Senzor de soc, intrerupe alimentarea cu benzina-nu am
![]() ![]() ![]() |
Senzor de soc, intrerupe alimentarea cu benzina-nu am
BGV |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
2012,laureate
- GVB RENAULT GRAND SCENIC,2005,AUTOMAT
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Solenzele NU AU acel senzor (de fapt intrerupator).
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
BGV |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2012,laureate
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
nici eu n-am si nici n-am vazut la vreo alta slz (prin service ca atunci cand ma duc ma uit la toate..
![]() |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
nvmirel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 7 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Astea mai noi au. Am eu un var pe a carui SLZ exista acel butonas, arata ca cele de pe DSN. Masina a luat-o prin februarie 2005.
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
QUOTE(nvmirel @ 6 Oct 2005, 07:02) Astea mai noi au. Am eu un var pe a carui SLZ exista acel butonas, arata ca cele de pe DSN. Masina a luat-o prin februarie 2005. A mea ARE si este fabricata in octombrie 2003 !!! Este ca un releu cu un capacel rosu . Este exact ca cel din poza. Pana acum nu am vazut Solenza si DSN care sa nu aiba. |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
pedrovl, eu nu stiu unde ai vazut tu asa ceva...
SLZ cu norma de depoluare EURO2 au acest senzor de soc IN REZERVOR !!!! SLZ cu norma de depoluare 1504 (adica pentru Africa si Asia... ![]() In mod normal toate SLZ vandute in Romania au EURO2 si deci senzorul de soc e in rezervor. (exceptand poate pe cele EURO3 - ultimele - la care nu stiu sigur cum stau lucrurile.) Ar fi total anormal sa gasiti pe masina voastra ceea ce e in poza. Eu am desfacut cu mana mea rezervorul si am gasit acest senzor de soc. El are in interior o bila. In cazul in care masina se rastoarna se blocheaza circuitul si astfel benzina nu va curge catre motor - ca sa nu ia foc. This post has been edited by i96nds: 6 Oct 2005, 16:27 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
celebris |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 July 05 ![]() |
posesor solenza februarie 2005, euro 3 confirm prezenta acelui senzor de soc in compartimentul motor si nu in rezervor
![]() |
--------------------
dacia
solenza
- B42CTH
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
clima din 2004 nu are senzorul de soc in comp motor.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu din cate am citit, inteleg urmatoarele:
![]() Toate solenzele ar trebui sa aiba la rezervor o protectie anti-rasturnare (supapa anti-rasturnare). A nu se confunda cu senzorul de soc din compartimentul motor, pe care il au doar solenzele noi cu euro 3. Eu, de exemplu, am euro 2 (luata in octombrie 2004) si nu am senzorul de soc, este figurat in manual dar spune clar - doar la cele cu euro 3. |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
celebris |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 July 05 ![]() |
senzorul de soc din compartimentul motorului are rolul de a taia alimentarea injectiei in caz de accident pentru ca motorul sa nu ia foc (caldura+vapori benzina=foc)
In afara de aceasta exista si o supapa in rezervor care in caz de rasturnare nu permite pierderea benzinei. Pt solenzele euro 2 nu are cum sa fie in rezervor pentru ca armarea lui se face prin apasare pana la repozitionarea bilei in orificiu. Din cate i-mi aduc eu aminte cred ca si dsn are asa ceva ma uit diseara la un prieten, dar 99% parca am vazut asa ceva si la dsn. This post has been edited by celebris: 6 Oct 2005, 13:58 |
--------------------
dacia
solenza
- B42CTH
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu te mai uita ca are
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu se cheama senzor de soc ci "inertia switch".
Cine nu are si vrea unul sa ma contacteze pe privat. |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
dar cutia aia neagra de langa farul dreapta al masinii aia ce contine?
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
TUBI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA 1.4MPI
- B-XX-XXX
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
depinde de care dreapta vorbesti.. daca te referi la partea dreapta a masinii(cum stai tu in ea), este vorba de canistra de carbon. . .
|
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
BGV |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2012,laureate
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Imi cer scuze ca mai sus nu am stiut cum e la EURO3. Acum am gasit:
"Numai automobilele care respectă norma de depoluare EURO 00 sunt echipate cusenzor de șoc" Deci acum e clara. Doar cei cu SLZ Euro3 (adica euro2000) au senzor de soc, cei cu SLZ mai veche in mod normal nu ar trebui sa aiba. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:03 |