ca ba este o problema de la bec dar el tot prost se vede...luma aia calda este de fapt tot intuneric
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2007
- DJ61BOG
|
|
alexsr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 16 May 10 ![]() |
Am led , cred ca are 5 ani . Nu palpaie si lumineaza mai bine decat un bec clasic. A fost si inca este scump dar a meritat. Lumineaza tot numarul .
|
--------------------
Dacia
Logan
16 v
|
|
einstein1984 |
![]()
|
sigur ca da...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
doar daca are sursa de curent constant incorporata in capsula...
|
--------------------
Ford
Focus
|
|
alexsr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 16 May 10 ![]() |
@ MarianBogdan incearca led philips T10 w5w , 4000k. Gasesti in jur de 50 lei setul. Cu un set pui si in portbagaj. Totusi curata si lampa de la numar , la mine se mai murdareste .
|
--------------------
Dacia
Logan
16 v
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 22 May 2018, 08:16) QUOTE(psychoo @ 22 May 2018, 09:29) Pam, pam! Voi va gandeati la leduri smd de pe ali. Si eu. QUOTE(alexsr @ 22 May 2018, 13:30) Doar ca initiatorul nu cred ca o sa dea banii aia pe ele.This post has been edited by IRONICK: 22 May 2018, 14:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
cred ca a pus doctoru pe pemfeu din alea, tot aiurea se vede. Posibil sa ma insel
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
pai depinde de reflector sau geamul din fata
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
MarianBogdan |
![]()
|
IRONICK spre uimirea ta ma bucur ca mi-a spus ca in pachet vine si cel pentru portbagaj. Imediat ce incasez salariul imi si dau comanda. Ce ziceti de cel interior mi-as dori ceva la fel de puternic sa am lumina buna in masina nu oarba.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2007
- DJ61BOG
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Sa vedeti distractie cand va ia politia la bani marunti si va spune asa: ori amenda 1050 si iti las talonu, ori iti iau talonu si iti dau avertisment. Been there, done that. De atunci am pus philips blue vision w5w
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
psychoo |
![]()
|
Poate ARR ca politia nu are competenta necesara sa stabileasca chestiile astea asa din ochi.
Asta e caz de abuz, e ca si cum ar zice ca iti ia talonu pt viteza fara sa aiba radar pt ca se vede ca mergi tare... |
--------------------
Ford
Focus
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ma rog, politie + rar. Dar s-a inteles ideea. Nu merita
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
ba politia poate sa-ti dea o amenda ca nu se vede numarul noaptea, indiferent de motiv (lampa/numar murdar, bec ars, bec la misto). Asa, din ochi!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 21 May 2018, 11:29) pune tu led acolo si vezi ce amenda iti iei. bec led in lampa gandita pentru bec cu filament= nu lumineaza tot numarul. crezi ca scade consumul de carburant daca pui led in loc de filament? Am o curiozitate personala: care e diferenta de design intre o lampa "gandita pentru bec cu filament" si una "gandita pentru becuri cu led"? Ca vazusem mai ceva ani in urma optiunea de iluminare cu led a numarului la niste masini VW, si ma gandesc ca montau si lampi diferite, nu doar leduri, daca e dupa cum zici. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
psychoo |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 24 May 2018, 11:23) ba politia poate sa-ti dea o amenda ca nu se vede numarul noaptea, indiferent de motiv (lampa/numar murdar, bec ars, bec la misto). Asa, din ochi! In acest caz exista un camp cu mentiunile contravenientului unde bagi lux de detalii ca becul montat este marca, tipul, acesta funcioneaza, aprecierea politistului a fost facuta din ochi, fara dispozitive de masurare, ati constatat impreuna ca nu este mizerie sau daca a fost s-a curatat pe loc (exista si pentru becuri arse chestia asta ca daca le schimbi pe loc nu te amendeaza pt ca nu ai de unde sa stii din mers de problema) si ca nu a putut face nici o dovada concreta obiectiva a celor constatate inafara de parerea lui subiectiva. Semnezi si te prezinti la judecatorie cu contestatia. |
--------------------
Ford
Focus
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 24 May 2018, 13:43) Am o curiozitate personala: care e diferenta de design intre o lampa "gandita pentru bec cu filament" si una "gandita pentru becuri cu led"? Ca vazusem mai ceva ani in urma optiunea de iluminare cu led a numarului la niste masini VW, si ma gandesc ca montau si lampi diferite, nu doar leduri, daca e dupa cum zici. Pai led-urile au ajuns la nivelul in care pot inlocui perfect filamentul unui bec intr-o lampa. Dar cum in ziua de azi lampile sunt construite pentru cum arata pe afara si mai putin cum lumineaza, simpla inlocuire a unui bec intr-o lampa tip reflector nu duce la rezultate identice pentru toti producatorii. Si nu se oboseste nimeni sa le omologheze. 25 May 2018, 14:50: QUOTE(MarianBogdan @ 24 May 2018, 01:41) Imediat ce incasez salariul imi si dau comanda. Ce ziceti de cel interior mi-as dori ceva la fel de puternic sa am lumina buna in masina nu oarba. Daca astepti salariul pentru niste leduri, mai bine pastreaza becurile.This post has been edited by IRONICK: 25 May 2018, 13:50 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 05:40 |