DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Se intampla numai in Romania (MotorActive Leasing), ..sau cum se te joci cu nervii oamenilor

maniakz
post 15 Apr 2005, 17:01
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Rm. Valcea

Ce ziceti de faza asta:

Dupa cum suna si titlul, urmatoarele chestii se intampla numai in Romania, prin bunavointa unor firme idioate de leasing, numind aici cu litere mari MotorActive Leasing Bucuresti.

Avand firma nou infiintata (dec.2004), depun dosarul la domnii de mai sus, acum cateva saptamani, prin dealerul Autohaus Huber Sibiu pentru un Kalos. Am solicitat la inceput 10% avans. Doasarul a foat respins.
...Nici o problema pana aici.
Mai sun la dealer si le spun ca sunt dispus sa platesc 25% avans. Mi se spune (dupa consultarea in prealabil cu cei de la MotorActive), ca mi se va accepta dosarul cu 25% avans si un girant, persoana fizica. Ok... girant am, mai fac niste acte, umbla si girantul meu dupa acte... toate bune, fac dosarul, il trimit la Autohaus, si de acolo, mai departe, la MotarActive. Dosarul intra in comisie, se aproba, cu 20% avans.
Dealerul ma suna sa-mi spuna ca mi s-a aprobat dosarul, si ca asteptam cotractul sa fie transmis de la Bucuresti. Stabilim chiar si data (luni, 18 aprilie) in care sa ne intalnim sa semnam contractul. De mai multe ori cer confirmarea acceptarii dosarului de catre MotarActive de la dealer, si de fiecare data mi se raspunde ca este sigur acceptat. Ieri (Joi, 14 aprilie) mi se confirma di nou ca dosarul este acceptat, ca a trecut de comisie, si sigur e ok. Mi se spune ca dosarul pleaca astazi (vineri) de la Bucuresti, si ajunge sambata in Sibiu... deci sa ne intalnim luni sa achit avansul si sa semnam contractul.
Astazi (vineri), surpriza, ma suna dealerul, ca cei del a MotorActive s-au razgandit, si nu imi mai acorda finatarea, ca s-au mai uitat peste dosar si se pare ca totusi am firma prea nou infiintata ca sa mi se acorde finantarea... Asta de la o zi la alta...

Cum vi se pare? Sincer imi pare atat de rau ca m-am intors in tara asta de kko sa-mi fac firma. Ca am zis ca tot mai bine e acasa, de ce sa lucrez pentru altii, prin alte tari, sa lucrez eu pentru mine acasa...

Feriti-va de tepari (MotorActive Leasing), ca pierdeti timp de pomana cu drumuri dupa acte shi aiurea... Nu va bazati pe ei decat cand aveti contractul semnat (sau poate nici atunci).

Ce ma enerveaza si mai mult e ca eu mai am o oferta de leasing, si am lasat-o pe planul doi, pentru ca mi se tot spune ca mi s-a aprobat leasingul la MotorActive... Daca mergeam pe cealalta varianta, acum masina mea era pe drum spre dealer...

Bleah...

This post has been edited by maniakz: 16 Apr 2005, 11:49

--------------------
Chevrolet Kalos Dacia Break '95 - B xxxxx
Dream as if you'll live forever, live as if you'll die toaday!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tazzz
post 16 Apr 2005, 03:02
Post #2

Membru autentic

From: Iasi - Romania

joi nu a fost 21 aprilie ci 14...abia luni va fi 18 aprilie, si saptamana viitoare va fi joi 21 aprilie...

poate tre sa mai astepti pana luni sa se mai lamreasca treburile...sau calatoresti in timp si deja stii ce se va intampla... smile.gif

This post has been edited by tazzz: 16 Apr 2005, 03:11

--------------------
Dacia Logan Laureat 1.6 - IS XX TAZ
si aici ar fii semnatura nu? :)
+
Lucian123
post 16 Apr 2005, 09:30
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(maniakz @ 15 Apr 2005, 18:01)
Ce ma enerveaza si mai mult e ca eu mai am o oferta de leasing, si am lasat-o pe planul doi, pentru ca mi se tot spune ca mi s-a aprobat leasingul la MotorActive... Daca mergeam pe cealalta varianta, acum masina mea era pe drum spre dealer...

Bleah...
*

Sau poate ca nu.
Eu nu am auzit ca se poate sa gireze o persoana fizica una juridica.
Am fost si eu aproape in aceeasi situatie. Firma avea sub un an de activitate, dar cu profit. Si mi-au cerut girant persoana juridica. Pana la urma au acceptat fara girant. (Midal leasing) oricum nu-i recomand pentru ca-ti baga pe gat o asigurare la BT asigurari.
Urmatoarea masina nu o mai iau prin ei daca ramane oblitia asigurarii la BT.

--------------------
DACIA LOGAN Laureate 1.4 Rosu - B40XXX
+
maniakz
post 16 Apr 2005, 11:52
Post #4

Membru incepator

From: Rm. Valcea

multam, tazzz... de draci am scris datele gresit.

Lucian123 : mai sunt firme care accepta girant persoana fizica in afara de MotorActive...
Cat despre faptul ca nu crezi...Crede-ma, a doua varinata era "sigura"... problema mare e ca datorita asigurarilor continue ca se aproba ( si chiar ca s-a aprobat) dosarul la MotorActive, am lasat-o balta ...
Si acolo nu dura decat doua zile pentru tot... Damn... Daca acum doua saptamani mergeam pe a doua varianta, i loc sa astept dupa MotorActive(si sa inghit prostiile lor) ... saptamana viitoare aveam cheile in mana...

This post has been edited by maniakz: 16 Apr 2005, 12:58

--------------------
Chevrolet Kalos Dacia Break '95 - B xxxxx
Dream as if you'll live forever, live as if you'll die toaday!
+
asybo2002
post 16 Apr 2005, 22:50
Post #5

Membru autentic

off topic: dar ce are BT-ul? eu aud lucruri bune despre ei...

--------------------
DACIA Duster 4x4, 1.5 dCi 2010 Laureate - B
"Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
+
Lucian123
post 17 Apr 2005, 23:38
Post #6

Membru autentic

QUOTE(asybo2002 @ 16 Apr 2005, 23:50)
off topic: dar ce are BT-ul? eu aud lucruri bune despre ei...
*

Nu asigura vandalismul... Si e prezent pe toate drumurile. Si angajatii lor sunt foarte rigizi. Spre exemplu nu au vrut sub nici o forma sa plateasca mai putin pe un RCD in locul RCS original, furat.

--------------------
DACIA LOGAN Laureate 1.4 Rosu - B40XXX
+
morrocod
post 24 Apr 2005, 00:05
Post #7

Membru incepator

From: Cluj-Napoca

maniakz: si care ii cea de a doua varianta pe care ai fi putut sa mergi?

eu am incercat la RCI si m-au refuzat pe motiv ca la finele anului trecut am avut datorii in bilant sad.gif ... de fapt erau asigurarile sociale si tva-ul care l-am platit in ianuarie. dar n-am avut cu cine povesti.

Si m-am gandit la motoractive, dar din ce spui tu, stau in expectativa... zi-ne si noua cealalta varianta, poate e ceva interesant.

Mersi

--------------------
Logan Laureate 1.4 - CJ ?? ???
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 05:32
Forum Renault