Segmentare 1.5 dci euro 3
![]() ![]() ![]() |
Segmentare 1.5 dci euro 3
ionutfg |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 23 February 09 From: Tulcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1410
2004
- TL 03 HRB
|
|||
acipri |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 18 December 19 ![]() |
Mai segmenteaza cineva motoare deastea eftine in 2021 ?
as cauta o mecanica motor, adica bloc/arbore cotit/biele/pistoane /segmenti la sh iesi mai ieften decit sa repari vechitura aia. Iei alta vechitura mai buna decit a ta. Mergi inca 2-3 ani dupe aia tot intreg loganul la remat eu asa as face |
--------------------
Dacia
Logan
2018
- bn-14-tx*
|
|
ionutfg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 23 February 09 From: Tulcea ![]() |
Un motor sh chel este undeva la 1000 lei și nu știi ce cumperi. Nu mai pun taxele de curierat. Nu mai bine îl fac eu pe al meu? Nu credca ar ajunge 1000 lei o segmentare. De mașină sunt foarte mulțumit în rest iar ca tablă sta foarte bine
|
--------------------
Dacia
1410
2004
- TL 03 HRB
|
|
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
O sa coste cateva sute de lei si piesele: garnitura chiulasa OEM 100 lei, set segmenti pana in 100 lei ( sunt buni toti Mahle, Goetze, Kolbenschmidt), set simeringuri supape Victor Reinz 31 lei. Insa mai pot fi necesare si altele... Cand desfaci motorul, trebuie sa verifici si starea cuzinetilor, care pot fi uzati la km astia si mai adaugi vreo suta de lei. Se mai schimba si simeringurile de axa cu came si arbore cotit, garnitura baie ulei, capac chiulasa etc. La un motor SH iti poate pica orice... numai pentru un simering poti plati o gramada pe manopera. Ii schimbi si distributia cu ocazia asta si n-ai treaba apoi inca cel putin 100 k km ( 300 de lei un kit complet cu pompa de apa Dayco sau SKF, manopera nu mai platesti, ca oricum se demonteaza), 100 de lei si antigelul, vreo suta si uleiul motor cu filtru si ajungi per total la 1000 de lei si cu piesele. Dar, repet, ai facut o treaba ca la carte! Motor SH merita doar daca iti crapa blocul sau se gripeaza motorul
This post has been edited by tynn: 3 Mar 2021, 14:04 |
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
ionutfg |
![]()
|
Cam in jur la 1000 ma așteptam si eu. Mâine o trag la garaj și ma apuc de ea. Mulțumesc frumos pentru răspunsul detaliat!
|
--------------------
Dacia
1410
2004
- TL 03 HRB
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Daca ai timp si pasiune pune ceva poze cu operațiunea pe forum.
Imi e dor de vremurile în care reparam motoare de dacie 1300 ... |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ia si niste conducte de injectoare, conductele de turbo nu mai zic ca zici ca ai schimbat-o....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:28 |