Se poate regla un ambreiaj hidraulic?!
![]() ![]() ![]() |
Se poate regla un ambreiaj hidraulic?!
george_slz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
hmm si eu incer ca raspund la intrebarea asta:):
ex:freelander>are cursa moarta mare si ambreiajul cupleaza imediat cum ai ridicat pedala. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Si ambreiajul hidraulic se aeriseste ca si instalatia de franare.
|
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Este pe motorina ?
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Prin construcție n-ai ce regla, condiția e să nu ai aer în instalație și cilindrii să nu fie blocați; astfel el se autoreglează.
De câte ori ai reglat plăcuțele de frână? Funcționează pe același sistem. (Off topic) La un model mai vechi de Renault (9, 11) exista ambreiaj pe cablu cu un sistem fain de autoreglare asemănător celui de la saboții de pe spate. This post has been edited by LuluMOB: 6 Nov 2008, 11:02 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
hmmm....asta banuiam si eu aer in instalatie.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Sistemul are aerisirea automata, adica fix ca orice sistem hibraulic! Acum nu stiu ce pot sa fac daca partea asta-aerisirea nu functioneaza!
Motorul e diesel, cel de origine fiat de 1.3 l, cdti, multijet... In cazuri dintr-astea nimeni nu vrea sa investigheze, sa verifice ceva....! |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
http://209.85.135.104/search?q=cache:Gkxsn...lient=firefox-a
http://www.masini.ro/forum/content/Opel/73...-opel-vectra-B/ http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=1025 Apropo, la sistemul hidraulic de frânare există pe fiecare etrier un șurubel mic de aerisire, ăla e "aerisire automată"? This post has been edited by LuluMOB: 7 Nov 2008, 09:48 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Ambreiajul hidraulic se aeriseste, ca orice sistem hidraulic. Si eu am ambreiaj hidraulic pe masina mea si prindea suspect de jos dar in urma unei aerisiri si-a revenit.
Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:59 |