Schimbat lant distributie Dacia clasic 1310, Aviz tehnic schimb lant distributie va rog
![]() ![]() ![]() |
Schimbat lant distributie Dacia clasic 1310, Aviz tehnic schimb lant distributie va rog
Mirc.O |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 April 17 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1984
- 8B4320
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
O data, pentru scurgere de ulei, nu-i nevoie sa schimbe lantul. Probabil e semeringul.
A doua oara, nu-i nevoie sa scoata motorul. Vezi p-aci ce si cum https://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...&hl=distributie https://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...istributie&st=0 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.241 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
trebuie dat jos masca fata,radiator,dat jos scut,slabita baia din suruburi,dat jos defazor(daca ai),scoasa fulie,scos capac distributie si ai acces total la lant /patina/pinioane....cu ocazia asta schimbi si simeringul la distributie.....motorul se da jos cand umbli la simeringul palierului,ai pierderi de ulei acolo ?
Ca sa schimbi simeringul distributiei nu trebuie decat sa dai jos scutul,fulia si sa ai spor la treaba ![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Mirc.O |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 April 17 ![]() |
Va multumesc de raspunsuri, m-am mai orientat
cred ca scurdegrea e pe la simering distributie; daca tot se umbla acolo sa schimb lantul si pinioanele, au mers vreo 150.00 cred si cam zornaie dat jos masca, se poate? restul am cam inteles; sa ma uit Aici voiau sa dea jos motorul, costa... |
--------------------
Dacia
1310
1984
- 8B4320
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:06 |