Scut Otel sau Aluminiu
![]() ![]() ![]() |
Scut Otel sau Aluminiu
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Am invatat sa nu imi mai repar masina la ''toti pomii laudati''.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
motanul44 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 22 June 11 ![]() |
VGB incearca sa castige niste bani cinstiti si prin alte forumuri cu acest scut
![]() |
--------------------
Dacia
supernova
2002/clima
- AG-66-NED
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai si ce este prost cine cere...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Si cat e halatul?
Dar pt Logan se poate face unul asemanator? La ce cascaval? |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
apropo de scut, la Petrom s-a implementat un scut pentru esapamentul versiunilor 4x4 (partea finala dupa puntea spate) dupa ce mai multe persoane s-au ales cu acesta deformat / smuls in urma vizitelor pe la sonde
![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.341 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Am vazut si eu o masina astfel echipa si inceram sa inteleg "de ce", acum am aflat.
Multumesc |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
la Petrom este vorba de o flota mare de Dustere 4x4 care se exploateaza la maxim in conditii extreme pe teren Off-road in proportie
de 70% (conform statisticilor ![]() ![]() This post has been edited by Logan_Stepway: 23 Jul 2011, 20:19 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Nu prea au ce obiecta. Uite ce spuneau aici:
duster_010.jpg ( Size: 1.57mb ) Number of downloads: 1451 |
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() This post has been edited by Logan_Stepway: 24 Jul 2011, 13:31 |
--------------------
-
-
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.341 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
La viteza cu care se ruleaza, diferentele de temperatura intre cu scut si fara scut sunt insesizabile, oricum depinde de felul in care este construit...
Si pe mine ma intereseaza un scut, asemanator cu cel prezentat in acest topic, dar putin optimizat pentru o racire mai buna si pentru aerodinamica imbunatatita. This post has been edited by cristic1982: 24 Jul 2011, 20:00 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
pai in off-road (presupun ca pentru acest lucru vrei un astfel de scut) te intereseaza sa nu-ti intre pietre / namol in radiatoare sa le obtureze / sparga... iar intercooler-ul nu prea isi mai are rostul
![]() |
--------------------
-
-
|
|
cristic1982 |
![]()
|
QUOTE(Logan_Stepway @ 24 Jul 2011, 20:25) pai in off-road (presupun ca pentru acest lucru vrei un astfel de scut) te intereseaza sa nu-ti intre pietre / namol in radiatoare sa le obtureze / sparga... iar intercooler-ul nu prea isi mai are rostul ![]() Sincer mai mult ma intereseaza pentru aerodinamica si protectia cuplajului, decat pentru protectia motorului si cardanului. Oricum in concediu o sa studiez mai mult subiectul si o sa vad daca merita investitia. This post has been edited by cristic1982: 24 Jul 2011, 20:31 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Dusty2010 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 November 10 From: C ![]() |
am studiat si eu problema si iata concluzia mea:
scutul pt motor pe fata e super bun si cred ca e suficient atunci cand mergi doar cu fata (spre inainte) pentru ca la Duster garda la sol cea mai mica (21 cm) e cea masurata in punctul cel mai de jos al scutului motor... daca te lovesti in fata si te opresti atunci nu mai ajungi deasupra acelui obstacol cu restul "burtii" masinii. daca lovesti si nu te opresti ai sanse sa nu atingi totusi si in restul "burtii" pentru ca acolo garda la sol e mai mare (de ex. la esapamentul modelului 4x4 garda la sol e de 22-23 cm!) si acei 1-2 cm in plus pot sa faca diferenta! probleme pot aparea cand dai cu spatele si intalnesti obstacole de 23-24 cm inaltime si poti lovi esapamentul (oriunde, nu neaparat la toba finala- se pare ca toba intermediara e punctul cel mai de jos a acestuia)... asa ca eu am pus scutul motor suplimentar de AL de 6 mm si cred ca pot supravietui fara incidente (voi fi atent la mersul inapoi!) fara protectie pe spate. |
--------------------
a
a
1 \
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Logan_Stepway @ 23 Jul 2011, 21:18) de 70% (conform statisticilor Nu afecteza deloc racirea, pentru ca nu este inchis in partea din fata, are doar o usoara buza. Efect aerodinamic avea daca urca pe langa cuplaj. Iar racirea suplimentara (ca necesita destul de multa in anumite conditii) se poate face prin niste piese bine pozitionate care pot directiona fluxul de aer ...![]() This post has been edited by IRONICK: 29 Aug 2011, 22:30 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu stiu cat rezista ala pentru diferential prins cu platbanda aia firava. Sa nu mai zic ca are lipsa niste optimizari la el, inclusiv niste deflectoare pentru grup.
Chiar sunt curios daca cei care le produc le-au suspus testelor si ce valori au obtinut. Ca mie imi par facute dupa pareri. Chiar sunt curios daca se smulg suruburile la impact sau daca afecteaza zonele de prindere de pe masina. This post has been edited by IRONICK: 14 Oct 2011, 12:56 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
jay333 |
![]()
|
E foarte posbil insa parca prefer ca impactul initial sa-l ia chestia aia firava decat carcasa de aluminiu (sau ce-o fi) a diferentialului.
Ceva asemanator am vazut la un guster de Petrom, acelasi sistem de prindere pentru o bucata de tabla pe post de scut pentru diferential. This post has been edited by jay333: 14 Oct 2011, 12:22 |
--------------------
.
.
.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si cat costa?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
jay333 |
![]()
|
330 motor, 200 diferential.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Spirt-UA |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 31 March 11 From: Kiev - Ukraine ![]() |
Ce preț de protecție (scut) în România. Mulțumesc.
Какая цена защиты (щита) в Румынии. Спасибо. Best regards, Spirt (Duster club in Ukraine). |
--------------------
Dacia
Renault DUSTER 4-4 Laureate
Бензин
- AA6569CB Spirt in Ukraine forum Renault Duster
|
|
jay333 |
![]()
|
330 lei, aproximativ 80 euro.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Spirt-UA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 31 March 11 From: Kiev - Ukraine ![]() |
Mama mija, Ukraine price = 208 euro.
Preturile noastre pentru echipamente suplimentare cu privire la ordinea de mărime mai mare. Sunt șocat:) |
--------------------
Dacia
Бензин
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Scutul de tablă(oțel) sau scutul de aluminiu costă 208€?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Spirt-UA |
![]()
|
Da - 208 Euro. Sunt șocat.
Tampoane pe arcade si usi - din material plastic = 725 Euro + instalare. |
--------------------
Dacia
Бензин
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
daca vreti am eu unul in plus. am pus scutul la diferential si este super ok. iar pe cel din fata nu l-am pus pentru ca mi-am dat seama ca e la fel desi pare mai solid iar eu nu am de gand sa o "rup". am dat 550 de lei pe ambele (330 cel din fata si 220 cel din spate - sper sa nu gresesc ca am luat la pachet mai mare si pentru Rav4 si totul a fost 1000 de lei). Asadar daca cineva are nevoie de cel de fata sunt dispus sa il dau . daca nu il pastrez ca nu cere de mancare. si luciango si-a luat (de fapt datorita lui mi-am luat si eu) si poate confirma ca sunt excelente.
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
harry |
![]()
|
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma, Dusterul 1.5 Dci 4x4 are scut din fabrica sau nu?
|
--------------------
Renault
Captur 2 E-TECH plugin hybrid
2021 Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013 |
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Al meu are cu siguranta la motor(din fabrica) insa din cate imi aduc aminte ca am vazut la revizie cand era ridicat pe rampa nu parea sa aibe si la diferential.
|
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
harry |
![]()
|
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Merci, l-am zarit si eu
![]() |
--------------------
Renault
Captur 2 E-TECH plugin hybrid
2021 Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:14 |